Portal 2012: Verslag van de Blue Dawn / Ascension Conferentie / Cobra / Woensdag 4 december 2019

 

 
Portal 2012:
Verslag van de Blue Dawn / Ascension Conferentie
Cobra / Woensdag 4 december 2019

Onze Ascensie Conferentie in Taiwan was een groot succes, veel mensen zeiden dat het de beste conferentie ooit was.

We hadden een zeer sterke en toegewijde groep, en we waren niet alleen, onze sterrenbroeders en -zusters waren bij ons. Dit ongeïdentificeerde luchtvoertuig (UAV) verscheen tijdens de lunchpauze boven de plaats van de conferentie:
Volgens bronnen was het een onbemand positief Andromedaans-schip dat een ondersteunende en helende energie straalde naar de aanwezigen op de conferentie. Dit schip behoort tot de Andromedaanse vloot die betrokken zal worden bij de financiële Reset operaties.

Tijdens de conferentie werd belangrijke informatie van planetaire betekenis vrijgegeven aan de oppervlaktebevolking, terwijl de Lichtkrachten een bèta-test uitvoerden op de reactie van de ontwaakte mensen aan de oppervlakte. De ontvangst was zeer positief, en een uitgebreide versie van deze informatie zal volgende week op dit blog worden gepubliceerd, samen met een belangrijke update.

Op dit moment kan ik alleen maar zeggen dat de Blue Dawn (Blauwe Dageraad) eraan komt:
Naarmate we dichter bij het laatste countdown komen zoals hier beschreven wordt:

Hier:

En Hier:

Fulford citerend:
  

 

Houd er alstublieft rekening mee dat al het bovenstaande ruwe informatie is en dat het een beetje anders kan aflopen.

Tezelfdertijd is de infiltratie van oppervlakte- en lichtwerker gemeenschappen een serieus probleem. Lichtkrachten schatten dat ongeveer een derde van de mensen in Lichtwerk groepen (fysiek en online) ofwel entiteit bezeten zijn, ofwel door MK-Ultra geprogrammeerde dubbelagenten of sommige van hen zelfs geïnfiltreerde agenten van jezuïeten, Illuminati en inlichtingendiensten zijn:

Zoals ik vorige week heb gevraagd om de officiële Cobra facebookgroep te sluiten, heeft een van de admins alle andere admins uit de groep geschopt, de groep gekaapt, de groep een andere naam gegeven en gebruikt het nu voor doeleinden die ik noch de verzetsbeweging kan steunen.

Een nieuwe officiële Cobra facebook groep zal worden opgericht met volledige afstemming met de Resistance Movement protocollen, en alle nieuwe admins zullen een strikt driefasig screeningprotocol doorlopen. Als je een admin van de groep wilt worden, kun je een gecodeerde e-mail met je gedetailleerde CV (minimaal 300 woorden) sturen naar project501@tutanota.com  Als je de eerste fase van de screening doorstaat, ontvangt je een antwoord op jouw e-mail met verdere instructies.

Ook beweren veel mensen dat ze contact hebben met het verzet en plaatsen ze “informatie” van dubieuze kwaliteit. Sommigen van hen zijn slechts overenthousiaste Lichtkrachten, terwijl anderen deel uitmaken van de infiltratie in deze informatieoorlog tussen Licht en duisternis.

Naarmate er meer Licht naar de oppervlakte van de planeet komt, zal alles duidelijk worden gemaakt en zal het onderscheidingsvermogen komen, en zullen mensen ontwaken uit deze vreemde droom.

De overwinning van het Licht is nabij!

Vertaling: Martien – wakkeremensen.blogspot.nl