Cobra’s antwoorden op vragen van zijn lezers, 4 september 2023

Cobra’s antwoorden op vragen van zijn lezers, 4 september 2023

 

Eind augustus heeft Cobra de lezers van zijn blog uitgenodigd om vragen in te dienen en hij beloofde dat hij daarvan 20 vragen zou beantwoorden in een volgende blogpost. Hieronder vind je de 20 vragen, en de antwoorden van Cobra:

Vraag: Hoe zal het Eerste Contact plaatsvinden voor mensen zoals ik die geen land bezitten?

Antwoord: Het Eerste Contact voor mensen die geen land bezitten zal plaatsvinden op het privéland van mensen die dat land vrijwillig afstaan voor het massale Contact.

Vraag: Wat kan de enkeling bijdragen om van de onderdrukkers van deze Planeet af te komen, naast meditatie? Ik bedoel, op een actievere manier.

Antwoord: Verspreid de informatie, plant Cintamanis [stenen], wees vriendelijk en liefdevol.

Vraag: Waarom gaat het liberaliseringsproces zo langzaam? Waarom ondernemen de krachten van de Galactische Federatie geen fysieke actie tegen de duistere krachten? Er is één antwoord en dat is het recht van menselijke keuze… Wie van ons wil geen vrijheid, welzijn en liefde, wanneer de interventie van de krachten van het licht tegen onze wil is?

Antwoord: Het bevrijdingsproces gaat zo langzaam omdat er zoveel lagen van de duistere matrix zijn die ontmanteld moeten worden. De wil van de Lichtwerkers aan de oppervlakte is duidelijk in het voordeel van interventie, en interventie zal plaatsvinden zodra het veilig genoeg is.

Vraag: Mag ik Cobra vragen of gerichte energiewapens tijdens het Event ontmanteld zullen worden? Ik was 8 jaar lang het doelwit van gerichte energie.

Antwoord: Ja.

Vraag: Er wordt gezegd dat aandacht besteden aan negatief en emotioneel verontrustend nieuws, zoals de recente zogenaamde “natuurrampen” en andere gruwelijke daden van de Cabal, een daling van de frequentie van een empathie veroorzaakt. Hoe kunnen we onze frequentie hoog houden terwijl we ons bewust worden van duisternis?

Antwoord: Houd jezelf op de hoogte, maar besteed er niet meer dan 20 minuten per dag aan.

Vraag: Kun je een update geven over het geschatte percentage zuiveringen? (Bijvoorbeeld: hoeveel anomalieën, reptielzielen, Chimera, Archons, ondergrondse bases/tunnels zijn er opgeruimd?) Dingen voelen een stuk lichter de laatste tijd, veel minder duistere aanvallen. Bedankt voor alle inzichten en info op deze blog!

Antwoord; Anomalie wordt momenteel opgeruimd, bijna alle Reptilians zijn verdwenen van de etherische en astrale vlakken, Chimera is bijna volledig verslagen, Archons/zwarte adel behouden nog steeds het grootste deel van hun macht, diepe ondergrondse bases zijn allemaal opgeruimd, sommige ondiepe ondergrondse bases en tunnels bestaan nog steeds.

Vraag: Wat vinden de Lichtkrachten (met hun verschillende rassen en organisaties) en de Resistance van de menselijke bevolking aan de oppervlakte? Om de vraag verder uit te werken: Haten ze ons, houden ze van ons? Zijn ze teleurgesteld in ons, hebben ze medelijden met onze situatie en geven ze om ons? Zijn ze neutraal of verward over ons en onze situatie? Wat is een benadering van hoeveel van hen om ons geven en hoeveel alleen maar om de duisternis uit tewissen? Zijn ze opgewonden of huiverig om ons te ontmoeten? Zijn ze opgewonden om al die fysieke en emotionele genezingstechnologieën vrij te geven waar we niet op kunnen wachten?

Antwoord: Ze geven om de oppervlaktebevolking, maar ze voelen pijn omdat ze nog niet direct kunnen ingrijpen. Ze zijn bang voor de kracht van de subkwantum anomalie. Ze begrijpen veel dingen over de oppervlaktebevolking niet. Ze zijn enthousiast over het vrijgeven van genezingstechnologieën, ze kijken uit naar interactie met mensen, maar zijn er ook bang voor.

 

Na de Evacuatie zal het grootste deel van de oppervlaktebevolking op een Pleiadische planeet wonen. Zal er daar al een structuur klaar zijn van huizen, producten, technologie, een regering… of zullen we alles vanaf nul moeten beginnen midden in de jungle?

Alle infrastructuur is er al, de mensen daar krijgen hulp, technologie, genezing en begeleiding van de Lichtkrachten.

Vraag: Komen onze huisdieren met ons mee als we geëvacueerd worden?

Antwoord: Ja

Vraag: Wat zal er na de Event gebeuren met de vele bronnen die de mensheid heeft verzameld, zoals literatuur, poëzie, muziek en kunst? Veel hiervan is gedigitaliseerd en staat op het internet. Iets is alleen fysiek aanwezig op het aardoppervlak… Als er een grote tsunami komt en veel op de planeet wordt weggespoeld door het water, wat blijft er dan bewaard? Wat zal er gebeuren met internetbronnen zoals YouTube Music en andere bronnen die de culturele verworvenheden van de mensheid bevatten?

Antwoord: De meeste van de beste kunstwerken zijn al gered van het oppervlak van de planeet en worden opgeslagen op veilige locaties weg van het oppervlak waar ze de poolverschuiving intact zullen overleven. Alle online bronnen van de oppervlaktebevolking zijn ook gekopieerd en opgeslagen op veilige locaties.

Vraag: Wat betreft het gerucht van gelijktijdige meditatie over de hele wereld. Is het waar dat het gevaarlijk of ineffectief is om deel te nemen tenzij je een ervaren mediteerder bent? Persoonlijk voel ik me veilig en effectief omdat de meditatieprocedure een beschermend proces omvat, en ik zal blijven deelnemen, maar de bovenstaande theorie wordt nog steeds vaak beweerd.

Antwoord: Het is veilig om deel te nemen aan massameditaties.

Vraag: Zal de Cabal deze herfst/winter een nieuwe pandemie/blokkade veroorzaken en deze doortrekken naar het volgende jaar (verkiezingen)?

Antwoord: Misschien proberen ze het, maar ze zullen falen.

Vraag: Is de Deltaoptie nog steeds een mogelijkheid die de Lichtkrachten overwegen?

Antwoord: Het is mogelijk, maar onwaarschijnlijk.

Vraag: Hoi Cobra, Zijn alle fysieke Chimera Spinnen verwijderd?

Antwoord: Ja.

Vraag: Is het mogelijk dat iemand zijn zielsverwant ontmoet maar hem niet herkent?

Antwoord: Ja en dat gebeurt vaak.

Vraag: Wist het aanroepen van het Witte Vuur van AN de subkwantum anomalie?

Antwoord: Ja, het helpt.

Vraag: Een tijdje geleden vroeg ik de lichtkrachten om zich heel snel te laten zien en ik zag 2 hele snelle flitsen van gouden licht een minuut of 2 nadat ik het had gevraagd. Dus omdat ze zich heel kort lieten zien, betekent dit dat het iets veiliger voor ze is om zich nu kort te laten zien, ook al begreep ik dat ze zich nog niet goed kunnen laten zien?

Antwoord: Precies.

Vraag: Waren de Hawaïaanse branden een aanval van de Duistere krachten?

Antwoord: Ja.

Vraag: Waarom zullen er lichtsteden nodig zijn tijdens de tsunami?

Antwoord: Om het energieraster te stabiliseren om de planeet door het Ascentieproces te leiden.

Vraag: Beste Cobra, zullen de mensen direct na de Event via de vrije media weten hoe belangrijk de missie van de lichtwerkers is?

Antwoord: Ja.

Dit waren de 20 antwoorden op de 20 vragen die Cobra gesteld waren.

Gepost door Cobra
The Portal

Bron: >>>

Vertaald door Veronica