Vanuit mijn hart …. Isis Astara / 30 Januari 2018

 

30 Januari 2018

 

Isis Astara heeft de fysieke laag verlaten …..
Ja, ook ik huilde toen ik Cobra’s bericht zag, en voelde boosheid en onmacht omdat noch de Lichtkrachten, noch onze meditaties en gebeden haar in haar fysieke lichaam konden houden.
Maar ik realiseerde mij heel snel dat ik met deze gevoelens in de kaart speelde van de duistere kant, die niets liever heeft dan dat wij ons machteloos en verdrietig voelen, want dan zitten wij weer stevig in hun klauwen!
Ik voelde dat het wellicht de bedoeling was dat zij overging naar de andere kant omdat zij vanaf die kant de Aarde op dit moment meer hulp kan bieden dan mogelijk was in haar fysieke bestaan.
Juist nu moeten wij de handen ineen slaan en vechten voor onze bevrijding; er zijn al zoveel prachtige zielen die in hun fysieke bestaan hun best voor ons hebben gedaan en daar vanaf de andere kant mee door zijn gegaan!
 
Ik ga ervan uit dat het Cobra’s partner Isis Astara is die naar het Licht is overgegaan en stuur hem Licht en Liefde en Kracht om met zijn missie hier op Aarde door te kunnen gaan.
 
Isis en Cobra hebben in samenwerking met Medwyn Goodall Music de prachtige meditatie “The Goddess Spiral” gemaakt; deze kun je hier verkrijgen:
 
 
 
Er is een ‘Isis Astara memorial video 432 Hz op Youtube geplaatst.
 
Isis Astara heeft gesproken op de Ascentie conferentie in Zwitserland in april 2016. Hieronder het verslag van Antares van de woorden van Isis.
 
Veronica