Portaal 2012 De Vloot van de Alliancie / Geplaatst: 31 maart 2015 15:34 PDT

Portaal 2012
De Vloot van de Alliancie
Geplaatst: 31 maart 2015 15:34 PDT
Sinds de Archon invasie in 1996, is er een intense oorlog gaande in dit zonnestelsel.
Direct na 1996, had de gezamenlijke Draco-Reptiliaanse vloot samen met vele facties van het Illuminati geheime ruimtevaartprogramma bijna de totale controle van dit Zonnestelsel. Veel mensen werden gedwongen voor hen te werken als slaven, voor de mijnbouw van asteroïden. Draco krachten hadden de neiging om de kolonies in de buitenste zonnestelsel te bezetten, terwijl de Illuminati meer gericht was op de asteroïdengordel, Mars en Maan.
Op de maan, was er de traditionele kloof tussen de verlichte kant en de donkere kant. De verlichte kant werd voornamelijk bewoond door positieve rassen, met de belangrijke uitzondering van de Archimedes basis, die eerder in 1977 was verwoest, die behoorde tot het Solar Warden programma. Draco, Reptielen en de Illuminati hadden hun bases meestal aan de donkere kant van de Maan. De reden hiervoor is dat ze hun activiteiten wilde verbergen voor ongewenste blikken van de oppervlakte mensheid, maar tegelijkertijd hadden zij geen geavanceerde cloaking technologie die Licht krachten wel hadden. Om dezelfde reden hebben zij hun geheime ruimtevaartuig zwart geschilderd om hun albedo (reflectie) om ontdekking te vermijden door professionele en amateur-astronomen op het oppervlak van de Aarde te verlagen.

Ook hadden zij vliegroutes aangepast om de kans op detectie te minimaliseren.

LOC (Lunar Operations Command), wat het belangrijkste bolwerk van de Solar Warden programma was en nu eigendom is van de Licht krachten, is gelegen aan de andere kant van de maan.

Het is interessant om te zien dat bepaalde diepgaande informatie over de koloniën is uitgelekt op internet, vermomd als science fiction, met enkele kolonie omschrijvingen die heel dicht bij de werkelijkheid komen: http://www.karridian.net/robotech_sc_offworld.html
Ook is er wat voorzichtige speculatie over de mogelijkheid van ondergrondse Maan bases in de mainstream media: http://rt.com/news/242893-moon-lava-tubes-size/
Gelukkig was na de invasie van 1996 de belangrijkste basis van de Licht krachten op Ganymedes niet overgenomen. De Ganymedes basis is de locatie van het belangrijkste interdimensionale portaal naar Sirius voor dit zonnestelsel en dit portaal werd intact behouden tijdens de invasie, het Licht vasthoudend.
In aanvulling daarop, werd er een verzetsbeweging georganiseerd in de Draco / Illuminatie slavenkolonie op de planeet X. Deze Verzetsbeweging maakte fysiek contact met de Pleiadiërs geparkeerd buiten de heliopause in de buitenste Kuipergordel en met Pleiadian backup organiseerde het een muiterij op planeet X in december 1999, en schopte de Illuminati eruit, bevrijdde de planeet en verplaatste haar basis naar het ondergrondse Agartha-netwerk op de planeet Aarde.
Planeet X werd vanaf toen verder gebruikt door het Licht krachten als de strategische basis voor Zonne Systeem schoonmaakacties. Eerst ontruimden ze het belangrijkste militaire bolwerk van de duistere krachten op Charon. Daarna gingen ze vrij snel door het buitenste zonnestelsel, ruimde het op, en daarna vonden er intense gevechten plaats  in de asteroïdengordel tussen 2000 en 2003.
In maart 2001 werd een bepaalde belangrijke operatie van de Licht krachten afgerond en was de Centrale beschaving in staat om rechtstreeks in te grijpen in het Zonnestelsel. Ze hebben sferische halverwege stations gepositioneerd ter grootte van de Maan net buiten het heliopause van dit Zonnestelsel om de instroom van intense energieën van de Galactische Centrale Zon, die actiever zou worden op het hoogtepunt van de cyclus van 26.000 jaar, te stabiliseren. Door deze energieën harmonieus in het zonnestelsel te leiden, werden vele rampen, waaronder die op Aarde, verhinderd. Toen de Illuminati de aanwezigheid van deze sferen detecteerden, werden zij hysterisch en creëerde de 9-11 gebeurtenis.
In 2003 begonnen de Licht krachten de overhand te krijgen in het zonnestelsel en in 2012 werden alle negatieve geheime ruimteprogramma’s, behalve die direct verbonden met de Chimera Groep, opgeruimd.
Het enige probleem buiten de Aarde is nu een zeer klein aantal van de Chimera individuen en hun volgelingen die hun Zonnestelsel bolwerken (voornamelijk implantaat voogd stations) verdedigen met plasma strangelet en Topleţ bommen . Omdat iedereen op aarde implantaten heeft die toegang tot die informatie blokkeren, is alle info over de Chimera in de diepste schaduw van het collectieve onbewustzijn, veel dieper dan SRA, MK Ultra, Milabs of SSP.
Na de succesvolle opening van het IS: IS portaal op 15 december vorig jaar, welke de triangulatie van de duisternis voor de plaatselijke cluster van sterrenstelsels heeft afgerond, heeft de Centrale Beschaving grotere bolvormige midden stations gepositioneerd (een aantal van hen tot 30.000 mijl in diameter) bij de heliopause en vele kleinere van Maan grote geherpositioneerd, in het Zonnestelsel.
Na de succesvolle verwijdering van alle fysieke strangelet en Topleţ bommen eind januari van dit jaar, is een operatie voor de uiteindelijke bevrijding van ons zonnestelsel (codenaam MOSS) geïnitialiseerd.
De planeet Aarde is nog steeds de focus van de proxy-oorlog tussen vele buitenaardse rassen. Vertegenwoordigers van vele rassen hebben de quarantaine vele levens geleden ingevoerd en ze bleven vechten. Aan de Lichte kant, zijn de meeste van de Lichtwerkers gekomen van de Pleiaden en Sirius. Vele Lichtstrijders zijn afkomstig van Antares en Arcturus. De meeste zijn vertegenwoordigers van de Dragon families en van origine afkomstig uit de positieve factie van het Draconische ras. Veel leden van de Verzetsbeweging en Positieve Militaire hebben een Andromedaanse oorsprong. Aan de donkere kant, komen de Rothschilds van Orion. De Rockefeller / Bush / Illuminazi factie komt uit de negatieve factie van het Draconische ras. De Islamitische Staat en Blackwater / Xe / Academi huurlingen hebben een Reptiliaanse oorsprong. De jezuïeten en de Zwarte Adel families komen uit de negatieve Andromedaanse factie.
Het algemeen plan van de LichtKrachten om ons zonnestelsel te bevrijden en de ruwe schetsen van hun vloot posities zijn al decennia bekend :
 
Alle schepen van de Licht krachten binnen ons Zonnestelsel zijn gecamoufleerd met een Tachyon membraan om detectie vanaf het oppervlak van de planeet te voorkomen. Veel van deze schepen volgen een soortgelijke baan als de belangrijkste planetoïden en Kuipergordel objecten en de meeste van hun Tachyon membranen projecteren de spectrale signatuur van een gewone chondriet (voor asteroïdengordel schepen) en de spectrale signatuur van bevroren methaan (voor Kuipergordel schepen). Daarom verwarren oppervlakte astronomen ze regelmatig voor asteroïden of Kuipergordel objecten.
Deze schepen zijn geen schepen zoals wij ze begrijpen, ze zijn multidimensionaal biosatellieten, een organische wisselwerking van bewustzijn en intelligente licht materie.
De kleinere schepen behoren tot het Ashtar Commando, het Jupiter Command en Pleiadische, Sirische, Andromedaanse, Arcturiaanse en Verzet vloten. De grotere sferische biosatellieten behoren tot de Centrale Beschaving.

De Centrale Beschaving is een oud ras, dat dicht bij de Galactische Centrale Zon geëvolueerd is en het eerste ras in de Melkweg is die vele miljoenen jaren geleden geestelijke volwassenheid bereikt heeft. In sommige kringen is dit ras bekend als de Wingmakers:
Soms hebben ze zich door de menselijke geschiedenis heen als fysieke engelen met vleugels gemanifesteerd.
Een van hun vertegenwoordigers, Iona, bracht Godinnen mysteries naar de Aarde in Atlantis: 
Miljoenen jaren geleden, begon de Centrale Beschaving interdimensionale doorgangen te bouwen in de hele Melkweg en creeerde het Galactische netwerk van Licht. Toen zij dit deden ,kwamen zij vele rassen tegen doorheen de gehele Galaxy, die zij bijstonden om hetzelfde niveau van spirituele volwassenheid te bereiken. Al die soeverein, geestelijk volwassen rassen hebben een Verbonden unie, die de Galactische Confederatie, heet (NIET de Galactic Federatie) opgericht. Zoals de naam al impliceert, is het niet een korf-mentaliteit gecentraliseerde federatie, maar een losse, constructieve Confederate unie van soevereine, volwassen rassen. U kunt het verschil tussen een federatie en confederatie hier te lezen:
Er is een speciale afdeling van de Galactische Confederatie die het Ashtar Commando heet. Het doel van het Ashtar Commando is de bevrijding van deze planeet. Een andere belangrijke divisie heet het Jupiter Commando. Het Jupiter Commando is de hoedster van het Ganymedes portaal en het belangrijkste doel is de spirituele bevrijding van dit Zonnestelsel. Het is de belangrijkste spirituele kracht achter de Orde van de Ster en achter de Blue Dragon families.
Veel mensen werden mind-geprogrammeerd tegen het Ashar Commando na 1996. Sindsdien werd het merendeel van de channelaars ook mind geprogrammeerd , hun uitzendingen verstoord en ze ontvangen daarvoor in de plaats nu vooral misleidende berichten van het Archon etherische / plasma-grid-technologie .
 De sleutel is om te zoeken naar het Licht. Als u contact met het Licht krachten zoekt, zul je het vinden. Als u ervoor kiest om je altijd te richten op het negatieve, uit angst dat alles gewoon weer andere onzin is, zul je het vinden. Dus Kies je focus verstandig.

Nu we in de Doorbraak fase zijn, is het doel van de Alliantie (een ander woord voor de geallieerde Licht krachten) om door te gaan met het laatste offensief om volledig Sector 3 te bevrijden. Sector 3 is de diepere info codenaam voor het Zonnestelsel.
De Alliantie buitenaardse krachten zijn de meester kracht achter de BRICS / Oost-Alliantie op het oppervlak van deze planeet.
Na de voltooiing van MOSS (Multidimensional Operations Solar System) en de daaropvolgende Ondermaanse Operaties, zal de Gebeurtenis volgen.
Dit zal de voltooiing zijn van een oude profetie die deel uitmaakt van de spirituele overlevering van de Centrale Beschaving over het tijd waarop alle duisternis zal verdwijnen uit de Galaxy en het Galactische netwerk van Licht zal zijn voltooid.
Een groot deel van info over de situatie in ons zonnestelsel zal worden vrijgegeven via mijn blog en andere infol bronnen in de nabije toekomst als de bevrijdings activiteiten doorgaan. Daarom is het van het grootste belang dat jullie jezelf informeren over de basisfeiten over ons Zonnestelsel om beter inzicht in de info te krijgen die zal worden vrijgegeven:
De Doorbraak is nabij!
Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl