PORTAL 2012 Planetaire Situatie update Geplaatst: 16 januari 2015

PORTAL 2012
Planetaire Situatie update
Geplaatst: 16 januari 2015 01:22 PST
De zuivering van de Chimera groep blijft doorgaan. Er is aanzienlijke vooruitgang geboekt, maar alle intel met betrekking tot dat moet voor nu geclassificeerd blijven.
Echter, hier is hoe je kunt deelnemen aan het oplossen van de Chimera situatie:
Tunnels van Set, plasmatische fistels van walging, worden opengebroken door het Licht, de infectie sijpelt eruit, wordt getransformeerd door het Licht en geabsorbeerd in de Ene. Dit is de occulte reden voor de waanzin die er nu op deze planeet is.
Sinds de initialisatie van de Doorbraak fase na de opening van het IS: IS portaal in december, versnellen de Oosterse-Alliancie hun plannen om een alternatieve financiële structuur op te bouwen naar het petrodollar systeem dat het belangrijkste life support systeem was voor de Chimera groep om de quarantaine status van de Planeet Aarde aan te houden, met behulp van Negative Militaire als hun belangrijkste operationele tool:

http://www.rt.com/business/217803-cbr-swift-alternative-system/

Deze nieuwe alternatieve structuur omvat ook een navigatiesysteem welke niet onder controle van het negatieve Militaire/leger staat:
Al deze alternatieve structuren moeten in grote mate operationeel zijn op het moment van de gebeurtenis en zal het belangrijkste instrument zijn door middel waarvan de financiële reset zal plaatsvinden.
Sinds het begin van het jaar, is het conflict tussen de Oostelijke Alliance en de Jezuïeten / Illuminazi financiële / militair-industrieel complex aan het escaleren, Europa zijnde als het slagveld van deze oorlog bij volmacht vanwege de geopolitieke positie in het midden van het belangrijkste operationele centra van zowel de Alliantie en de Cabal, en omdat het de locatie is van vele belangrijke vortexen in het planetaire energieraster dat de belangrijke sleutel bezit voor de controle van het planetaire energie lichaam .
De Valse Vlag aanvallen in Parijs werden ontworpen door de Jezuïeten / Illuminazi Cabal met Parijs als zijnde een belangrijke Isis vortex en als een waarschuwing en een bedreiging voor Frankrijk als het er over ging een beslissing te nemen om toe te treden tot de Alliantie:
In plaats van al te veel betrokken te zijn bij het drama van die valse vlag stel Ik voor dat iedereen zich meer bewust wordt van dit:
Er is nog veel meer bewustwording nodig in de alternatieve gemeenschap over de situatie in Nigeria.
In de Europese situatie, slaat de Oostelijke Alliance terug. Eerst, in een niet zo verwonderlijk ommezwaai, Zwitserland heeft zijn munt ontgekoppeld van Euro wonderland en sluit zich aan bij de Alliantie in voorbereiding op de overgang naar het goud gedekte financiële systeem na de Reset:


 Ten tweede, heeft Rusland in het midden van de koude winter de gasleveranties afgesneden van de door de Illuminazi gecontroleerde Oekraïne naar Europa , om de Europese landen effectief te dwingen een kant te kiezen:
De Cabal zend reeds hun vertegenwoordigers naar Bulgarije om hen over te halen:
Ondertussen bouwt de Alliantie snel aan de nieuwe financiële infrastructuur zodat dat klaar staat als het evenement komt:
Tekens in de lucht blijven doorgaan, de Godin keert terug. De Amerikaanse Kabuki heeft deze prachtige foto gevonden van een Godin figuur in de plasma staart van de komeet Lovejoy van de Space Weather gallery website:


Nu passeert komeet Lovejoy de omgeving van de Pleiaden, de energie van Joy voegt zich samen met de Pleiadische kosmische Liefdes energie. Diegene die gevoelig zijn voor energie kunnen een toename van liefde in hun relaties ondervinden als gevolg van deze energiestroom:


De Doorbraak is nabij!