Portaal 2012 Bevrijd de Kolonies! Verslag en een Korte Planetaire Situatie update / Posted by Cobra 2 juni 2015

Portaal 2012
Bevrijd de Kolonies! Verslag en een Korte Planetaire Situatie update
Posted by Cobra  2 juni 2015 07:16 PDT
Bevrijd de de Kolonies activering was een groot succes. De kritische massa van de oppervlak bevolking die nodig is voor deze activering was lager, omdat we te maken hadden met een buiten-planeet situatie en het werd gemakkelijk bereikt. Het meest kritisch deel van de Doorbraak operaties voor ons Zonnestelsel nam plaats tussen 28 mei en 2 juni en is nu voltooid.
De overgrote meerderheid van de Chimera bases en implantaten stations, waaronder implantaten stations op Iapetus, Enceladus en Mimas, zijn nu verwijderd. Alle gijzelaars van die kolonies zijn bevrijd. De enige Chimera bases en implantaten stations in ons zonnestelsel nu nog resterend bevinden zich vooral op geselecteerde asteroïden (velen van hen zijn Objecten in de nabijheid van de Aarde – NEO), en zij zijn degenen die direct de planeet Aarde en haar bevolking beheersen. Met hen zal in een later stadium van MOSS worden afgerekend.

De belangrijkste negatieve plasma meridiaan in ons zonnestelsel (de Saturnus-Aarde tunnel van Set) is uiteengevallen.
De Recente verwijdering van Chimera implant stations L4 en L5 Lagrange punten van de Aarde / maan-systemen is een grote overwinning. Het voorstel om een ruimte kolonie te bouwen op de Lagrange punten is tientallen jaren oud:
Dit voorstel werd afgewezen door de overgrote meerderheid van de geheime ruimtevaartprogramma facties omdat deze kolonies dan te groot en dus gemakkelijk te detecteren zouden zijn vanaf de aarde. Chimera, daarentegen, had kleine maar krachtige implant stations gepositioneerd op verschillende Lagrange punten in de laatste 26.000 jaar.
Informatie over de L1 en L3 implant stations is nog steeds geclassificeerd.
De dichtheid van het plasma aangroei vortex, afkomstig van de Aarde en zich uitbreid door het hele zonnestelsel, is sterk verminderd. De dichtheid van deze primaire anomalie plasma aangroei vortex is praktisch verwaarloosbaar buiten de heliopause en strekt zich niet meer uit naar de interstellaire ruimte.
Een nieuwe mooie graancirkel met een gecodeerde boodschap over de succesvolle afronding van de werkzaamheden is verschenen op de dag van de activering in Dorset, UK:
In een voorzichtig disclosure proces, wordt de mensheid langzaam voorbereid op de realiteit van de ruimte kolonies, vooral op Mars:
Terwijl de het Licht Krachten te werk gaan door het zonnestelsel, is de oppervlakte Alliantie zich aan het voorbereiden voor de gebeurtenis. De voorbereidingen voor de reset die op de achtergrond plaatsvinden bereiken hun laatste fase:
Verwachtingen en angsten over de reset bereiken mainstream media, met name in Rusland:
Zoals vele malen gezegd, proberen de jezuïeten (tevergeefs) om het proces te kapen:
Het is verontrustend dat de Islamitische Staat, een creatie van de jezuïeten, probeert om Palmyra, een oude Romeinse stad in Syrië te vernietigen, en heeft al standbeelden vernietigd die gerelateerd zijn aan oude pre-islamitische godinnen:
Afgezien van het vernietigen van de Godin vortexen, is de agenda van deze organisatie er voor om het feit te verbergen dat de Israëlieten een Arabische stam waren die leefde op het grondgebied van Saoedi-Arabië en Jemen, en nog nooit een voet in Palestina hebben gezet, en ze onderdrukken en vernietigen het archeologisch bewijs:
Hier is het interessant om op te merken dat Palmyra een belangrijk centrum was op een belangrijke handelsroute voor de Arabische stammen en daar ligt veel archeologisch bewijs over de ware geschiedenis van de Israëlieten.

De huidige oorlog in Jemen is een poging van de jezuïeten om alle bewijzen over het waargebeurde verhaal over de Israëlieten te vernietigen. Als dat verhaal ooit bekend wordt, zal het de Rooms-Katholieke Kerk in stukken breken.
Een meer positieve opmerking, nieuwe huizenbouw technologieën worden geïntroduceerd die een revolutie teweeg zal brengen in het plannen van infrastructuren  en de prijs van woningen drastisch zal verminderen:
De doorbraak is nabij!
Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl