Portal 2012: Ascensie Conferentie Rapport Zaterdag 23 april 2016

Ascensie Conferentie Rapport
Zaterdag 23 april 2016
De locatie van ons ascentie conferentie in Zwitserland was strategisch gekozen op een belangrijke Pleiadische leyliljn die door centraal Zwitserland loopt.

De conferentie was een briljant succes. Wij hadden een hele sterke en verenigde groep van deelnemers uit 22 landen. De balans tussen de vrouwelijke en mannelijke energieën was veel dieper dan ooit eerder, en dit laat zien dat de godin heel erg aanwezig is op de oppervlakte van de planeet en dat al veel genezing heeft plaatsgevonden. Veel nieuwe intel is vrijgegeven, en het energiewerk dat wij deden heeft de ascentie tijdlijn voor de planeet verder gestabiliseerd. Wij hebben ook het proces geïnitieerd voor het vastleggen van toekomstige contactzones rondom de wereld.

Deze conferentie heeft een doorgang geopend voor volgende ascentie conferenties.

2016-04-23 Lightbody
Ook al lijkt het erop dat er niets gebeurt, is er veel activiteit achter de schermen. Deze activiteit zal meer in het oog springend en zichtbaar zijn in mei.
Er is een gezamenlijk Cobra / Corey interview gearrangeerd door Rob Potter. Als je enige vragen hebt voor mij of voor Corey, stuur deze alsjeblieft aan Rob@thepromiserevealed.com
Overwinning van het Licht!

Vertaald door Veronica