Portaal 2012 Chimera Situatie update Thursday, / March 19, 2015

Portaal 2012
Chimera Situatie update
Thursday, March 19, 2015

Het verwijderen van de Chimera groep blijft doorgaan. Wat resteert is het netwerk van plasma-implantaten, met elkaar verbonden door de tunnels van Set, en gebonden aan de plasma strangelet en Topleţ bommen.
Dit implantaten netwerk werd langzaam opgebouwd gedurende miljoenen jaren in heel dit kwadrant van de Melkweg door gekke wetenschappers van de Chimera groep die meester strategie planners van het Orion / Draco / Reptilian militaire complex waren.
Iedereen die nu geïncarneerd is op planeet Aarde heeft nog steeds die implantaten, zoals we ze op of vóór aankomst in het quarantaine Aarde gebied hebben ontvangen. Zij zijn plasma micro zwarte gaten roterende in een sterk plasma elektromagnetisch veld. Hun doel is om ruimtetijd te vervormen om de primaire anomalie te blijven handhaven en dus de quarantaine status van Planeet Aarde:

Jullie moeten begrijpen dat de fysieke vlak materie slechts een verkorte plasma golf is en de plasma anomalie direct op het fysieke valk reflecteert.

Aangezien de Licht krachten vorderingen maakte met de bevrijding van de Melkweg door de millennia heen, trokken zich de duistere krachten terug in de richting van de planeet Aarde, hun laatste bolwerk. Door het manipuleren van quantum anomalie en het activeren van veel negatieve sterrenpoorten met kernwapens en deeltjesversnellers na WW2 en vooral na 1996 zijn ze er eigenlijk in geslaagd om onze planeet te veranderen in een quantum sterrenpoort / bron wat alle resterende primaire anomalie van de rest van het universum aantrekt:

De komende reactivering van LHC bij CERN zal geen enkel gevaar opleveren en verhoogt niet de diepte van de quantum bron van de Aarde , omdat de Licht krachten nu de productie van fysieke strangelets en toplets behandelen en elke fysieke manipulatie van die deeltjes tegen kunnen gaan.
De primaire anomalie kwantumfluctuaties bron van de Aarde, onderhouden door het plasma implantaat grid en ondersteund door plasma strangelet en Topleţ bom vergeldings mechanismen is de achtergrond meta-strategie van de Chimera die de quarantaine Aarde-status handhaaft en Disclosure en First Contact voorkomt.
Deze quantum bron creëert een plasma accretie vortex rond de Aarde, die zich tot honderden lichtjaren rond de zogenaamde lokale bubble uitstrekt:
Verdunde hete plasma van dat gebied wordt geteleporteerd naar de Aarde super luminaal door de tunnels van Set.
Dit plasma wordt verzameld door de Chimera in het implantaat bewaking stations in het hele zonnestelsel en vervolgens verspreid door de tunnels van Set richting implantaten van het oppervlak van de mensheid.
Implantaat bescherm stations werden gebouwd door de Chimera 26.000 jaar geleden om het Aarde bolwerk in quarantaine te bewaken tegen de invasie van de Licht krachten van buiten dit zonnestelsel en om iedereen te implanteren die probeert te ontsnappen van de Aarde / Zonnestelsel . Een aspect van MOSS is om deze implantaten stations te wissen. Dit is verloopt voorspoedig en er zijn recent al veel moederschepen van de Galactische Licht krachten het Zonne-systeem binnengekomen . Het belangrijkste resterende implantaten bewaking station is gelegen in de grot systemen op Lapetus, een van de manen van Saturnus:

Er is veel activiteit in het zonnestelsel en een deel ervan wordt ook hier op Aarde opgemerkt. Zoals deze vreemde impact op de Maan een paar weken geleden:
Of dit op Mars een paar jaar eerder:
Het Zeven Zusters gebied op Mars is de ingang naar de ondergrondse hangars voor de Pleiadische Vloot van waaruit het Mars aspect van MOSS is gecoördineerd:
Kunstmatige activiteiten in ons zonnestelsel kunnen gemakkelijk worden opgespoord en gemeten:
NASA en MSSS (Malin Space Science Systems) hebben geprobeerd om het bewijs van intelligent leven in het zonnestelsel te wissen, maar een paar dingen glipte door hun handen. Je kunt een aantal echte NASA-foto’s hier zien.
Monoliet op Mars:                                 
Er is aanzienlijke vooruitgang geboekt met de MOSS operaties en ik zal in staat zijn om veel informatie vrij te geven in de komende weken .
In de tussentijd, ben je meer dan welkom om je bij ons aan te sluiten op de Doorbraak-conferentie in de buurt van Eastbourne in het Verenigd Koninkrijk, in de buurt van het Zeven Zusters nationaal park, dat is een Pleiadische uitlijnings portal. We houden onze conferentie op 11 en 12 april, waar er veel nieuwe informatie zal worden vrijgegeven:

De Doorbraak is nabij!

Vertaald: wakkeremensen.blogspot.nl