Portal 2012 Bescherming Geplaatst: 19 januari 2015 01:21 PST

Portal 2012
Bescherming
Geplaatst: 19 januari 2015 01:21 PST
Hoewel een groot deel van het scalaire plasma raster is verwijderd na de opening van de IS: IS-portaal, bestaat een groot deel nog steeds. De doorbraak fase betekent niet alleen regenbogen en mooie kometen, wij zijn in het midden van een occulte oorlog tussen de krachten van het Licht en de krachten van de duisternis.


Daarom is het van het grootste belang voor de mensen zich bewust te zijn van het bestaan en de invloed van het scalaire plasma rooster en andere energie wapens die de Cabal onder de leiding van de Chimera groep gebruikt om het menselijk bewustzijn te onderdrukken en om de komst van het Licht te voorkomen. Hier is een relatief goed artikel daar over:

Het Evenement zal NIET gebeuren totdat het scalaire plasma grid wordt verzorgd.

Veel Lichtwerkers en Lichtstrijders zijn belangrijke doelwitten van de gerichte energie wapens, omdat zij de voornaamste bedreiging vormen voor de veiligheid van de huidige slavernij gevangenis planeet matrix en zijn geleiders.
De eerste richtlijn voor de bescherming van gerichte doelwitten is om te proberen de toestand van evenwicht en harmonie te handhaven te midden van alle dagelijkse activiteiten. Dat betekent het leren de vaardigheden van tijd en prioriteiten te beheersen en te leren wanneer ja te zeggen en wanneer nee te zeggen, en alle giftige elementen, situaties en mensen uit je leven te verwijderen. Het is ook goed om elke dag wat rust te vinden om te besteden in de natuur en / of in meditatie om opnieuw te verbinden met je hogere zelf.


Dragon bronnen hebben een effectieve bescherming meditatie protocol medegedeeld. Het wordt aanbevolen om dit protocol eenmaal of een paar keer per dag te gebruiken en dit beschermingsschild over de gehele Doorbraak fase te handhaven om de trillingsfrequentie van het Licht te behouden:
  1.     Ontspan je lichaam, emoties en geest door te focussen op je ademhaling of op een andere manier die voor u werkt.
  2.      Visualiseer een briljante witte Vortex van licht afkomstig van je Zielle ster chakra naar beneden door je hele lichaam met de klok mee, zuiverend de energievelden van je fysieke, plasmatische, etherische, emotionele en mentale lichamen. Handhaaf deze draaikolk door het te verbinden met de bron van universele Licht en programmeer het om al je energie lichamen gezuiverd te houden.
  3.     Visualiseer een eivormige halfdoorlatend spiegel schild rond je auraveld van je fysieke, plasmatische, etherische, astrale en mentale lichamen. Dit spiegel schild laat alle positieve energie in je energieveld, maar weerspiegelt en stuitert alle negatieve energieën terug naar hun bron (terug-naar-de afzender). Programmeer dit spiegel schild om jou te waarschuwen wanneer een vorm van negatieve energie jou kant op is gericht en laat het terug reflecteren naar zijn oorsprong.
  4.     Visualiseer Licht dat alle delen van jezelf en alle delen van je energieveld weer herschikt in een staat van evenwicht en harmonie. Terwijl je dit doet kun je de mantra OM neuriën, want OM is het oeroude geluid van Licht en haar resonantie zal de harmonie het meest effectief herstellen.


Als je onder een sterke plasma / scalar aanval ligt, kan het zogenaamde Violette Straal apparaat je helpen. Door het toepassen van de straal in je auraveld kunt je negatieve plasma, gegenereerd daar door de scalaire aanval, verwijderen:
Het Violette Straal / Darsonval apparaat is een Tesla spoel apparaat dat een positief plasma veld genereert en negatieve plasma transmuteerd dat werd gegenereerd door scalaire golf manipulatie.
Een ander doorslaggevend element in deze occulte oorlog is om zo veel mogelijk mensen weg te leiden van de duisternis naar het Licht. Er zijn veel leden van het middenkader van de Cabal die duistere daden doen alleen omdat ze ertoe worden gedwongen of omdat ze geen andere optie zien, omdat zij onder de financiële, psychologische en fysieke druk van manipulatie zitten. Zij zijn de omgekochte congresleden, misleide hoog niveau vrijmetselaars, hebzuchtige CEO’s van bedrijven, piloten die dodende drones besturen, soldaten die de trekker overhalen, personeel werkzaam met scalaire directionele wapens, religieuze fanatici die handelen vanuit hun trauma op onschuldige burgers.
Deze gecodeerde boodschap is meegedeeld aan die tussenpersonen vanuit een bepaalde bron die anoniem wenst te blijven:
»Het sluitstuk van de piramide is verwijderd. Het alziende oog is gedwongen dicht te gaan en houd jullie niet meer in de gaten. Je zijn nu veilig om terug te keren naar het Licht van Liefde. Tubal Cain. «
Dragon bronnen hebben een meditatie voorgesteld om Licht in de zielen van die mensen te brengen en velen van hen zullen oversteken naar het Licht, dus effectief de machtsbasis van de Cabal verzwakken:
  1. Ontspan je lichaam, emoties en geest door te focussen op je ademhaling of op een andere manier die voor jou werkt.
  2. Visualiseer een Vortex van schitterend wit licht afkomstig uit de Ziele ster chakra’s van al die Cabal tussenpersonen in hun energieveld en hun persoonlijkheid, hen ontwakend naar de realiteit van het Licht, hen begeleidend om weg te stappen van de Cabal, waardoor ze de macht krijgen zichzelf vrij te maken van de duisternis
  3. Visualiseer al die Cabal tussenpersonen die toetreden tot het planetaire netwerk van Licht, die hun wapens van vernietiging en bedrog neerleggen, en leren samen te werken en toetreden tot de menselijke samenleving op een constructieve manier.
Een van de grootste psychologische blokkades van de Cabal is hun minderwaardigheidscomplex, die ze proberen te verbergen en maskeren met alles waar zij over opscheppen »bloedlijnen«. De ongemakkelijke waarheid is dat Cabal Khazar bloedlijnen afkomstig zijn uit de primitieve, ruwe, gewelddadige en minder intelligente Neanderthaler mensen, terwijl de mensenmassa’s zijn geëvolueerd vanuit de meer verfijnde, evenwichtigere en de meer intelligentere Cromagnon mens:
 
Jullie zullen begrijpen dat, hoewel het artikel hierboven ideologisch bevooroordeeld zou kunnen zijn, de meeste van harde wetenschappelijke feiten overeind blijven staan. Voeg gewoon Khazarians toe in plaats van Semieten / Joden als je het artikel leest.
De Verzetsbeweging heeft een paar waarschuwingen voor de harde kern van de Cabal uitgevaardigd om te stoppen met het aanvallen Lichtstrijders en Lichtwerkers met scalaire directionele energie wapens. Aangezien deze waarschuwingen werden genegeerd, heeft het verzet geïnitialiseerd »laat de honden los« protocollen. Dit betekent dat ze oppervlakte individuen en groepen tegenhouden die graag geen leden van de Cabal meer zijn door hun eigen vrije wil en initiatief .
Dit betekent dat het oppervlak van de planeet plotseling vrij onveilig is geworden voor de kernleden van de Cabal . Dit is de reden waarom Donald Rumsfeld zijn huis verkocht en naar New Mexico vluchtte:
Joe Biden had al een voorproefje van deze nieuwe situatie:
De Verzetsbeweging heeft meegedeeld dat indien de directionele energie wapens aanvallen niet stoppen, dit kan leiden tot protocollen voor de snelle arrestatie van de onheilige vier: Dick Cheney, Donald Rumsfeld, George Bush Sr. en Henry Kissinger.
Als deze protocollen worden geactiveerd, zullen ze drastische en een destabiliserend effect hebben op de planetaire geopolitieke situatie en hoewel ze de Gebeurtenis zouden versnellen , zou de hele overgang veel chaotischer en gewelddadiger zijn. Het verzet is zich terdege bewust van de verbindingen van de onheilige vier met de Chimera-groep. Het verzet hoopt dat gezond verstand zal zegevieren en extreme maatregelen nog steeds kunnen worden vermeden.
Een meer positief geluid, De RR6 zal morgen geactiveerd worden en tijdens deze activatie, zal de plasma staart van de komeet Lovejoy de Pleiaden passeren vanaf de aarde gezien. Deze kosmische gebeurtenis zal een golf van positieve energie sturen in de richting van de plasmatische Tunnels die liggen rondom het oppervlak van deze planeet en zullen een trigger zijn voor hun transformatie. Kort gezegd, kunnen we volgende week veel activiteit van de Licht krachten verwachten.
Geplaatst: 19 januari 2015 00:07 PST
STRANGE EGG L2 infectie verwijderd


vertaald: wakkeremensen.blogspot.nl