Portaal 2012 Verslag van de Europese Doorbraak Conferenties / 7 mei 2015

Portaal 2012
Verslag van de Europese Doorbraak Conferenties
7 mei 2015
De reeks Europese conferenties is begonnen met de conferentie in Konstanz, Duitsland. Je kunt het verslag van die conferentie hier te lezen:
En lees de vrij nauwkeurig aantekeningen van de conferentie hier:

De tweede conferentie vond plaats in de buurt van Eastbourne in het Verenigd Koninkrijk. Tijdens dat weekend, was er een zeer belangrijke overgang van Venus in de buurt van de Pleiaden cluster:


 

De energie van die overgang heeft geleid tot een sterke infusie van Godinnen energieën van het Galactische Centrum en een zeer veeleisende zuivering van verouderde patriarchale archetypen. Blijkbaar waren de energieën te veel voor de organisator van de conferentie en voor een paar van de met hem geassocieerde personen en ze toonden een zeer walgelijk gedrag dat nog steeds in het proces is om te worden gezuiverd. Ongeacht dat, zijn ze er niet in geslaagd om de conferentie significant te verstoren en het evenement was nog steeds zeer succesvol.

Je kunt korte aantekeningen van de conferentie hier lezen:
De derde conferentie vond plaats in Napels in Italië. Napels is gelegen in de buurt van een driehoek van zeer sterke Godinnen vortexen en was een krachtig centrum van Isiac positieve geheime genootschappen sinds de Romeinse tijd.
We hadden een zeer uitgebalanceerde en mooie groep van toegewijde mensen en de conferentie werd in balans, liefde een vreugde afgesloten. Als gevolg van deze conferentie werd de Napels Godinnen vortexen driehoek geactiveerd en de stad Napels energie vortex wordt geheeld, wat deze belangrijke stad transformeert in een punt van Licht binnen het planetaire netwerk van licht.
Het is interessant om op te merken dat er een uitgebreid netwerk van ondergrondse tunnels ligt onder Napels:
Ze verbouwen zelfs voedsel in die tunnels, zoals je kunt zien op deze foto die ik nam:
Het tunnelsysteem onder Napels is een onderdeel van een hoofd- tunnel »snelweg« die gaat van Malta naar Vaticaan stad. Volgens een lokale insider die ik ontmoette in Napels, werd er een jumproom gebouwd in een ondergrondse militaire basis in de buurt van Napels. Deze basis was onderdeel van het Italiaanse geheime ruimtevaartprogramma.
Misschien hebben jullie gemerkt dat ik de laatste weken geen significante informatie heb geplaatst. Dit is omdat we in een zeer delicate periode zitten waarin elke vrijgave van belangrijke informatie de activiteiten van het Licht krachten die plaatsvinden achter de schermen kunnen belemmeren. Binnenkort zal ik in staat zijn om meer vrij te geven.
Laat ik alleen zeggen dat de Jade Helm militaire oefening de Positieve Militairen de broodnodige real life simulatie info zal geven gedurende de tijd van het evenement.
De kliek probeert die militaire oefening te nuanceren en verspreidt op angst gebaseerde scenario’s als onderdeel van de psychologische oorlogsvoering. Ik zal een aantal angsten kalmeren door te benadrukken dat de Licht krachten heel duidelijk hebben gezegd dat de staat van beleg in de VS in geen geval zal worden ingevoerd. Ze hebben ook sterk gesuggereerd dat iedereen rustig zal blijven en zich niet in zal laten met wat voor conflicten de Cabal ook zou kunnen proberen te construeren.
Voordat meer informatie over de planetaire en exoplanetaire situatie wordt vrijgegeven, kunt jullie je  geheugen met deze video opfrissen:
Balanceer je energieveld met deze resonantiefrequenties muziek:
Of ervaar zelfs genezende voordelen van de Tachyon kamer:
Franstalige mensen zullen blij zijn te weten dat het “contact met Agartha” boek nu ook beschikbaar is in het Frans:
De doorbraak is nabij!

Vertaald: wakkeremensen.blogspot.nl