Sisterhood of the Rose Interview met Cobra: Portaal van Licht Activering, Deel 2 – 28 juni 2023

Sisterhood of the Rose Interview met Cobra: Portaal van Licht Activering, Deel 2 – 28 juni 2023

06 juli 2023 / eventnl

Sisterhood of the Rose organiseerde nog een interview met hoofdintelprovider “Cobra” om de resultaten van de belangrijke en succesvolle Portaal van Licht Activatie massameditatie die in mei plaatsvond op te volgen.

In deel 2 van dit interview bespreken Cobra en Debra, een leider van het Planetaire Netwerk van de Zusterschap van de Roos, hoe de positieve tijdlijn nu veel stabieler is en wat we in de toekomst kunnen verwachten. Ze bespreken ook de huidige gebeurtenissen, planetaire bevrijding en het “Event “, de Galactische Supergolf, Ascentie, tweelingzielen, het Goddelijke Vrouwelijke en Godinnenenergie, healing, bescherming en nog veel meer!

Je kunt het interview hier beluisteren op het YouTube-kanaal van Sisterhood of the Rose.

Dit interview is deel 2 van een tweedelige serie; ga voor deel 1 naar: Engelstalig en Nederlandse vertaling

Ga voor meer Cobra-informatie naar de 2012 portal website, of naar de Nederlandstalige Event nl .

Ga voor meer informatie over Sisterhood of the Rose naar: sisterhoodoftherose.network

Hieronder staat het transcript van het interview.

—–

Noot van de vertaler: Het interview bevat de volgende 7 onderdelen:

  1. PORTAAL VAN LICHT ACTIVERING
  2. SITUATIE OP HET FYSIEKE VLAK
  3. DE EVENT EN DE GALACTISCHE SUPERGOLF
  4. ASCENTIE
  5. ZIELENFAMILIES EN TWEELINGZIELEN
  6. GODDELIJK VROUWELIJKE EN GODINNENENERGIE
  7. GENEZING EN BESCHERMING

Er zijn inmiddels veel protocollen en methoden gegeven om ons te helpen bij ons genezings- en beschermingswerk. Klik hier voor de pagina op eventnl met allerlei hulpmiddelen op een rij. Verder kun je op de index pagina zien wat er allemaal op eventnl aan vertalingen e.d. te vinden is, want over deze onderwerpen is inmiddels al veel geschreven.

—–

Debra: Hallo en groetjes! Welkom bij het zoveelste Sisterhood of the Rose interview. Mijn naam is Debra en ik ben een leider van het Sisterhood of the Rose Planetair Netwerk. Vandaag verwelkom ik Cobra, de hoofdinformant van de Resistance Movement, die belangrijke planetaire en galactische informatie geeft op zijn blog 2012portal.blogspot.com.

We gaan verder met deel 2 van ons Portaal van Licht Activering interview, waar we de resultaten zullen bespreken van de zeer belangrijke Portaal van Licht Activering massameditatie die plaatsvond op 1 mei, evenals praten over belangrijke onderwerpen zoals de huidige gebeurtenissen, planetaire bevrijding, Ascentie, tweelingzielen, healing, en nog veel meer. We hopen wat duidelijkheid te brengen in veel gestelde vragen en wat praktisch advies te geven voor deze zeer belangrijke tijden. Dus, welkom terug Cobra, en bedankt dat je weer bij me bent voor dit interview.

Cobra: Bedankt voor je uitnodiging.

1: PORTAAL VAN LICHT ACTIVERING

Meer lezen >>>