Schuman instituut: Agenda cursussen en terugkomdagen / door team Anton Teuben

Beste Schumanners,

Vanaf dinsdag a.s. is er wekelijks van 19.00 – 20.00 uur een online Energy Update Schumann Instituut Nederland waar je gratis bij kunt aansluiten.

Elke dinsdagavond van 19.00 – 20.00 uur is er een online Energy Update Schumann Instituut Nederland met Anton Teuben. In deze updates komen diverse onderwerpen aan de orde, het actuele nieuws, de Schumann resonantie en buitenaards contact. Natuurlijk is er ruimte voor vragen. Deze updates zijn toegankelijk voor leden van het Schumann Instituut Nederland. Je kunt gratis lid worden. Lees meer

Agenda cursussen en terugkomdagen

Cursus Schumann Resonantie 10-11 april 2021 – ONLINE
Cursus Schumann Resonantie 24-25 april 2021 – ONLINE
Cursus Schumann Resonantie 8-9 mei 2021 – ONLINE

Coachingstraject

Voor degenen die intensief met de Schumann resonantie aan de slag willen, bieden wij online coaching aan. Klik hier voor meer informatie.

Online videocursus

Je kunt de eendaagse cursus Schumann resonantie gegeven door Anton Teuben ook als videocursus bekijken. Klik hier voor meer informatie.

Telefonisch of online consult

We bieden telefonische en online consulten voor mensen met vragen over o.a. de Schumann resonantie, de gebeurtenissen in de wereld en het nieuwe bewustzijn. Kik hier voor meer informatie.

Oefening Schumann resonantie (gratis)

De oefening Schumann resonantie is beschikbaar via onze website om te gebruiken als ondersteuning. Als je hier gratis lid wordt, krijg je toegang tot de oefening.

Ervaringen

Mocht je je ervaring willen delen of andere ervaringen willen lezen, dat kan hier.

Bereikbaarheid

Neem bij vragen gerust contact met ons op. We zijn bereikbaar van maandag t/m donderdag, bij afwezigheid nemen we de eerstvolgende werkdag contact met je op wanneer nodig.

Alle goeds toegewenst,

Hartelijke groet,

Team Schumann Instituut Nederland

info@schumanninstituut.nl

Bereikbaar van maandag t/m donderdag

Universe is magic and love is the key