Interview met Cobra, 12-11-2015, / 29 november 2015 / door Rob Potter

Interview met Cobra, 12-11-2015,
29 november 2015 / door Rob Potter
In de introductie van zijn radioprogramma vertelt Rob wat over Luis Maertens en een UFO conferentie die in Amerika wordt gehouden. Hij geeft links naar uittreksels van enkele van de boeken van Luis Maertens.

The first book is called Runa Antillis ~ Magical Secret Base of the Andes. Here is a link to dropbox for you to enjoy an excerpt of this bookRuna Antillis Excerpt. His second book is called 3 Days in the Abbey of the Seven Rays. Here is another link to dropbox for you to enjoy an excerpt of this book 3 Days in the Abbey of the Seven Rays.
http://thepromiserevealed.com/2015-november-12-cobra-resistance-interview/
Cobra interview
Rob –  OK, dames en heren, Het is een genoegen om hier weer te zijn met de Victory of Light Radio Show. Ik ben uw gastheer Rob Potter. We hebben een ander speciaal interview, ons maandelijkse interview met Cobra. Het is 12 november, 2015. Ik ben hier op Maui. We hebben net een interview met Cobra en de Red Dragon ambassadeur en Louise van de Goldfish Report afgerond. Het is een soort gezamenlijk interview. Er zal alleen een transcript van zijn. Het verschijnt binnen vijf of zes dagen na het Cobra interview.

Dit interview komt eerst, dus hou een oogje op deze pagina in de komende dagen. Het is een heel interessant interview met Cobra en de Red Dragon ambassadeur die hun ideeën met ons delen. Wij willen, uiteraard, dat alle lichtwerkers en iedereen met een positieve intentie zich met elkaar verenigen.

Sprekend over verenigen, vrede voor deze wereld en jullie allemaal in jullie huizen. Dit zijn hele interessante tijden. Veel hiervan is voorspeld en er is van het begin af aan over gesproken en de eindtijden in enkele van de Dode Zee rollen en feitelijk in de Bijbel. Ze spreken over Cog en Magog. Cog is opeenvolgende regeringen van de Amerikanen en Magog vertegenwoordigt feitelijk Rusland. Het is voorspeld dat er bepaalde elementen zijn die opkomen naar Europa als voorspellers van verandering en ik neem aan dat ik hiermee mijn vragen wil beginnen, Cobra, met u. Allereerst, welkom bij de show. Het is een plezier om u hier weer te hebben.

COBRA –  Opnieuw dank voor de uitnodiging. Het is een genoegen om hier te zijn .
Rob – Fantastisch om u hier te hebben. Ik sprak wat over Cog en Magog en de Russen die hun ding doen. Nu hebben we de georkestreerde invasie van soorten – iets van een moslim ding, waarvan sommige mensen denken dat het een echte invasie is. Het zijn duidelijk voor het grootste deel onschuldige mensen die wegvluchten van de ellende in hun land. Er zijn recent wat berichten geweest dat Interpol wat valse paspoorten heeft onderschept die zouden worden gegeven aan enkele huurlingen, en dergelijke zaken. Kunt u er wat over zeggen, over de huidige situatie in Europa, en wordt het erger? Wordt het beter? Zijn de dingen aan het kalmeren? Wat is de situatie hier nu?
(Dit interview is opgenomen voor de Parijse valse vlag aanvallen door de archons binnen de zwarte edelen!)
COBRA – De situatie wordt iets beter omdat de mensen zich eindelijk beginnen te realiseren wat er gaande is en zij zijn begonnen om actie te ondernemen, en ook de Russische acties in Syrië triggeren feitelijk een deel van deze vluchtelingen om terug te gaan naar Syrië. Dus de situatie wordt is beter. En ook onze meditaties hebben wat geholpen. Maar de situatie is ver van de oplossing, dus we hebben veel, veel meer actie nodig, veel meer energie ondersteuning.
Rob – Ja, ik hoor dat er nu wat mensen zijn die echt terugkeren naar Syrië. Zij voelen dat de
zaken een beetje zijn gekalmeerd. Is het schieten in Syrië opgehouden of gaat het nog steeds door, of is het nu meer een opruim operatie?
COBRA – Het project in Syrië gaat nog steeds door, maar voor de eerste keer in vele jaren zien de mensen perspectief. Zij zien een toekomst.
Rob – Dat is mooi. Denkt u dat het veilig is voor sommige vluchtelingen om nu terug te keren, of nog niet?
COBRA – Het is veilig voor sommige mensen voor sommige delen van Syrië om terug te gaan, maar het is nog niet veilig voor iedereen om terug te keren.
Rob – Kunt u iets zeggen over het algemene gevoel in Europa op dit moment? Ik weet dat dit varieert van land tot land en individu tot individu. Ik weet zeker dat de media de zaken ophitsen. Ik kijk niet naar de mainstream tv of de Europese televisie. Kunt u ons een percentage geven van positieve mensen of is er een deel die, weet u, iets zijn als de Amerikaanse ‘red-neck’, andere rassen vervloekend en mensen die ze de handdoekenhoofden noemen, of andere lelijke namen die ze niet aan hun broeders en zusters zouden moeten geven. Wat is het percentage van acceptatie en bewustzijn over wat er gaande is? Of rijden ze rondjes, om het maar zo te zeggen. tussen de mensen, niet de regeringen maar de mensen? Wat is uw gevoel daarbij?
COBRA – In basis spelen er twee zaken. De mensen beginnen de situatie te begrijpen. Er is veel angst en er is veel onbegrip. Er is veel naïeve optimisme en er is ook veel haat die onderdrukt is geweest maar nu naar boven komt. Maar er zijn ook veel mensen die gebalanceerde perspectieven hebben en die zijn verrassend goed in het begrijpen van wat er gaande is.
Rob – Wel, dat is prachtig en ik denk echt dat het goed is dat er veel meer bewustwording komt. Voor degenen van jullie in Europa die luisteren, wees je er alsjeblieft van bewust dat wij allemaal broeders en zusters zijn. Wij zijn allemaal kinderen van de levende liefhebbende schepper, en als we naar elkaar kijken en de gouden regel in de praktijk brengen en liefde en vergeving uitstralen, dat is de weg om dit te genezen. Cobra, er zijn verhalen over Corey Goode en Ben Fulford heeft wat dingen gezegd en we hebben hierover wat gesproken bij het Goldfish Report, maar ik zou graag willen dat u de angsten van de mensen sust over nog weer 100 jaar van het financiële systeem dat overgaat op de ouderlingen tot het openbaarmakingsproces. Deze mensen maken duidelijk deel uit van de oude school cabal.
COBRA – Niet alle groepen maken deel uit van de oude school cabal, maar er zijn veel groepen die niet op voorrang zijn gezet omdat de cabal hun tijd had en nu voelen zij dat het hun tijd is. Maar in de realiteit, wat zal gebeuren is dat al de groepen op de planeet zullen moeten uitlijnen en zich verbinden met de hogere visie voor deze planeet, en dat is overvloed voor iedereen en volledige en complete openbaarmaking. Er zijn wat Chinese groepen, dat is waar, die de openbaarmaking willen vertragen. Dit zal niet gebeuren. Zij kunnen het een paar maanden vertragen, maar geen 100 jaar. Het zal niet gebeuren.
Rob – Ja, dat vind ik ook. Ik dacht dat het nogal raar was. En ik ben het met u eens dat de spirituele krachten op enig moment zullen zien dat de zaken gebeuren. En dit is het probleem. We hadden het hier al eerder over. We hebben een situatie waar we al deze verschillende facties hebben met al deze verschillende idealen die voortgaan. Hoe zien de Resistance en de galactische krachten dat dit gaat en naar een verklaring? Eventueel zal hogere spirituele kracht zichzelf in deze situatie zetten en het uitleggen zoals een leraar voor de klas. Tap, tap, tap, wereld, jullie moeten samenkomen in eenheid hier en een soort consensus vinden over universele transparantie en overvloed voor de planeet. Met al deze mensen in verschillende gebieden in geheime gemeenschappen die maar doorgaan, waar gaan de bijeenkomsten beginnen. Als we dit niet kunnen laten gebeuren op het menselijke element hier beneden, het lijkt zo uiteenlopend. Wat is het plan van de Confederatie en de Resistance om dit werkelijk te laten eindigen, dit gekrakeel om het maar zo te zeggen, voor macht en controle en toestaan de universele principes van overvloed en toestaan en loyaliteit naar elkaar om naar voren te komen in ons financiële systeem?
COBRA – OK. Wat zal gebeuren is op enig moment, wanneer het veilig genoeg zal zijn, zal de Resistance Movement simpelweg behoorlijk substantiële intel aan bepaalde mensen op de oppervlakte geven en deze intel zal worden vrijgegeven voor deze bepaalde mensen op de oppervlakte en dit zal de regels van het spel veranderen. want opeens zal deze intel daar zijn waar iedereen het kan zien. Al deze groepen die nu hun achterdeurtjesdeals hebben, dit zal niet langer mogelijk zijn omdat de zaken zullen veranderen en een intel vrijgave van deze natuur kan de regels van het spel voor iedereen veranderen.
Rob – Heel goed. Dus deze intel zal feitelijk, voor sommige van deze individuen die wellicht iets leren, hun persoonlijke agenda’s, zij kunnen feitelijk in het licht, in de onthulling van deze nieuwe informatie hun acties herzien en hun zienswijzen naar een hogere motivatie. Klopt dat?
COBRA – Nee, wat zal gebeuren is dat mensen zullen …. Het begrijpen door de massa’s zal zo zijn dat deze manipulaties niet langer mogelijk zullen zijn, omdat mensen er doorheen zullen zien.
Rob – Ja, veel mensen zien door veel van de situaties. Er zijn veel mensen die 9-11 geloofden. Ik bedoel het percentage is nogal hoog dat daar iets gaande is en niets gebeurt. Is dit onderdeel van onze onthulling van open declaratie van de Resistance Agartha Netwerk of de Confederatie. Zou dat daar deel van uitmaken?
COBRA – Ik zal zeggen dat er intel zal zijn over het buitenaardse leven, en wanneer dit naar buiten komt zal geen groep in staat zijn om nog langer de openbaarmaking te vertragen, en dit, uiteraard, zal serieuze implicaties hebben in het financiële systeem. Zoveel dingen die nu mogelijk zijn zullen opeens niet langer mogelijk zijn voor deze groepen.
Rob – Yea, het zal heel interessant zijn hoe ze dit gaan doen want ik neem aan dat het een top secret operatie is, maar op dit punt van de tijd zouden zoveel mensen in angst reageren met de controle van de mainstream media. Dit komt na de arrestaties, klopt dat?
COBRA – Nee, dit kan gebeuren voor de arrestaties. Ik ga niet in details treden, maar er zijn wat plannen om bepaalde dingen te doen voordat de arrestaties plaatsvinden, voor de Event. Want het duurt gewoon te lang en de Resistance wil graag bepaalde dingen naar voren halen om voor de Event te laten gebeuren. Ik kan geen beloftes doen, maar zij hebben er ook genoeg van. Zij willen niet langer wachten. Zij willen bepaalde zaken sneller triggeren. Ik ga niet in op details, nogmaals, hoe dit zal gaan werken, maar bepaalde plannen zijn onderweg.
Rob – Wel, dat is goed nieuws. Ik dacht altijd zoiets van laat iets zien. Dit zou ons vooruit kunnen zetten, enkele van de militaire mensen die op het hek zitten die hierover informatie krijgen. Het zou hen een ander niveau van begrip van de realiteit kunnen geven, is het niet?
COBRA – Ja, natuurlijk.
Rob – OK.  Laten we eens kijken, we spraken over Syrië, we spraken over de financiële reset. Er zijn duidelijk wat grote veranderingen en aankondigingen gaande die een beetje in de mainstream komen met betrekking tot de Chinezen die samenkomen met de Taiwanezen. Kunt u ons wat algemene commentaren geven over het financiële systeem en wat van de veranderingen en vooruitgang die er zijn?
COBRA – OK.  Deze ontmoeting tussen China en Taiwan is een tweezijdig zwaard. Het kan een goede zaak zijn, maar ook, helaas, was het een poging van China om meer controle over Taiwan te krijgen, wat niet goed is. Dus nogmaals, de situatie kan ook goede consequenties hebben op termijn. We zullen zien.
Rob – Alles is een tweezijdig zwaard. We gaan nu in op de vragen. Het lijkt een random anomalie maand te zijn met veel mensen. We beginnen met de eerste vraag. Dit is een interessante historische vraag. Ik ben niet vertrouwd met de Griekse geschiedenis, maar verscheidene historische bronnen, dit is de vraag, hebben het over de positieve invloeden die de God met de naam Zamaltos (?) had op de Thraxian beschaving. Weet u wie Zamaltos (?) was? Is hij een vertegenwoordiger van Agartha of de Confederatie?
COBRA – Dit is gewoon een legende van de laat Atlantische periode toen de meeste van de Griekse goden feitelijk wezens van licht waren die bewustzijn brachten in deze laat Atlantische periode en dit is hier dezelfde situatie.
Rob – OK.  Ik krijg een hoop vragen hierover en we hebben het min of meer beantwoord, maar ze zijn nogal vasthoudend dus ik wil dit even in de wacht zetten, en voor degenen onder jullie die deze vraag stellen; dit zal de laatste keer zijn dat we dit vragen. Wat was de beschaving die onder de oppervlakte van het Bucegi gebergte in Roemenië leefde, in het Karpatisch gebergte gebied?
COBRA – Dit is een heel oude, ik zou zeggen, basis van een bepaald buitenaards ras dat dit heeft gecreëerd. En het bevat een tijdcapsule en dit is ontdekt door de Roemeense geheime dienst en daarna overgenomen door de, ik zou zeggen, V.S. cabal en het is onderdrukt. Gelukkig is een deel van deze intel vrijgegeven door sommige van de boeken die je kunt lezen. De Transylvania Sunrise is de eerste en er zijn veel andere boeken over dit onderwerp geschreven. Dit is alleen het topje van de ijsberg. Er zijn veel meer van dergelijke plekken over de planeet.
Rob – OK.  Dus de cabal heeft het onder controle. Echter, net zoals de Dode Zee rollen met de Confederatie die het bewaakt, het zal niet worden vernietigd. Het zal uiteindelijk worden gegeven aan de mensheid, juist?
COBRA – Ja, juist.
Rob – Ja, hier is een goede, een verreikende, en voel u vrij zolang als u wilt hierover door te gaan. Kunt u verlichting uitleggen?
COBRA – OK.  Verlichting is eenvoudigweg een ervaring van realisering wie je werkelijk bent. Het is een herverbinding met je eigen werkelijke zelf en verlichting betekent niet dat je volledig vrij bent van alle persoonlijkheid, dat je vrij bent van al je emoties en gedachten en geloofssystemen. Het betekent gewoon dat op een dieper niveau je weet wie je bent. Dan, alles wat met je gebeurt, alles wat je doet in je leven, er is altijd een bewustzijn van wie je bent. Je zult het nooit meer opnieuw kwijtraken. Dus dit is wat verlichting wordt genoemd.
Rob – Ja, ik zou willen toevoegen dat de Hindu’s het noemen een Samadhi en ontwaakte geest van contact met je hogere zelf of God zelf, en een andere genaamd Nirvakalpa Samadhi, wat een permanent constant contact is wat ons waarschijnlijk zou leiden naar de volgende vraag die was… ik denk dat we deze al eerder beantwoordden, maar het is een goede vraag. Kunt u alstublieft definiëren wat ascentie is?
COBRA – OK  Waar je hebt aangegeven Nirvikalpa Samadhi, dit is precies wat ascentie is. Ascentie is wanneer jouw bewustzijn van je eigen zelf zo sterk is dat je alle aspecten van jouw persoonlijkheid integreert. Je schijnt er een licht door en onvolmaakte liefdevolle acceptatie transformeert ze zodat je feitelijk niet langer een persoonlijkheid hebt. Dat je al je lagere lichamen oplost, inclusief het fysieke lichaam, het etherische lichaam, het emotionele lichaam, het mentale lichaam, en je lijnt volledig uit met je eigen goddelijke vonk. En dan, natuurlijk, als je alle wetten van entropie overstijgt, kun je materialiseren of een beeld van jezelf in het fysieke projecteren. Maar je identificeert je nooit meer met je fysieke lichaam. Je identificeert je nooit meer met jouw gedachten of met je emoties. Dat is een korte beschrijving van ascentie. Natuurlijk is er veel meer bij. Ik zal op enig moment een artikel erover schrijven, maar de tijd is er nog niet rijp voor.
Rob – OK.  Dank u. Een andere interessante vraag. Er zijn onlangs veel onthullingen geweest met Veterans Today, James Preston, Gordon Duff – de onthulling van de Khazarian Joodse agenda die is blootgelegd als in basis de zionistische agenda, die vals gemanipuleerd is. Ik wilde u vragen: ik heb in het boek Secret Places of the Lion door George Hunt Williamson gelezen dat details over de exodus van Moses van Egypte verhelderde, en dat in die tijd degenen die Joden werden genoemd de mensen waren die geloofden in een God, dat er geen genetisch volk type was die Mozes uit de woestijn leidde, dat er veel Afrikanen waren, Ethiopiërs, veel mensen van Griekenland en anderen rondom de wereld. Zij werden uit Egypte geleid door Mozes. Bent u het ermee eens dat er geen specifiek ‘racial phenol’ type is – dat de joden oorspronkelijk degenen waren die geloofden in een God?
COBRA – Feitelijk is het beide. Er was een bepaalde genetische make-up die de originele groep maakte waaraan gerefereerd wordt als Joden, maar er waren anderen, ik zou zeggen, rassen die de Joodse religie adopteerden. Hier refereer ik aan de Khazarians en hier hebben we een mix van al deze verschillende groepen, maar de originele Joden waar jij het over hebt, ja dat waren mensen die geloofden in een God, maar dit was gemanipuleerd door de archons op veel manieren. Ik zou hier niet in details gaan. Het is een diepgaande story en een behoorlijk complexe, en er is veen desinformatie over de Joodse mensen – veel verwarring. Een van de ideeën is, een van de die desinfo die behoorlijk sterk plaatsvindt, is de gebeurtenis welke feitelijk was; het huidige Saoedi-Arabië is vertaald naar Israël. Dus de actuele locatie van deze Bijbelse gebeurtenissen is in huidig Saoedi-Arabië. En dit is precies het land dat de Khazarians hebben bezet en zij hebben veel zaken die hiermee zijn verbonden onderdrukt.
(Na het interview notitie: ik weet niet zeker wat Cobra bedoelde over vele zaken die in de Bijbel gebeuren feitelijk plaatsvinden in Saoedi-Arabië. Dit kan waar zijn, maar het scheiden van de Rode Zee was werkelijk en gebeurde op een locatie waarvan bewijzen zijn door archeologische vondsten door Klaus Donna.)
Rob – Ja, veel hiervan zal in de toekomst worden vrijgegeven. Dus het is een heel complexe zaak, en ik denk dat de Joodse mensen en degenen die verschillende ideeën hebben en niet blij zijn met wat de militairen doen jegens de mensen van Palestina. Ik moet een stap terug doen en mij realiseren dat wij ook niet houden van wat de Amerikaanse militairen hebben gedaan in het Midden-Oosten. En ik zou zeggen dat het tijd voor ons allemaal is om onze separistische kijk opzij te leggen zoals zwart, wit, rijk, arm, moslim, christelijk, hindu, en samen te komen. Bent u het daarmee eens?
COBRA – Ja, natuurlijk. Feitelijk is het niet belangrijk, de religie van mensen. Het is, het ras is niet belangrijk. Wat belangrijk is, is de zielaanwezigheid van elk individu. En alleen op dat niveau kan werkelijke broederschap en zusterschap zijn gecreëerd. Al deze verschillende manifestaties van mensen-geloofssystemen zijn feitelijk niet belangrijk omdat in basis het meeste daarvan, het grootste deel daarvan, deel zijn van de archon programmering en op de lange termijn is het helemaal niet belangrijk. Het is niet iets dat voor altijd bij ons zal blijven. Het is simpelweg iets dat zal wegvallen als de hoogste waarheid begint vrij te komen en mensen beginnen hun eigen directe ervaring met de Bron te ervaren.
Rob – Ja, bij veel van de martelaren en profeten, de favoriete gekozenen, de werkelijk spirituele leraren, zijn hun woorden gemanipuleerd en veranderd en ik zou aanbevelen dat de mensen kijken naar overeenkomsten en de eenheid in de verschillende spirituele boodschappen, in plaats van de verschillen, en een gemeenschappelijke grond vinden om te reiken naar je broeders en zusters ongeacht hun geloof.
Hier is een interessante vraag die opkwam, ik ben nogal geïnteresseerd in … ik wilde uw opinie hierover. Wat is het geschatte dodental van joden die stierven gedurende de tweede wereldoorlog? We hebben deze opgeblazen aantallen. Natuurlijk, we hebben de ADL, die probeert, zoals we weten, iedereen te stoppen om te praten over de joodse khazarian zionistische agenda, niet de echte van God houdende gelovige joden, maar dat is zo… Hoeveel stierven er feitelijk in totaal als u een schatting hebt of zou u ons dat kunnen vertellen?
COBRA – Ik heb geen exact cijfer, maar er waren miljoenen en het is niet belangrijk of het 5 of 10 miljoen is. Het was te veel. Los daarvan waren er veel mensen die na die oorlog zijn gestorven die niet joods waren, die zijn gestorven in concentratiekampen in Europa, en ook dit aantal is miljoenen. En veel, veel meer miljoenen zijn gestorven in concentratiekampen in de USSR in het Stalinistische regime. We hebben tientallen miljoenen mensen die onderworpen zijn geweest aan afschuwelijke experimenten, door de archons, door de jezuïeten, en dit is iets dat nog steeds heel veel genezing nodig heeft. En veel genezing ten aanzien van deze situatie zal plaatsvinden na de Event.
Rob – Ja, systematische marteling en genocide rondom de wereld is afschuwelijk. Een andere oorlogvoerder, Pol Pot, had een vorm van opruiming, en ik hoorde dat de aantallen daar in de ‘killing fields’ meer dan een miljoen waren. Er is zoveel, ik denk dat we het programmering kunnen noemen, dat gaande is. Ik moet noemen de satanistische ‘mindset’ die wil dat anderen lijden. Wat is de natuur van dit ding dat, weet u, het zijn duidelijk geen archons. Zijn dit gewoon reptillian zielen die zijn aangetrokken tot dit type dingen? Ik kan het mij zelfs niet voorstellen; de militaire soldaten in Abu Ghraib en de afschuwelijke degraderende dingen die zij deden tegen deze, velen van hen onschuldige, Irakezen. Wat is de oorzaak hiervan in de gemiddelde persoon en hoe kan dit worden geheeld Cobra?
COBRA – Dit is veroorzaakt door manipulatie door de archons. De archons drukten simpelweg op de knoppen van de haat, de opgezette haat, en vergrootten het, en de meeste doorsnee mensen zijn niet sterk genoeg om deze constante druk van de archons te weerstaan als zij in een situatie worden gezet van bijvoorbeeld oorlog. Dus zij zouden zich gewoon overgeven aan deze druk en doen wat hen wordt gezegd te doen.
Rob – OK, dank u. Wat is het plan voor Oost-Oekraïne en kan de oorlog worden gestopt? Leiders van de DNR blijven kolen aan de vijand verkopen. Zijn het gewoon fraudeurs? Waren Putin en Yankovich al overeengekomen om de Krim terug te geven aan Rusland voordat de Maiden beschietingen plaatsvonden?
COBRA – NEE! NEE! Nee.  Er was niet een dergelijke overeenkomst. Echter, is de vraag na of voor de Event?
Rob – De vraag ging over voor de Event. Duidelijk, na de Event – tijdens de Event – zullen
alle oorlogen zijn gestopt. De vraag is, kan de oorlog worden gestopt? Wat is er nu gaande in de Oekraïne situatie. Hoe is het? Is het een beetje stilstaan? Is het aan het escaleren? Wat is er gaande in dat deel van de wereld?
COBRA – De situatie is niet opgelost, en ik verwacht niet dat het zal worden opgelost voor de Event want, duidelijk, de motivatie van de cabal is om het conflict gaande te houden zolang als mogelijk is.
Rob – OK.  De mensen vroegen zich af: hoe snel na de Event zal er een verlichting zijn voor de kwelling van morgellon’s en andere ziekten? Zijn deze een resultaat van de chemtrails?
COBRA – Zo snel als logistiek mogelijk is. De genezingen zullen er zijn, maar er zal een bepaalde tijd nodig zijn voor distributie, en er is een bepaalde tijd om een verandering te integreren. Ik zou zeggen, in de span van mensen zal er een drastische verbetering zijn.
Rob – Een vraag hier van de geneticus van afgelopen maand. Hij heeft opnieuw een vraag aan u over genetica. Hij zegt, “kun je aan Cobra vragen of de “immobilized retro transposons” rommel door onze genen bewijs zijn van de methodische genetische manipulatie door buitenaardsen?”
COBRA – Ja, feitelijk, ja. Want de genetische manipulatie door de buitenaardsen triggerde bepaalde veranderingen die nogal duidelijk in de genen aanwezig zijn. En ik zou zeggen dat de mainstream genetica bepaalde delen van het onderzoek heeft onderdrukt, bepaalde zaken waren verboden, bepaalde dingen waren nogal drastisch onderdrukt. En als je dit veld benadert met een open geest zul je bewijs vinden, behoorlijk sterk bewijs van genen manipulatie door de buitenaardsen. Het is daar.
Rob – OK.  Deze vraag die iemand had heeft een beetje meer snelle achtergrond nodig en ik ben er niet zeker van of wat ze zeggen correct is. Ik zou willen zeggen dat Fred Bell mij vertelde dat het wezen met de naam Satan is verzoend. Echter, als jullie je kunt voorstellen mensen, dat een heel krachtig wezen een stad creëert en hij maakte een fout en hij is veranderd. Hij is …. misschien is hij niet langer de burgemeester die deze stad in controle heeft. Deze stad was gebouwd op bepaalde energetische lijnen en mogelijk dat deze stad en de invloeden die hij eerder had nog steeds actief zijn. Dus hier is de vraag en ik denk niet dat dit correct is in wat u zei, maar zij geloven …. “Cobra zegt dat Satan naar de Centrale Zon is gestuurd”. Heeft u dit gezegd?
COBRA – Ik zei dat niet precies, maar ik wil hier nog niet op ingaan, nog niet.
Rob – OK.  Kunt u iets zeggen …. de volgende vraag was “Kunt u meer uitleggen over het wezen dat wij zouden kennen als Satan?”
COBRA – Nee. Nee, Ik zal geen enkel commentaar geven over dat wezen.
Rob – OK.  Is dit hetzelfde wezen als degene met de naam Set.
COBRA –  Ja.
Rob – OK.  Ik neem aan dat we niet alle vragen kunnen beantwoorden. Hier is een vraag waarop we eerder antwoord hebben gegeven. De vraag was “Waar is de Centrale Zon?”
COBRA – De Centrale Zon, zoals de naam zegt, is in het centrum van de galaxy – het meest krachtige object precies in het centrum van de galaxy.
Rob – Ik had dit kunnen beantwoorden, maar iemand zei dat ik teveel antwoorden geef op de vragen. Kunt u iets zeggen over de Resistance Movement (RM), geschiedkundig gesproken, met betrekking tot, neem ik aan, de oude geschiedenis voordat de groep van planeet X hier kwam?
COBRA – OK. De planeet X groep bestond hier voor duizenden en duizenden jaren en zij hadden hun eigen evolutie en hielden zich niet heel erg bezig met planeet Aarde. Het had wat wisselwerking tot een bepaalde hoogte met de elite, de goeden en de slechten, en het is lange tijd geleden door de illuminatie overgenomen. Op eenzelfde manier als de situatie op deze planeet maar, gelukkig, zij zijn wat eerder dan onze planeet bevrijd en nu helpen ze met de bevrijding hier.
Rob – Ja, kunt u zeggen hoe lang geleden het is dat zij waren overgenomen? Was dit ook zo’n 30K jaren geleden?
COBRA – Feitelijk, de eerste fase van de overname was ongeveer hetzelfde als op deze planeet, 25K jaren geleden, maar de controle was niet zo diep. De controle was niet zo volledig. Er was daar meer bewustzijn. Een beetje, ik zou niet zeggen, behoorlijk minder programmering die plaatsvond.
Rob – Waar komen de mensen van planeet X oorspronkelijk vandaan? Waren zij hier de populatie? Voor degenen onder jullie die dit niet weten, het is niet Nibiru. Het is een planeet die een hele lange elliptische orbit heeft, ongeveer 850 jaar. Het is een met methaan gas overdekte planeet die een blauwe tint heeft, en de mensen leven in het centrum van de planeet.
COBRA – Zij wonen niet in het centrum. Zij wonen in ondergrondse bases dichtbij de oppervlakte.
Rob – OK.  Zij zitten in het honingraat aspect onder de oppervlakte, ver genoeg naar beneden dus er is geen permafrost, stel ik mij voor. De vraag is “Hoe lang zijn zij daar en waar kwamen zij oorspronkelijk vandaan?”
COBRA – Zij zijn daar al miljoenen jaren. Velen van hen zijn van het menselijke archetype door de galaxy en kwamen van verschillende delen van de galaxy.
Rob – Dus zouden er wat Aarde mensen zijn van de Aarde geschiedenis die zich daar settelden? Zouden er wat oude Aarde mensen kunnen zijn die daar deel van uitmaken of is dat nogal …
COBRA – Ja, er waren wat mensen die zijn geïncarneerd van planeet Aarde en later getransporteerd op de astrale laag naar planeet X. Dit gebeurde.
Rob – OK.  De mensen vragen zich af hoe zij eruit zien? Kennelijk lijken zij behoorlijk op mensen, juist?
COBRA – Ja, ze lijken heel erg op mensen. Als je iemand op straat zou tegenkomen dan zou je niet in staat zijn om deze persoon te onderscheiden van een doorsnee menselijk wezen, en nu zijn zij agenten van de Resistance die in de straten op de oppervlakte lopen en je zou ze niet herkennen.
Rob – Dank u zeer. Het lijkt erop, ik merkte deze maand dat u wellicht had een … u had de meditatie en een andere post. Tot dusver, deze maand had behoorlijk wat gecodeerde informatie voor de RM met betrekking tot bepaalde activiteiten. We gaan nu naar de primaire anomalie vragen. Ik had er nogal wat over. Ik neem aan dat het de mensen nog steeds onduidelijk is. U zei eerder. Ik zou de primaire anomalie even willen laten, en voor degenen onder jullie die denken over vragen over anomalie, we zullen er nu een aantal stellen om wat details te krijgen. Dus jullie kunnen dit laten liggen en dit zal een goede referentie voor de mensen zijn die vragen hebben. Wat is de primaire anomalie?
COBRA – De primaire anomalie is voortdurend. Het is een random functie die bestaat zonder doel. Het is niet negatief van zichzelf, maar vrije wil die een interactie heeft met primaire anomalie heeft een sterke neiging naar kwaad en negativiteit omdat primaire anomalie nooit in aanraking is geweest met de Bron.
Rob – Waarom verscheen primaire anomalie in een perfect geordend universum?
COBRA – Het antwoord is: zonder enige reden, zonder enig doel. Dit is de enige manier waarop primaire anomalie kan bestaan.
Rob – OK.  Dat was de volgende vraag… wat is zijn doel? Is het simpelweg chaos? Maar u zegt zonder doel.
COBRA – De primaire anomalie heeft geen enkel doel. Het is de logische oppositie van doel.
Rob – Dank u. is alle creatie in interactie met de primaire anomalie of werken dingen anders in andere dimensies en lagen van het multiversum?
COBRA – De creatie is altijd in interactie met de primaire anomalie en transformeert feitelijk langzaam de primaire anomalie. Elke bewuste actie in dit universum transformeert een aspect van de primaire anomalie. Het is een proces dat gaande is sinds de geboorte van het universum.
Rob – U heeft, volgens deze persoon, u heeft gezegd dat primaire anomalie terug zal worden geabsorbeerd in de Ene. Klopt dit?
COBRA – Ja.
Rob – Daarna, wat komt na de absorptie?
COBRA – De Ene zal alles zijn dat er ooit zal zijn. Er zal geen verdere creatie nodig zijn omdat alles terug in de Ene zal worden geïntegreerd.
Rob – OK.  In uw recente creatie interview zei u dat de Bron zichzelf projecteert in de primaire anomalie en dat fusie creatie creëert. De vraag is “Hoe zou de creatie zijn als er geen primaire anomalie was?
COBRA – Er was geen creatie voor de primaire anomalie.
Rob – OK.  Dat beantwoordt dit. U zei ook dat het ultieme doel van de Ene is om de primaire anomalie te absorberen. Wanneer het is geabsorbeerd, wat is het doel daarna?
COBRA – Het doel daarna is om te bestaan als één, in perfect plezier, liefde en harmonie.
Rob – Yea, dat is wat ik ook zou denken. Een andere vraag “Produceren orgone chembusters en wolkbusters genoeg kracht om echt de luchten boven de chemtrails te schonen?
COBRA – Ze kunnen voor een groot deel helpen, afhankelijk van het ontwerp, en ik zou zeggen, het stadium van de ontwikkeling van deze orgone wolkbusters.
Rob – OK.  Er was iemand die sensitief is en ik ben er niet zeker van, je weet nooit of iemand zijn ervaring heeft en het is geen vraag over de waarachtigheid van deze ervaring, maar iemand zegt dat voordat zij gingen slapen zij werkelijk voelden, en feitelijk zagen, een reptillian in hun slaapkamer, een beetje in een hogere vibrationele staat. Direct voordat zij gingen slapen voelden zij zich misselijk, alsof iemand probeerde iets in hun brein te forceren. Zij zeiden dat er fysieke onpasselijk sensaties waren. Heeft u enige suggesties voor bescherming? Wat zou een persoon kunnen doen en gebeurt zoiets nog steeds af en toe?
COBRA – Ja, zulke dingen kunnen soms gebeuren, maar niet heel vaak. En ze zullen niet plaatsvinden als je geen energie verbinding hebt met dit soort ervaring en dat type wezen. Dus wanneer je jouw innerlijke verbindingen met dit soort wezens reinigt, zullen zij zich niet manifesteren in jouw realiteit.
Rob –  Hier is een interessante. Ik las Shaver Mysteries en sommige van dit interessante spul lang geleden, maar zij hadden een verklaring. Ik ben wat nieuwsgierig. Wat is uw verklaring voor spontane menselijke verbranding?
COBRA – Het is gewoonlijk geen spontane menselijke verbranding. Het is iets dat op afstand wordt gedaan met plasma scalar technologie.
Rob – Dank u zeer. Dat bevestigt wat ik van iemand hoorde vele jaren geleden. We hebben hier wat lokale regionale vragen, mensen, en jullie weten dat we niet door kunnen blijven gaan …. het algemene antwoord dat Cobra geeft is dat alle planeten zullen worden geschoond. Het is niet een individueel iets maar iemand wil uw opinie weten over de laatste verkiezingen in Polen. Ziet u enige kans voor Polen om dichter bij Rusland te komen en de Oosterse Alliantie, in plaats van aan de kant te blijven staan van de EU en de VS?
COBRA – Het probleem met Polen is; omdat het tussen de oosterse en westerse wereld in zit het feitelijk heen en weer getrokken wordt tussen twee krachten en de Poolse politici moeten behoorlijk wat bekwaamheid hebben om deze spanningen van beide zijden te bemiddelen. En als zij zullen zien dat de Oosterse Alliantie sterk genoeg is zullen zij, natuurlijk, dit ondersteunen. Het is hetzelfde antwoord voor vele Europese landen.
Rob – OK.  Hier is een interessante. Wat zal de waarschijnlijkheid zijn in uw opinie … Wij weten dat u geen antwoord kunt geven en niet kunt weten. Wat is uw inschatting, een percentage, dat de Event voor 2020 zal plaatsvinden.
COBRA – OK. Ik geef geen enkel tijdframe en dat houdt ook in mogelijkheidsvoorspellingen.
Rob – (Lacht)  Ik dat het wel. Ok. Wat is het verschil tussen een aartsengel en een opgestegen meester?
COBRA – Een opgestegen meester is iemand die door de Aarde ervaring is gegaan, die Aarde incarnaties heeft gehad en die met zijn eigen vrije wil en inspanning dit heeft getranscendeerd en de matrix heeft verlaten. Aartsengelen zijn nooit onderdeel geweest van de ervaring op planeet Aarde. Zij hebben gewoon rondgezweefd in hun hogere dimensies en hun perceptie is daardoor een beetje anders.
Rob – OK. Ik heb een komend interview met Kevin Annett, dus ik moest deze volgende vraag van iemand stellen. Is de paus een van vorm veranderende (shapeshifting) reptillian?
COBRA – De paus is niet shapeshifting en is geen reptillian. Hij is een archon van de Andromeda negatieve kant.
Rob – Onder wat voor omstandigheden gaat de Aarde’s tilt corrigeren en deze planeet zou roteren zonder een tilt?
COBRA – Ik ga nog geen vragen beantwoorden over planetaire as verschuivingen. Het is daar nog geen tijd voor.
Rob – Ik neem aan, niet specifiek over de shift of de as, maar zal de planeet opnieuw zijn gesetteld op een gebalanceerde manier?
COBRA – Ja, ja, ja.
Rob – OK.  Ik dacht het. Hier is een vraag en ik ben er niet zeker van of u dit zou weten. Ik vond het interessant. Weet u waar de fameuze 18 Siddha’s van Zuid-India zijn? Werken zij nog steeds voor de faculteiten van onsterfelijkheid? Het klinkt als een Grote Witte Broederschap Indiase vraag.
COBRA – Ja, ik hoorde over deze wezens. Zij werken vanuit de opgestegen staat.
Rob – OK.  Dank u. In het Hindoeïsme zijn de goden op creatie niveau Brahma, Vishnu en Shiva. Met wie corresponderen zij in het galactische universele niveau van creatie? Ik zou zeggen dat het een beetje is als het christelijke, de vader, de zoon en de heilige geest, zoiets. Kunt u iets zeggen over Brahma, Vishnu en Shiva?
COBRA – Ja. Zij zijn feitelijk universele archetypes: goddelijke wil, goddelijke liefde en goddelijk licht. En het kan worden beschreven in verschillende religies op verschillende manieren, en gewoonlijk beschrijven de meeste religies deze archetypes door ze te verbinden met het wezen dat zij kennen die de dragers zijn van datzelfde archetype.
Rob – OK.  We gaan terug naar wat meer alledaagse aardse vragen. Het lijkt erop dat de cabal inches af zit van de succesvolle implementatie van hun plannen voor werelddominantie met verplichte vaccinaties die zijn geïmplementeerd in meer en meer staten. Ik heb het feitelijk niet gezien, maar ik hoor ze praten, maar ik denk niet dat ze het gaan halen. Natuurlijk plannen zij confiscatie van wapens, en het lijkt dat enkele doktoren, Cobra, feitelijk zijn vermoord, vooral in het vaccinatie veld. De advocaat / dokter / congresman lid van het parlement, Andrew Moulden, die alle bewijzen had op een hele kernachtige medische empirische wetenschappelijke manier, die bewezen dat vaccinaties autisme veroorzaken en verscheidene andere anomalies, is vermoord. Gaat dit in de nabije toekomst veranderen of is dit helaas iets waar we mee te maken hebben tot de Event?
COBRA – Helaas, deze situatie vindt nog steeds plaats, en het zou kunnen doorgaan te gebeuren voor enige tijd, maar met de Event zal het volledig zijn gestopt.
Rob – Iemand heeft gevraagd naar de strangelet en toplet bommen, en zij willen weten “is er een bepaald aantal daarvan? Worden zij nog steeds gemaakt?
COBRA – Er is een bepaald aantal van ze, ja , maar zij zijn niet …. er worden geen nieuwe gemaakt. Hun aantal neemt af al de tijd dat zij worden opgeruimd.
Rob – Dat is mooi. Goed. Zou u ons enig getal kunnen geven? Zou u zeggen minder dan 50, meer dan 100?
COBRA – Nee. Dat is geclassificeerde informatie.
Rob – Alright. Iemand wil weten of een globale meditatie succesvol was. Ik antwoordde haar “wel, in basis is de kritieke massa niet gehaald want de Event is niet gebeurd”. Zij vroegen zich af hoe u dit zou weten. Heeft u enige mogelijkheid om de exacte getallen te weten van hoeveel mensen in een meditatie meedoen?
COBRA – De RM heeft zijn eigen manier van toegang tot deze informatie, en zij geven mij een update na de meditatie – hoe succesvol die was.
Rob – Ja, de groep van de Aetherius Society heeft hier feitelijk iets over gezegd jaren geleden. Sommige van de meesters van Venus hebben aangegeven dat zij rondgaan en een spiritueel energieveld detecteren van verschillende landen, en India is heel vaak aan de top. Ik neem aan de volgende vraag “Hoeveel positieve militaire politie zijn feitelijk betrokken bij de RM? Hoe krijgen we enig signaal dat er militairen en politie betrokken zijn of zijn zij geen van allen nu betrokken?”
COBRA – Sommige mensen binnen de structuur van de politiemachten en de militairen zijn benaderd door de agenten van de RM maar niet veel. Nog niet. Het is veel te vroeg. Maar wanneer de finale actie plaats zal vinden, zal er veel contact zijn.
Rob – OK. Sommige mensen zeggen; deze mensen komen weg met al hun slechte dingen. Kunt u ons enige significante namen geven die zijn gearresteerd om de mensen hoop te geven dat er veranderingen zijn? Zijn er enige arrestaties van deze, ik neem aan niet belangrijkste, cabal … Kunt u ons enige voorbeelden geven van enige progressie of neerhalen van de financiële of de militairen of enige voorbeelden van de Lichtkrachten, zodat we feitelijk zien dat er wat gerechtigheid is en arrestaties plaatsvinden?
COBRA – Ja, er zijn veel arrestaties geweest in IJsland. Er zijn bankiers berecht in Vietnam. Feitelijk is er een procedure tegen de Rothschilds in Frankrijk. Er zijn kleine stappen want de grote actie zal in één keer plaatsvinden. Maar er zijn wat kleine stappen waarvan je nu al kunt zien dat ze worden genomen.
Rob – Dank u. Ik hoorde – ik kijk niet naar mainstream, ik ben nogal druk geweest – iemand zei dat een Rothschild was gearresteerd. Wie was dat en kunt u de omstandigheden verklaren?
COBRA – Ik kan dit niet bevestigen. Er zijn geruchten geweest van arrestatie van grote namen, maar ik heb geen bevestiging.
Rob – Yea, daar was ik ook naar op zoek. Ik zou nu wat willen ingaan op het Keshe vrije energie apparaat. Een van onze groepen van www.prepareforchange.net, we zullen hem JB noemen, heeft contact met mij opgenomen. Hij lijkt nogal betrokken te zijn, en er is een ander die de Keshe mensen heeft ondersteund die hun ontwerp en concept heeft genomen, en zij komen met een veel meer levensvatbaar en functionerende unit. Ik kijk hier echt naar en dit ziende, alsof we een ei in een rek hebben, verondersteld,… het woord is dat India, Italië en China zijn overeengekomen om door te gaan met deze apparaten zodra ze levensvatbaar zijn.
Deze apparaten op dit moment in de tijd hebben nog steeds niet het niveau van profijt of uniformiteit gehaald waar we kunnen zeggen “Neem dit apparaat, bouw een huis en zet dit in je zekeringkast en het zal je huis voeden”. We zijn er nog niet. Heeft u meer, sinds we elkaar de laatste keer spraken, en het was niet lang geleden, heeft u wat meer informatie over de Keshe informatie? Krijgt u positieve terugkoppeling van mensen die deze units hebben ontvangen en weet u er iets over of het waar is dat China, India en Italië de eerste naties zullen zijn om hiermee verder te gaan?
COBRA – Ik zal zeggen, vooral China en India. Zij hebben de infrastructuur klaar. Er zijn bepaalde omstandigheden die het deze twee landen mogelijk maken om behoorlijk efficiënt de vrije energie te verspreiden wanneer het gereed is, maar ik heb geen positieve bevestiging ontvangen over Keshe’s apparaten.
Rob – Heeft u deze apparaten bestudeerd? Zij vertellen mij dat er iets is, ‘gans’ genoemd, en een formule in het proces waar ze deze draden “nano particulization”. Zij hebben een hoop koperdraden die de unit aandrijven en zij dopen ze in iets als een coating en zij geven aan dat wanneer ze dit in een huis zetten het is als een automotor die moet opwarmen. Het duurt een week voordat je huis gecoat is. Op de een of andere manier zullen deze nano particalized apparaten je elektriciteitssysteem transformeren en de uitleg was aan me gegeven dat dit niet zal werken zoals in de lineaire manier in directe stroom of wisselstroom. Het is meer als “Het is hier nu, kwantum veld energie dat beschikbaar zal zijn op elk stopcontact en dat als de lading komt het zich gewoon zal manifesteren in het systeem”. Heeft u hier enige studie naar gedaan of kunt u naar deze technologie kijken en zien of het congruent is met uw begrip van plasmagebaseerde fysica?
COBRA –  Ik ben erin gedoken en er zijn wat veelbelovende dingen hier, maar ik ben er niet 100% zeker van of het werkt, zelfs theoretisch.
Rob – Ja, zoals ik zei. Daar is mensen, voor degenen onder u die zich echt met Keshe bezig houden, ik zit er echt in. Ik hoop echt dat het werkelijk is. Ik wacht echt om te zien wanneer iemand een apparaat heeft, zij bouwden een huis en het is verbonden met het grit. Ik zou een video willen zien van elke haardroger, computer, airco unit, elektrische kookplaat, ventilator, verwarming, wat er ook nodig is. Ik zou willen weten welke capaciteit het heeft en de lading in ampère die kan worden afgenomen bij een van deze volledig functionerende, zonder haperingen. Ik denk dat we nog ver weg zijn van dat deze volledig solide zijn. Maar het klinkt veelbelovend. Het lijkt erop dat het tijd is, is dat niet zo Cobra?
COBRA – Het is tijd, al een lange tijd geleden.
Rob – En de RM? Heeft u het aan hen gevraagd? Of zeggen ze er niets over?
COBRA – Ik heb vele malen deze situaties met hen besproken maar, nogmaals, zij zeggen altijd dat het belangrijkste ding dat moet worden verwijderd de strangelet bommen zijn en dan kunnen vele dingen plaatsvinden. Er zijn vele technologieën die ergens wachten op het juiste moment om te worden vrijgegeven, dus het gaat niet alleen om Keshe. Het gaat om de hele planetaire situatie. Er moet een doorbraak zijn en de doorbraak kan overal plaatsvinden en het zal hoogst waarschijnlijk gebeuren vanuit een onverwachte hoek.
Rob – OK. Sprekend over dingen, ik zou een beetje willen ingaan op wat van de Corey Goode zaken. Ik denk over de toekomst. We hebben al deze mensen hier in de geheime ruimteprogramma’s en de conglomeratie slaven. Op het moment van de Event zullen zij bevrijd zijn en genezen. Dit zal nogal opwindend zijn voor de mensheid. Zij zullen zich opeens realiseren dat we een heel exotisch ruimteprogramma hadden met bases op de Maan, Mars, Venus, veel geavanceerdere satellieten dan het ruimtestation, en feitelijk op de asteroïden, als Corey Goode het juist heeft.
COBRA – Ja, ja, natuurlijk, er waren vele bases op de asteroïdengordel. En het is niet alleen over Corey Goode’s informatie. Er is veel bewijs hierover op veel plaatsen als je wilt zoeken. Feitelijk, ik zou dr. Salla’s boek over de SSP (secret space program) willen aanbevelen, vooral het eerste deel van het boek waar behoorlijk wat bewijs is en veel verschillende bronnen en heel veel intel over het bestaan van verschillende SSP’s.
Rob – Yea, het gaat interessant worden. Mijn commentaar zou zijn dat vrij snel op enig moment de mensheid, natuurlijk, de geavanceerde wetenschapsmensen en zaken als dit, maar we zullen nogal een onmiddellijke aanwezigheid hebben in de ruimte nadat galactische diplomatie begint, juist?
COBRA – Ja.
Rob – OK. We naderen het einde hier. Ik neem aan dat ik zou willen vragen … iemand had een meer metafysische vraag hier over de niet-materiële wezens en sommige van de namen waarover is gesproken. Kunt u spreken over “is het wezen Metatron een wezen of is dat een instantie? Aartsengel Metatron, Sandaform? Zullen deze wezens zichtbaar zijn na de Event of zullen deze nog steeds een soort niet-materiële wezens zijn die werken vanuit hogere lagen?”
COBRA – Zij zullen niet-materiële wezens blijven, maar degenen die bewust genoeg zijn zullen in staat zijn om veel makkelijker hun aanwezigheid te voelen.
Rob – Heel goed. Nogmaals, ik heb hier een paar laatste vragen met betrekking tot wat de mensen kunnen doen op de planeet. Altijd, zoveel mensen. We praten altijd over mensen die hun eigen weg vinden en hun eigen natuur. Beveelt u enig specifiek veld aan? Als iemand overweegt een groep te beginnen, kunt u wat ideeën geven naast meditatiegroepen, welk type van activiteiten waarvan u denkt dat het de mensen zou helpen? Wellicht in Europa; wie Lichtwerkers zijn die dit zien, zij willen de angst afweren, de propaganda en de chaos die de intentie is het gevolg te zijn van deze gemanipuleerde semi-invasie macht. Hoe zouden ze dit kunnend doen? Is dit … denkt u dat het voorbij gaat? Welk type van activiteiten zouden Lichtwerkers kunnen doen, om bewustzijn te creëren dat we niet hoeven te vallen in een type van bestialiteit met deze situatie?
COBRA – Van mijn perspectief is het meest effectieve ding om een blog te starten. Omdat we meer en meer van deze blog-activiteit nodig hebben, internet activiteit, intel vrijgeven die relevant is voor de situatie. We moeten sterker zijn dan de massa media.
Rob – OK. U gaf ook aan dat dit kan plaatsvinden in de VS. Natuurlijk, Canada, zij zouden ook hier willen komen om warmer te worden, maar ik neem aan het zou komen, natuurlijk, door Mexico en Baja California. Zou dit een internationaal type raid in Amerika zijn of zou dit een soort loslaten van de grenzen van Zuid en Centraal Amerika zijn?
COBRA – OK. Dit is alleen het plan van de cabal en het zal niet gebeuren.
Rob – Oh. Dank u voor deze response. Ik heb ook gesproken met iemand die in contact staat met Drake en Alex Jones, die mij heeft benaderd, met me gesproken. Zou u er in geïnteresseerd zijn om een gezamenlijk interview te hebben met Drake als dat zou kunnen worden gearrangeerd?
COBRA – Ja.
Rob – Heel goed, en wellicht Alex Jones?
COBRA – Ja.
Rob – Heel goed mensen. Wel, ik ga eraan werken en dat kan hopelijk gebeuren. In de tussentijd Cobra, wil ik u opnieuw bedanken. We hadden een lange dag vandaag met de Dragon ambassadeur. Ik waardeer uw geduld met de technische problemen. Natuurlijk gaat het veel makkelijker in onze Victory of the Light interview. En als er iets wat u zou willen delen met de mensen, natuurlijk, om ze te herinneren aan de meditatie of al het andere waarvan het bij u opkomt, doe dit alstublieft.
COBRA – Ja. als dit interview is geplaatst voor 21 november (2015) zou ik iedereen die mee wil doen willen vragen om het te doen. We hebben de meditatie voor de Event en voor de mensen die er genoeg van hebben om te wachten is hier iets dat je kunt doen. Je kunt feitelijk actief participeren en als we een kritische massa bereiken kunnen we de Event veel dichterbij brengen omdat de kracht van het verenigde veld van manifestatie de sterkste is, of een van de sterkste krachten in dit universum. Maar het is aan jullie.
Rob – Alright mensen, we opnieuw … Cobra herhaalt dat we moeten meedoen en deel uitmaken van deze verandering. Zit niet op je stoel en post het alleen maar en ga in angst over verschillende dingen. Weet altijd dat jouw licht verlicht en de dingen kan veranderen, en met jouw vreedzame intentie tezamen gaan we deze wereld veranderen. Nog een keer Cobra, ik dank u zeer voor uw aanwezigheid in mijn show elke maand. Het is altijd een plezier. Dank u wel. Overwinning voor het Licht broeder.
COBRA – Ja. Overwinning voor het Licht.
End.
Vertaald door Veronica