PORTAAL 2012 Het Ganymedes Portaal / Geplaatst: 19 april 2015

PORTAAL 2012
Het Ganymedes Portaal
Geplaatst: 19 april 2015
Het Ganymedes Portaal op de grootste maan van Jupiter is de belangrijkste locatie in ons zonnestelsel.
Het is de sterkste energetische route in ons zonnestelsel, die leidt tot de Galactische Centrale Zon. Sirius is een middenstation tussen het Galactische Centrum en het Ganymedes Portaal, en reguleert de trillingsfrequentie van de Centrale Zon energie in die mate dat ons Zonnesysteem het kan absorberen.
Er is een enorme ondergrondse basis van de Galactische Confederatie op Ganymedes welke een centrale hub is voor alle intelligente positieve rassen die toewerken naar de bevrijding van ons zonnestelsel en de planeet Aarde in het bijzonder.

Die basis is het belangrijkste bolwerk van het Jupiter Commando en ze zijn actief het portaal richting het Galactische Centrum te brengen.


De basis is gelegen nabij het centrum van het Galileo Regio:
Het Ganymedes Portaal is het belangrijkste baken van licht voor dit zonnestelsel met inbegrip van onze planeet. Als dit portaal niet open zou zijn geweest, zou de mensheid niet de Archon invasie in 1996 hebben overleeft en nu uitgestorven zijn.
Exopolitieke gebeurtenissen hebben veel meer invloed op de geopolitieke situatie dan de meeste mensen beseffen. De archonten hebben heel knap iedereen, met een meer dan een vluchtige belangstelling voor de kosmos gelabeld, als een » krankzinnige « om ervoor te zorgen dat mensen de echte bron van de problemen die we hebben op aarde niet zouden detecteren.
Je kunt hier twee uitstekende samenvattingen lezen van de exopolitieke achtergrond van de planetaire situatie:
Jullie kunnen je ook energetisch verbinden in jullie meditaties met het Ganymedes Portal, want het is de sterkste bron van spiritueel Licht in ons zonnestelsel:
Als de volgende fase van MOSS in mei wordt geactiveerd zal de activiteit van het Ganymedes Portaal drastisch toenemen. Dit portaal zal ook de belangrijkste zender zijn van energieën van de Galactische Centrale Zon tijdens de gebeurtenis.
Na de gebeurtenis, zullen leden van de Cabal die niet kiezen of niet in staat zijn om het Licht te aanvaarden, zullen worden behandeld door middel van een sorteerfaciliteit, dat is gevestigd in een gedeelte van de Ganymedes ondergrondse basis. Veel van die Cabal leden zullen dan worden meegenomen naar de Galactische Centrale Zon voor herstructurering.
Het Ganymedes portaal zuivert de plasma accretie vortex strings (tunnels van Set) die zich uitstrekken van de planeet Aarde voorbij ons zonnestelsel in de Lokale bubbel:
Terwijl op hetzelfde moment ons zonnestelsel een sector van de Galaxy binnen gaat die zal leiden tot meer drastische veranderingen en veel eerder dan wetenschappers bereid zijn om toe te geven:
Het wetenschappelijk bewijs neemt toe over ongewone activiteiten in de Oortwolk. Astronomen detecteren radiosignalen, die afkomstig zijn van de Sferen sinds hun aankomst in 2001:
Mensen met macht, met veel potentieel positieve invloed op de exopolitieke en geopolitieke situatie lezen dit blog. Om deze en ook om andere redenen zou ik mensen met diepgaande kennis over geheime ruimte programma’s vragen om mij te contacteren op cobra resistance@gmail.com voor een mogelijke toekomstige samenwerking.
Geplaatst: 19 april 2015 01:08 PDT
Extrasolar MasterMask verwijdering in progress
Geplaatst: 19 april 2015 12:40 PDT
MasterMask waargenomen
De Doorbraak is nabij!
Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl