PORTAAL 2012 De Rode en de Blauwe Geplaatst: 20 februari 2015

PORTAAL 2012
De Rode en de Blauwe
Geplaatst: 20 februari 2015 14:51 PST
We zijn een nieuwe cyclus, het Chinese jaar van de schapen binnengegaan. Dit is het moment waarop de overwinning wordt bereikt door mildheid en niet door brute kracht:

Omdat we in de nieuwe cyclus zitten, is het nu tijd om wat intel vrij te geven over de Rode en de Blauwe.
De Blauwe Draken zijn afkomstig van de geheime Taoistische groepen verbonden met het Agartha-netwerk. Samen met de geheime Pythagoreaanse Orde hebben ze de vonk aangestoken van de Renaissance in Italië :
Het kan interessant zijn om op te merken dat Leonardo da Vinci alleen maar oude Chinese teksten kopieerde voor zijn beroemde »uitvindingen« .
Er kan verder niets meer worden gezegd over de Blauwe, behalve dat sommige van hen bewakers van de portalen zijn.

De Rode Draken zijn afkomstig van de strijdkrachten van de Ming-dynastie.


De Archons wilde de macht van de Ming vernietigen. Hun eerste aanval was om de Ming omver te werpen door Archon-gecontroleerde Manchu stammen die binnenvielen vanuit het noorden, Beijing overnamen en de Qing-dynastie begonnen:
Toen nodigde Qing keizer Kangxi de jezuïeten uit in China:
De Rode Draken werkten in het geheim in het Qing keizerlijke hof en in de militaire strijdkrachten tegen de Manchu en jezuïet indringers:

De gebeurtenissen die in de 18e eeuw plaatsvonden in het Qing keizerlijk hof hebben veel meer invloed op de huidige geopolitieke situatie dan de meeste mensen beseffen.
Tijdens het begin van de 19e eeuw, namen de Rothschilds de controle over China door middel van de Opium oorlogen:
De Rode werden gedwongen om zich gedeist te houden, maar vermomd als het Acht trigrammen geheime genootschap slaagde ze er later in om de Boxer Rebellion te organiseren, een poging om de de jezuïeten en de Rothschilds uit China te gooien :
De Rothschilds echter verscherpte in de 20e eeuw hun greep over China:
De meeste intel in het bovenstaande artikel is correct, behalve dat Chiang Kaishek in werkelijkheid nooit de Cabal ondersteunde , maar in plaats daarvan de Draken.

Hier zijn, een paar verklaringen noodzakelijk. De triades werken NIET voor de Draken, maar vooral voor de Cabal. Toch hebben veel Draken agenten de triades geïnfiltreerd en recent, kunnen sommige of zelfs de meeste triades al dan niet stiekem bij de omverwerping van de Cabal hebben geassisteerd:
De Rothschilds hebben nog steeds heel veel controle over het Chinese vasteland, met veel agenten die geïnfiltreerd zijn in de structuur van de overheid, met hun uitvalsbasis in Hong Kong. Echter, de laatste tijd geven het Rode tactische ondersteuning aan de Chinese regering om de Rothschild infiltratie er uit te wieden.
Macau is de uitvalsbasis voor de Zwarte Adel en de Jezuïeten activiteiten in China. Henry Breakspear, het hoofd van een grote Archon bloedlijn, woont in Macau.
Taiwan is de uitvalsbasis voor vele positieve Draken gezinnen. Ze werden gedwongen  te verdwijnen van het vasteland van China na de communistische revolutie.
De Rode Draken gezinnen zijn afkomstig uit de positieve factie van het draconische ras. Hun doel is om hun aartsvijanden , de jezuïeten (Andromedaanse / Orion hybriden) en de Rothschilds (Orion zwarte magiërs te verslaan). Ze zijn moedige beschermers en verzorgers van rechtvaardigheid.
Je moet begrijpen dat de Rode Draken tegenwoordig niet hetzelfde zijn als soldaten van een Ming-keizer. Zij hebben zich onderhouden met de technologische vooruitgang en zij hebben toegang tot een aanzienlijke militaire macht op een manier die hier niet beschreven zal worden. Ook hun computer specialisten zijn slim genoeg om het wereldwijde financiële systeem te resetten met een druk op de knop als de behoefte daaraan zich voordoet.
Sinds het Chinese nieuwe jaar, worden de Rode steeds actiever. Ze hebben hun eigen plannen met de onheilige vier. Zij zijn de geheime kracht achter Poetin:
De Doorbraak is nabij!
Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl