Een nieuw Cobra interview en een Portal of Light Booster meditatie, 15 april 2023

 

Een nieuw Cobra interview en een Portal of Light Booster meditatie, 15 april 2023

Dit blog bericht van Cobra begint met de vermelding van het interview, hier is het transcript in Engels – de Nederlandse vertaling wordt hierna gepubliceerd, en geeft links naar alle vertalingen die inmiddels al zijn verschenen.

Daarna wordt melding gemaakt van de booster meditatie.

 

Onze Portal of Light Booster meditatie zal dienen als hulpmiddel om ons te helpen de kritieke massa te bereiken op 1 mei, en dat zal gebeuren op het moment van de totale / hybride zonsverduistering op

19/20 april 2023, in Nederland om 6.17 uur

De exacte tijd van de meditatie zal zijn om 4:17 uur UTC op 20 april, en de tijd voor uw tijdzone staat hier.

Geleide meditatie video voor de booster meditatie is hier.

Instructies:

Gebruik je eigen techniek om je in een ontspannen staat van bewustzijn te brengen.

  1. Verklaar je intentie om deze meditatie te gebruiken als instrument om de kritieke massa van 144.000 mensen of meer die mediteren voor onze Portal of Light activering te bereiken.
  2. Roep de Violette Vlam van zijn primaire bron op om een cirkel van bescherming om je heen te plaatsen tijdens en na de meditatie. Vraag het om alles wat het Licht niet dient te transmuteren.
  3. Visualiseer een zuil van schitterend wit Licht die van de Kosmische Centrale Zon uitgaat, dan verdeeld wordt over de Centrale Zonnen van alle sterrenstelsels in dit universum, dan binnenkomt via de Galactische Centrale Zon van onze Melkweg, dan door onze Melkweg gaat, dan ons Zonnestelsel binnengaat en door alle wezens van Licht binnen ons Zonnestelsel gaat en dan door alle wezens op de planeet Aarde en ook door je lichaam naar het centrum van de Aarde.
  4. Visualiseer dat dit Licht de Zielsterchakra’s van miljoenen en miljoenen mensen activeert en hen de mogelijkheid biedt zich aan te sluiten bij de activering van het Portaal van Licht. Visualiseer dat degenen die zich zo geleid voelen daadwerkelijk deelnemen, dat hun aantal de kritieke massa ver overschrijdt, en dat de activatie zelf een enorm positief helend effect heeft voor alle voelende wezens op Aarde en de positieve tijdlijn stabiliseert. Visualiseer dat iedereen die deelneemt aan de meditatie beschermd en geïnspireerd is.

Vertaald door Veronica