Portal 2012: Fysieke Interventie / Geplaatst: 06 Nov 2017 04:04 PM PST

Portal 2012:
Fysieke Interventie
Geplaatst: 06 Nov 2017 04:04 PM PST
De verwijdering van plasma toplet bommen is gevorderd tot het punt waarop we meer positievere fysieke actie in de richting van de planetaire bevrijding zullen zien, maar nog niet het Event. Ik heb zeer interessante informatie ontvangen over het evenement en hopelijk zal ik het begin december kunnen vrijgeven. Ik kan alleen tot dan toe hints vrijgeven. Laat ik alleen zeggen dat 2-4 weken voor het Event de situaties drastisch zullen versnellen.
De volgende intel vrijgaves zijn gedeeltelijk correct in het beschrijven van de situatie, sommige ervan zijn overdreven optimistisch over hoe snel de veranderingen zullen plaatsvinden:
Onlangs hebben Dragon-bronnen gecommuniceerd dat “tussen november 2017 en februari 2018 iemand er eindelijk genoeg van zal hebben en Full Disclosure zal triggeren.” Het is interessant om op te merken dat dit tijdsbestek samenvalt met een grote operatie van de Licht Krachten.

Een andere relatief betrouwbare bron heeft verklaard dat “De Event hoogstwaarschijnlijk in 2018 zal plaatsvinden”. Deze verklaring heeft op een bepaalde manier betrekking op de volgende ontwikkelingen:
Het verzet heeft geweigerd commentaar te geven op de bovenstaande twee verklaringen, omdat ze om begrijpelijke redenen nooit tijdschattingen geven. Ik heb bovenstaande schattingen toegevoegd om u een idee te geven van wat voor geruchten er nu aan de top van de inlichtingengemeenschap worden verspreidt.
Dragons hebben ook verklaard dat “de Duisteren te ver zijn gegaan en hun acties genoteerd zijn. Er zullen maatregelen worden genomen om het kosmische evenwicht te herstellen.”
Een andere bron heeft verklaard dat “Microsoft-programmeurs verstandig moeten kiezen of ze evolutionaire krachten of krachten van verval zullen volgen. Deze keuze zal ingrijpende gevolgen hebben in hun leven. “
De bovenstaande verklaring is gerelateerd aan maar niet beperkt tot het volgende:
Een andere aanwijzing dat we ons in de laatste fase bevinden is het feit dat het Syrische
pentagram nu is bevrijd, met het laatste vortexpunt (Raqqa) dat zeer recent is bevrijd:
De reden waarom de duistere krachten in staat waren zoveel kwaad te doen, is omdat niemand hen heeft tegengehouden. Nu het aantal resterende plasma-bommen snel afneemt, zullen er steeds meer fysieke acties zijn die uitsluitend tot doel hebben de cabal te stoppen in hun acties.
Naast plasma-anomalie is fysieke pijn de op één na krachtigste bron van kwaad in combinatie met negatieve vrije wil. Fysieke pijn komt voort uit een onvolmaakte evolutie van het centrale zenuwstelsel in de fysieke lichamen op planeten met een te grote hoeveelheid primaire anomalie. Angst voor fysieke pijn is de bron van op trauma’s gebaseerde mind-programmering die de maatschappij structureert op planeten die worden bestuurd door de duistere krachten, de laatste van deze planeten is  planeet Aarde.
Nu  zijn de Licht Krachten  begonnen met het oplossen van het hele trauma-gebaseerde mind programming complex op planeet Aarde met in de kern hun geavanceerde technologieën, op een manier die hier niet beschreven zal worden.
Als een positief neveneffect van de huidige acties van de Licht Krachten, zijn er vele doorbraken in de geneeskunde die het leven van veel mensen veel gemakkelijker zullen maken:
De volgende uitvinding lijkt sterk op wat het verzet in de laatste twee decennia gebruikt:
De Pleiadiërs willen nu graag mensen met chronische pijn helpen en hebben een protocol ontwikkeld dat de pijn kan verlichten. Als je chronische fysieke pijn hebt, kunt je drie keer, in je gedachten, herhalen:
“Command PB stardust”
De Pleiadiërs gebruiken dan hun geavanceerde technologieën om toegang te krijgen tot jouw centrale zenuwstelsel om je pijn te verzachten. Dit nieuwe protocol is nog in ontwikkeling en is beperkt in zijn efficiëntie en de Pleiadiërs vragen om feedback. Degenen die dit protocol zullen gebruiken, zijn welkom om de effecten ervan te melden in het commentaargedeelte op mijn blog waar dit artikel is gepost.
Ik kan niet meer zeggen over de situatie, maar de komende maanden zullen zeer interessant zijn.
Je kunt helpen met de laatste duw door deze meditatie te doen:
Overwinning van het Licht
vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl