CURSUS: ‘INNERLIJK MEESTERSCHAP LEVEN’

CURSUS: ‘INNERLIJK MEESTERSCHAP LEVEN’

via de weg naar binnen, dromen en creativiteit op
zaterdag 20 aug. van 10.00 uur tot 17.00 uur in DE WEELDE in De Weere

Kom jij wel tot je recht op deze aarde of voel jij je soms ietwat verloren in deze wereld? Vraag jij jezelf af wat jij hier komt doen? Heb jij ook een intens verlangen om je te verbinden met gelijkgestemden en je ervaringen te delen met hen? Dan kom je tot je recht op de cursus die ik geef op 20 aug. In deze tijd wordt er een groot beroep gedaan op velen van ons om voor eigen waarheid te durven staan. Het is jouw geboorterecht om jouw eigen ‘Zelf’ volledig te leven in deze wereld. Daarvoor zul je bereid moeten zijn jouw eigen schaduwdelen in de ogen te kijken om deze te ontmaskeren en te ontmantelen en ze op die manier van hun valse macht te ontdoen. Het kennen van je eigen schaduwdelen, om deze vervolgens zelf op te kunnen lossen of los te laten, is noodzaak om te komen tot volledige zelfrealisatie. Je wordt wie je in je diepste wezen bent.

De dromen en creativiteit.

Dromen zijn zeer belangrijke wegwijzers en gidsen. Op deze dag kom je weer in contact met de taal van je ziel en je gaat ontdekken wat jouw dromen jou te vertellen hebben. Je maakt kennis met de werking van creativiteit en je ontdekt de kracht van een ceremonie. De thema’s Miskenning, Angst, Schuld, Twijfel, Spijt en Schaamte kunnen allemaal aan bod komen. Het is heel waardevol als jij jezelf daarvan kunt bevrijden d.m.v. de werking van je eigen creativiteit en de inzichten die je ontvangt vanuit jouw dromen.

Transformatiekaarten

Ik geef al cursussen sinds 1997. Zelf heb ik meer dan 13.000 dromen ontvangen en vele daarvan zijn door mij opgeschreven en uitgewerkt. Hieruit haal ik de inspiratie voor mijn cursussen. Ik ervaar steeds weer de vreugde van ‘zelf dingen ontdekken’ en iedereen kan dat. Op die manier wordt niemand afhankelijk van een leraar buiten zichzelf. De vreugde die dit met zich meebrengt gun ik iedereen. Via mijn dromen krijg ik vele handreikingen en boodschappen. Ik zag bijvoorbeeld in een droom dat ik een transformatiekaartenspel zou gaan maken. Het nam 7 jaar in beslag voordat dit spel voltooid was. Het intens doorleven van elke kaart was voor mij regelmatig een grote beproeving, maar juist daardoor kwam ik tot meer zelfkennis. Deze kennis deel ik nu van harte via mijn cursussen en boeken. De transformatiekaarten blijven een belangrijke leidraad.

De cursus zal worden gegeven op een zeer unieke en gastvrije locatie in De Weere. Deze inspirerende dag die diepgaande processen kan ondersteunen, en zeker enkele weken zijn uitwerking zal hebben kost €125,00. Dit bedrag is incl. koffie, thee, sapjes, veel lekkers en het gebruik van alle cursusmaterialen. Een heerlijk soepje is ook inbegrepen. Deelname geschiedt op volgorde van binnenkomst van de aanmeldingen. Aan het einde van de dag gaat elke deelnemer met een door hem/haar zelf getrokken transformatiekaart, met een bijpassende opdracht voor de komende dagen, weer naar huis. Voor meer info over de inhoud van de cursus kun je mailen naar mailto:info@trienke.com of kijk op www.trienke.com

 

©Trienke Minkema