Cobra: Update van het Laatste Gevecht, 14 oktober 2020 / 15 oktober 2020

Cobra: Update van het Laatste Gevecht, 14 oktober 2020 
15 oktober 2020 


De krachten van de Galactische Confederatie- en de Resistance boeken goede vooruitgang bij het elimineren van de Draco-vloot en het Illuminati Breakaway Complex (IBC). Het overgrote deel van de Draco-schepen, en ook de meerderheid van de negatieve schepen van het Geheime Ruimteprogramma, is al verwijderd, en er zijn er nog maar heel weinig in de lage baan om de Aarde. Veel van de Draco’s vluchten weg van de Draco-vloot en proberen zich te verstoppen in ondergrondse bases, waar ze in ieder geval een paar dagen later worden weggehaald.

De Resistance is de ondergrondse bases met volle kracht aan het opruimen, terwijl Neu Berlin en de meeste andere Antarctische ondergrondse bases al zijn bevrijd.

Positieve militaire bronnen zonder toegang tot informatie van de Resistance melden ongebruikelijke seismische activiteit op Antarctica. Die militaire bronnen rapporteren ook de evacuatie van Amerikaanse, Russische, Chinese en Argentijnse militaire bases in Antarctica, om onbekende redenen.

De Lichtkrachten zijn ook begonnen met de volledige operatie van het opruimen van de Chimera-vloot die tot nu toe verborgen was in een kwantumsuperpositie in de ondermaanse ruimte. Ze zijn er al in geslaagd om de meerderheid van de Chimera-krachten uit de ondermaanse ruimte te verwijderen, en nu is het grootste deel van de Chimera-vloot verzameld in lage Aardebaan. De militaire commandanten van Draco zijn al hun zeer geavanceerde technologie over aan het dragen aan de Chimera-troepen, net voordat ze worden verwijderd door de Galactische Confederatie. Het militaire opperbevel van Draco verkeert nu in paniek en ruikt de nederlaag.

Chimera-vloot gebruikt het zogenaamde kwantum “black goo” als hun verdedigingswapen tegen de voortgang van de Lichtkrachten. Kwantum black goo is simpelweg een gecomprimeerde vorm van kwantum primaire anomalie die is blootgesteld aan extreme entropie. Deze wordt nu door de chimera in een lage baan om de aarde losgelaten en het wordt zeer effectief opgeruimd door de Lichtkrachten. Toch draagt ​​het nog steeds bij aan de algemene primaire anomalie rond de planeet en aan het algemene gevoel van onheil en somberheid dat de aarde omringt:

http://theunveiling33.blogspot.com/2020/09/quarantine-earth-parasitic.html

Chimera-wezens waren ooit hoogontwikkelde engelachtige wezens die er lang geleden voor kozen om zich in het galactische verleden te onderwerpen aan gecontroleerde explosie-experimenten met topletbommen. Dit, en talloze genetische experimenten, heeft ze gemuteerd naar spinwezens van een onvoorstelbare duister:

http://www.alloya.com/the-acari-spider-beings/

Binnenkort zal er eindelijk met alle zijn afgerekend.

Er kan nog niets worden gezegd over de operaties van de Lichtkrachten aan de oppervlakte. De kans op een echte invasie van de Draco-vloot aan de oppervlakte is nu minder dan 1%, de kans op een nep-buitenaardse invasie minder dan 5%, de kans op een oorlog tussen China en de VS ongeveer 7%, de kans dat de VS uiteenvallen ongeveer 20% en de kans op een burgeroorlog in VS op 27%.

Het grootste probleem op dit moment aan de oppervlakte zijn de geconstrueerde covid-lockdowns, vooral in Australië en Europa:

https://www.zerohedge.com/geopolitical/uks-johnson-mulls-circuit-breaker-lockdown-france-adopt-hot-spot-curfews-european

Deze lockdowns worden geïmplementeerd ondanks het feit dat zelfs hoge WHO-functionarissen zich nu tegen ze uitspreken:

https://www.washingtontimes.com/news/2020/oct/12/world-health-organization-envoy-urges-end-to-coron/

Daarom is het nog steeds heel belangrijk dat zoveel mogelijk mensen meedoen met onze dagelijkse anti-lockdown meditatie:

https://www.welovemassmeditation.com/2020/09/meditation-to-counteract-engineer-second-wave-lockdowns-daily-at-930-pm-utc.html

Meer en meer mensen zijn zich ervan bewust dat de officiële pseudowetenschappelijke benadering van covid lockdowns en maskers aan het verkruimelen is:

The Science of Lockdown, Masks, & Vaccines Is Crumbling

https://thefederalist.com/2020/10/12/cdc-study-finds-overwhelming-majority-of-people-getting-coronavirus-wore-masks/

En dat het ware wetenschappelijke debat er niet meer is:

The Pandemic that Killed Debate

Want er is een diepere, meer sinistere agenda van wereldwijde overheersing:

CENSORED ON FACEBOOK: China, Five Eyes, and the Coronavirus: Unmasking an Agenda

En van financieel gewin door bevestigde covid gevallen:

https://www.beckershospitalreview.com/finance/state-by-state-breakdown-of-federal-aid-per-covid-19-case.html

Waar is de compassie?

https://www.zerohedge.com/medical/where-compassion

Waar is het mooie van het leven?

The Beauty of Life Is Being Systematically Destroyed by the Covid Hoax

Aangezien de Resistance in de lente van dit jaar alle geavanceerde biochips die waren bedoeld om in het covid vaccin te worden gestopt heeft vernietigd, ontwikkelt DARPA nu een grovere versie van vaccin biochips:

A DARPA-Funded Implantable Biochip to Detect COVID-19 Could Hit Markets by 2021

Injectable Biochip for Sars-CoV-2 Detection Nears FDA Approval

De duistere krachten werken ook aan een vernevelbaar bio wapen vaccin:

Scientists are working on vaccines that spread like a disease. What could possibly go wrong?

Om dit alles tegen te werken stuurt Saint-Germain nu krachtige energieën om de implementatie van de Constitutie van de Verenigde Staten te bekrachtigen:

https://en.wikipedia.org/wiki/Constitution_of_the_United_States

De Constitutie is een legaal document dat de wettelijke basis vormt voor de creatie van Nieuw Atlantis, voordat de Galactische Codex kan worden geïmplementeerd.

Saint-Germain was diep betrokken bij de creatie van de Verenigde Staten en bij de creatie van de Onafhankelijkheidsverklaring:

http://ascension-research.org/Father_of_the_American_Republic.html

https://en.wikipedia.org/wiki/United_States_Declaration_of_Independence

Zowel de Constitutie als de Onafhankelijkheidsverklaring van de Verenigde Staten zijn legale documenten die een belangrijke rol zullen spelen bij de gebeurtenissen die op het punt staan te gebeuren in de Verenigde Staten in de komende paar maanden, en die een wereldwijde impact zullen hebben.

Onze Flower of Life meditaties zijn zich al in het fysieke aan het manifesteren:

https://www.sonoticiaboa.com.br/2020/10/01/artista-repagina-predio-cores-dos-chakras-positividade-sp/

De pracht van het universum wordt getoond: 

Met muziek van de hemelbollen van het Galactische Centrum:

https://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-8838935/NASA-turns-telescope-data-music.html

We zitten nu in het midden van het Laatste Gevecht:

We herinneren ons ons verleden:

En stellen ons onze toekomst voor.

Het beste moet nog komen:

The Best Is Yet To Come

Overwinning van het Licht!

Vertaald door Veronica