PORTAAL 2012 Dag van de Reset (17 maart 2015) / Vrijdag 6 maart, 2015

PORTAAL 2012
Dag van de Reset
(17 maart 2015)
Vrijdag 6 maart, 2015
Als we ons klaar maken voor de gebeurtenis moeten we de innerlijke reset doen.
De innerlijke Reset betekent vergeving van alle schulden, fysiek, energiek, emotioneel en spiritueel. Het betekent jezelf vergeven en anderen. Het zal als gevolg daarvan financiële vergeving van schuld betekenen wanneer een kritieke massa mensen zich realiseert zich dat we bankiers niets verschuldigd zijn. Het zal als gevolg daarvan het einde betekenen van karma wanneer een kritieke massa mensen zich realiseert dat wij  Archons, goeroes of God niets verschuldigd zijn:
Sommige mensen vinden het vergeven van de Cabal moeilijk. Ware vergeving aan de Cabal kan alleen gebeuren nadat ze zijn gestopt met wat ze doen. Daarvoor kunnen jullie je woede constructief gebruiken door te helpen bij het planetaire bevrijdings proces. Het vergeven de Cabal zal gemakkelijker zijn als je begrijpt dat ze handelen vanuit een trauma die ze zelf in het verleden hebben ontvangen. Nadat ze zijn gestopt, zal geweld niets oplossen. Degenen die onherstelbaar zijn zullen naar de Galactische Centrale Zon gaan voor herstructurering en de rest zal hun geweten voelen wat hen een echt harde tijd zal geven als ze eindelijk beseffen wat ze hebben gedaan:

Vergeving is makkelijk als je begrijpt dat iedereen op deze planeet een aantal echt traumatische ervaringen heeft gehad in deze of een van de vorige levens. Elk individu reageert op die ervaringen op een unieke manier. Door het verleden los te laten en er van te leren is de sleutel aan de nieuwe realiteit. We moeten ons om te beginnen focussen op hoe dingen te laten werken in de nieuwe samenleving. Vergeving zal een stroom van kosmische Liefde openen op het oppervlak van deze planeet en deze energie is precies wat de geavanceerde buitenaardse rassen nodig hebben om hun schepen hier na het Eerste Contact te verankeren.


Op 17 maart, op het laatste Uranus Pluto vierkant, kunnen jullie op je eigen manier mediteren en die dag wijden om zo veel mogelijk te vergeven en daardoor een innerlijke Reset te doen.
We zullen geen wereldwijde activeringen op die dag, de innerlijke Reset gebeurt in stilte in de binnenste kamer van je Hart.
Dit markeert de afronding van dit Venster van Mogelijkheden. De voortgang van de Licht krachten naar het oppervlak van de planeet is zodanig dat er geen verdere Vensters van mogelijkheden nodig zijn om de gebeurtenis te triggeren, hoewel portaal activaties op bepaalde data nog steeds nodig kunnen zijn.
Vanaf die dag, zullen we eigenlijk in een enorm Venster van Mogelijkheden zijn dat zal convergeren naar de Gebeurtenis wanneer de tijd rijp is. Hoe dan ook, de complexiteit golf analyse laat zien dat het tijdsbestek tussen half maart en eind mei een van de momenten in de geschiedenis van de mens is met de meeste potentie.
De Doorbraak is nabij!

http://2012portal.blogspot.nl/

Vertaald: wakkeremensen.blogspot.nl