PORTAL 2012: Eindtijd waanzin / Geplaatst: 29 jan 2020

PORTAL 2012:
Eindtijd waanzin
Geplaatst: 29 jan 2020

Omdat we nu vlak voor het begin van de nieuwe Gouden Eeuw zijn, moet er een sterke zuivering plaatsvinden voordat we als planeet het Licht kunnen binnengaan. Deze zuivering wordt de eindtijd waanzin genoemd.

De eindtijd waanzin gebeurt individueel, met veel mensen die uit hun dak gaan en disfunctioneel gedrag vertonen, maar ook wereldwijd.

 

Omdat ze nu weten dat hun einde onvermijdelijk is, wil de Cabal de menselijke bevolking op de oppervlakte vernietigen in het proces van hun eigen ondergang.

Dat hebben ze in December vorig jaar geprobeerd door de financiële ineenstorting van de repo markt op gang te brengen, en dat heeft niet gewerkt, dat hebben ze begin Januari geprobeerd door escalatie met Iran, dat heeft niet gewerkt, ze hebben geprobeerd een valse vlag te bewerkstelligen in Virginia, dat heeft niet gewerkt, dus wat blijft er nog over?
Een wereldwijd rampscenario.

2019-nCoV is een geavanceerd etnisch biowapen dat vooral gericht is op de Aziatische bevolking:

De huidige epidemie is het resultaat van een heimelijke biologische oorlogsvoering tussen China en de VS.

De Chinese militaire langetermijnstrategie tegen de VS is voor een groot deel gebaseerd op biowapens:

De Chinese agenten hebben het coronavirus gestolen uit een Canadees laboratorium:

En hebben het opgewaardeerd tot een biowapen in het lab in Wuhan:

Vervolgens heeft een Amerikaanse agent, die eerder in het Wuhan-lab was geïnfiltreerd en betrokken was bij de ontwikkeling van het virus, een monster van het coronavirus gestolen en verspreid in de Wuhan-zeevruchten- en dierenmarkt. Vanaf dat moment verspreidde het virus zich met een geometrische progressie die er echt eng kan uitzien:

Het is interessant om hier op te merken dat Peter Salama, een gerenommeerd epidemioloog die voor de WHO werkte en een bestuurslid is van de GAVI, de Vaccine Alliance, op 23 januari is overleden:

De Pleiadiërs werken onvermoeibaar aan het stoppen van de epidemie. Op vrijdag 24 januari hebben ze het eerste Stardust-nanopoeder ontwikkeld om het virus uit te wissen en het verspreid naar het oppervlak van de planeet vanuit hun schepen die in een lage baan om de Aarde zijn gestationeerd.

Het virus heeft op de nanodust gereageerd en is gemuteerd tot een iets minder dodelijke en enigszins meer overdraagbare vorm.

Lerend van de reactie van het virus hebben de Pleiadiërs een meer geavanceerde versie van Stardust ontwikkeld en deze op maandag en dinsdag (27 en 28 januari) toegepast.
Als gevolg hiervan verspreidt het virus zich niet meer met geometrische progressie zoals tot nu toe het geval was, en lijkt het te vertragen:

De Lichtkrachten verwachten dat de verspreiding van de infectie binnen een week of twee gelijkmatig zal verlopen, met steeds minder nieuwe gevallen die daarna zullen worden gemeld.

Na voldoende pogingen zullen de Pleiadiërs in staat zijn om het virus volledig te hacken en de verspreiding ervan tegen te gaan, precies zoals ze de Spaanse grieppandemie in 1918 hebben gestopt:

De virussen kunnen zich alleen effectief verspreiden als ze ondersteuning krijgen van de duistere krachten op het plasma-vlak.

Ook zijn alle overgebleven Chimera plasmaspinnen extreem uitgehongerd en staan ze op het punt uit te sterven, en nu haasten ze zich naar Wuhan en andere steden met een hoog aantal infecties om zich te voeden met angst en lijden.

Dit is een perfecte val voor hen, omdat de Lichtkrachten hen veel effectiever kunnen opruimen als ze zich allemaal in zo’n kleine ruimte verzamelen en niet meer gelijkmatig over het oppervlak van de planeet verspreid zijn.

De LichtKrachten zijn nu intensief bezig met het opruimen van al het infectie-ondersteunende plasma en alle plasma Chimera spinnen en met deze snelheid van zuivering zullen alle plasma Chimera wezens over een week of twee verdwenen zijn, met alleen nog maar fysieke Chimera in US Space Command en DARPA resterend.

De Lichtkrachten vragen iedereen die zich zo geleid voelen om dit zuiveringsproces te ondersteunen door het visualiseren van een violette vlam die alle virus-ondersteunende plasma en alle plasma Chimera spinnen zuivert.

Mensen kunnen ook helpen de coronavirus epidemie te stoppen met de volgende meditatie:

Het is heel belangrijk om kalm te blijven en je niet over te geven aan angst. Om de zaken te relativeren: alleen al in de Verenigde Staten stierven in 2018 meer dan 80.000 mensen aan de gewone griep, en niemand lijkt zich er zorgen over te maken:

En 650.000 mensen wereldwijd:

Voor een gemiddeld mens is het risico om dit coronavirus te krijgen zeer laag en zal het waarschijnlijk laag blijven:

Het beste advies voor iedereen zou zijn om deze epidemie op dezelfde manier te behandelen als de gewone griep. Dit zal de meeste angst wegnemen.

U kunt de huidige staat van de epidemie hier controleren:

En hier:

Als deze epidemische angst afneemt, heeft de Cabal nog een trucje in petto:

Zelfs dat zal niet werken, want de Lichtkrachten werken al aan de oplossing.

De Blauwe Dageraad komt eraan:

Overwinning van het Licht!

Vertaling: Martien – wakkeremensen.blogspot.nl

    
Uw bijdrage ter ondersteuning van ons werk
is belangrijk en wordt door ons zeer gewaardeerd.
Wanneer u ons werk waardeert, overweeg dan
 ons te ondersteunen door middel van een vrijwillige donatie.
Meer informatie over het doneren kunt u HIER vinden.
In Liefde en Licht, Ine & Martien