PORTAL 2012: De Apocalyps

PORTAL 2012

De Apocalyps

Gepubliceerd: 26 mei 2022

Zoals in de vorige update al werd gezinspeeld, staan we op het keerpunt van verschillende kosmische cycli.

Ten eerste is er de voltooiing van de grote kosmische cyclus die meer dan 13 miljard jaar heeft geduurd. Dit universum bevindt zich nu op het keerpunt van expansie naar contractie. Dat is een uniek moment, waarop de Bron (het Absolute) rechtstreeks in de Schepping kan ingrijpen en de primaire anomalie en al het kwaad dat ermee samenhangt kan oplossen, en dit is de werkelijke reden waarom alle duisternis spoedig zal verdwijnen. Dat moment van rechtstreeks ingrijpen wordt de Apocalyps (de Openbaring in het Engels) genoemd en wordt heel nauwkeurig beschreven in een beroemd, bijna 2000 jaar oud visioen:

https://www.biblegateway.com/passage/?search=Revelation+21&version=KJV

Dit moment kan ook de Kosmische Omkeer genoemd worden, en wetenschappers beginnen te begrijpen dat het niet over miljarden jaren zal gebeuren, maar veel eerder:

https://www.space.com/end-cosmic-expansion

Ten tweede is er de voltooiing van de galactische magnetische pulscyclus die ergens tussen 12.000 en 13.000 jaar duurt. Om de 12.000 jaar of zo, keert de galactische Centrale Zon zijn magnetische polariteit om, en in twee van zulke cycli keert hij zijn magnetische polariteit weer om naar de oorspronkelijke. De aardas is verstrengeld met de galactische magnetische veldomkeringen, en dit is de ware oorsprong van de 25.772 jarige precessiecyclus, en de 12.000 jarige Heinrich event cyclus:

https://en.wikipedia.org/wiki/Heinrich_event

Recent wetenschappelijk artikel toont aan dat galactische omkeringen van magnetische velden plotselinge gebeurtenissen zijn die slechts een paar jaar duren:

https://arxiv.org/pdf/2203.07446.pdf 

https://www.youtube.com/watch?v=i04Xvm55Bc8

De omkering van het galactische magnetische veld veroorzaakt een zonneminovatie, die op haar beurt de omkering van het aardmagnetische veld veroorzaakt. Het aardmagnetisch veld is al snel aan het afnemen ter voorbereiding van de omkering, en een mogelijke curve van de sterkte ervan kan er zo uitzien (het violette deel van de curve is een voorspelling):

Wanneer de magnetische veldsterkte van de aarde onder een bepaalde drempel komt, verandert de elasticiteit en viscositeit van de aardmantel abrupt, waardoor verschuivingen van de aardkorst en een fysische polaire verschuiving mogelijk worden:

https://cdn.preterhuman.net/texts/other/crystalinks/crustal.html

De polaire verschuiving brengt een wereldwijde tsunamigolf op gang die over het planeetoppervlak spoelt en het zuivert. Deze tsunamigolf is een noodzakelijk onderdeel van het primaire anomalie zuiveringsproces, en alleen individuen die sterk verbonden zijn met innerlijk Licht binnen Eilanden van Licht, met uitzondering van een incidentele prepper, zullen in staat zijn om het te overleven op het oppervlak van de planeet. De rest van de menselijke bevolking zal worden geëvacueerd van de oppervlakte en zal dan in staat zijn om een nieuwe cyclus opnieuw te beginnen, in volledige afstemming met het Licht.

Topleden van de Cabal zijn zich bewust van de komende polaire verschuiving, en zijn van plan om het te overleven in hun ondergrondse bunkers en Putten:

http://theunveiling33.blogspot.com/2022/04/ascension-notes-and-situation-update.html

Zij zullen worden ontruimd door het Verzet voordat de polaire verschuiving plaatsvindt.

Ten derde is er de voltooiing van de magnetische zonnecyclus die ongeveer 11 jaar duurt. De volgende magnetische omkering van de zon wordt verwacht rond 2025. De Zon wordt veel sneller actief dan verwacht, en het zonnevlekkengetal ligt nu (mei 2022) al hoger dan de NOAA voorspelling voor de piek van de cyclus in 2025:

https://spaceweather.rra.go.kr/observation/space/environment/sunspot

https://www.swpc.noaa.gov/products/solar-cycle-progression

Over een paar maanden zullen de gewone wetenschappers zich beginnen te realiseren dat er iets ongewoons aan de hand is met de huidige zonnecyclus, en sommigen van hen zullen in staat zijn om de puntjes met elkaar te verbinden, wat in sommige kringen tot totale paniek zal leiden.

Een kleine hint: een gebeurtenis van het Carrington-type is heel goed mogelijk in de komende twee jaar:

https://www.sciencealert.com/a-large-enough-solar-storm-could-knock-out-our-power-grid-an-engineer-explain-how

Alle drie cycli, kosmisch, galactisch en zonne-energie, komen samen in de opening van het Ascensie portaal van 2025, wat een oriëntatie mijlpaal is voor ons om in te schatten wanneer de grote veranderingen worden verwacht te gebeuren.

Tot die tijd is er een zachte onthulling gaande met interessante foto’s van “natuurlijke” formaties op Mars:

http://www.gigapan.com/gigapans/229311

Je kunt je ook afstemmen op de Pleiadische energie met deze muziek:

https://www.youtube.com/watch?v=Am-yaQpu5Ow?

Of ondersteun de Lichtkrachten met de volgende meditatie:

https://www.welovemassmeditation.com/2022/05/urgent-meditation-to-stop-the-monkeypox-outbreak-every-4-hours.html

Je kunt dieper duiken in de enorme hoeveelheden informatie die op dit blog zijn gepubliceerd:

https://cobramap.blogspot.com/2022/03/cobra-intel-map.html

En krijg bericht wanneer de blog wordt bijgewerkt:

http://feeds.feedburner.com/blogspot/jUQcb

Overwinning van het Licht!

Vertaling: Martien / voor wakkeremensen.org

Vrijdag, 6 Mei, 2022

De cyclus is voorbij

Geplaatst door: Cobra