COBRA | Seksuele energie – Onderdrukking van mannelijke en vrouwelijke seksualiteit, homoseksualiteit, tantra / door Cobra / 6 maart 2018

COBRA | Seksuele energie – Onderdrukking van mannelijke en vrouwelijke seksualiteit, homoseksualiteit, tantra
door Cobra / 6 maart 2018

De archonten manipuleerden menselijke seksuele energie sinds de late Atlantische tijd, in een poging zoveel mogelijk afscheiding te creëren. Ze deden dit door vrouwen en mannen op een andere manier te implanteren, waardoor er een psychologische scheiding ontstond tussen mannelijke en vrouwelijke persoonlijkheden. Deze primaire splitsing uit de tijd van Atlantis is de belangrijkste reden voor misverstanden in man-vrouw relaties.

Gerelateerd De waarheid over Besnijdenis Artsen onthullen psychologisch, fysiek trauma en gezondheidseffecten van deze volledig onwetenschappelijke procedure

Vrouwen werden op een speciale manier geïmplanteerd waardoor hun verbinding met hun tweelingziel intact bleef, maar het implantaat heeft seksuele connecties met alle andere mannen onderdrukt. Dit heeft vrouwen geconditioneerd in monogamie, wanneer vrouwen de neiging hebben hun tweelingziel te projecteren op hun huidige partner.
Mannen werden op een speciale manier geïmplanteerd waardoor hun verbinding met hun tweelingziel werd geblokkeerd, maar het implantaat heeft seksuele contacten toegestaan ​​met alle andere vrouwen. Dit heeft mannen in polyamorie geconditioneerd, wanneer mannen geneigd zijn het bestaan ​​van hun tweelingziel te ontkennen en het te vermijden door bij veel vrouwen te zijn.

Gerelateerd Ontgrendel je verborgen identiteit in seksualiteit: de top 11 voordelen van seks

Bovendien werden vrouwen en mannen geïmplanteerd met een implantaat dat seksuele energie scheidde van de energie van het hart en diametraal tegenovergestelde implantaten ontving om een ​​maximale scheiding en conflict te verzekeren.

Vrouwen werden geïmplanteerd met een programma dat alleen liefde zonder seks toestaat. Alleen in speciale omstandigheden waarin aan veel voorwaarden is voldaan, zal een vrouw zich veilig genoeg voelen om seksuele energie met haar liefde te laten samensmelten.

Mannen werden geïmplanteerd met een programma dat alleen seks zonder liefde toelaat. Alleen in speciale omstandigheden waar aan veel voorwaarden is voldaan, zal een man zich veilig genoeg voelen om liefdesenergie te laten samensmelten met zijn geslachtsdrift.

Gerelateerd Waar Biologie, Sexologie, Atmosferische Wetenschap, Ufologie en Spiritualiteit convergeren: de Wetenschap van de Orgonomie, zoals ontdekt door Wilhelm Reich

Koop boek De functie van het orgasme: seks-economische problemen van biologische energie (The Discovery of the Orgone, deel 1)

Bovendien begonnen de archons met geweld vrouwelijke seksuele energie op de planeet te onderdrukken met systematische trauma-gebaseerde programmering van vrouwen door brute verkrachtingen tijdens de Kurgan Archon-invasie meer dan 5000 jaar geleden:

https://en.wikipedia.org/wiki/Kurgan_hypothesis

http://www.public.iastate.edu/%7Ecfford/342Chalice.htm

https: / /webruhan.files.wordpress.com/2014/08/eisler-the-chalice-and-the-blade.pdf


In het tijdsbestek tussen 3000 v.Chr. en 300 n.Chr. konden vrouwen zich nog steeds als seksuele genezers uitdrukken in godinnen-tempels:

http://hobbithills.blogspot.com/2013/10/the-sacred-prostitute.html

http: // www. moondance.org/1997/summer97/nonfiction/sacred.htm

https://www.confidentlovers.com/sacred-prostitute/

Toen beëindigde de Khazariaanse Koergan-invasie in de 4e eeuw op brutale wijze deze traditie en seksueel onderdrukte vrouwen nog verder. Toen ging in de Middeleeuwen de Inquisitie nog een stap verder door veel vrouwen op de brandstapel te verbranden.

Deze op trauma’s gebaseerde programmering was de afgelopen 5000 jaar aan de gang en heeft diepe littekens veroorzaakt in de planetaire vrouwelijke psyche. Jammer genoeg loopt deze programmering in maart 2018 nog steeds, door dezelfde daders wereldwijd:

https://jonrappoport.wordpress.com/2018/03/05/uk-conspiracy-of-silence-rape-gangs-exposed-truth-tellers-twitter-account-shut-down/

http: //www.dailymail. co.uk/news/article-5440775/Anti-hijab-protesters-Iran-inciting-PROSTITUTION.html

De archons manipuleren ook de cabal en duwen hun homoseksuele agenda door onder de leden van de cabal omdat ze te goed weten dat een echte positieve seksuele interactie tussen een mannelijk cabal lid en een vrouw de krachtigste kracht is die het cabal lid daadwerkelijk kan transformeren in iemand die het licht ondersteunt.

Veel Cabal-leden hebben een verdraaide en verwrongen toegang tot enkele van de kleinere Goddinnen-mysteries die ze hebben ontvangen als onderdeel van hun occulte training. Veel Cabal-leden waren in de oudheid uitvallers van oude mysteriescholen in vorige incarnaties toen ze niet slaagden voor de tests om toegang te krijgen tot grotere mysteries en vervolgens de kleinere mysteriën wisten te behouden, misbruikten en vervormden waar ze al toegang toe hadden:

http://humansarefree.com/2014/09/who-are-illuminati-renegades-of-mystery.html

De cabal probeert hun vertekende perceptie van de mindere mysteries van de algemene bevolking via Hollywood en de massamedia af te dwingen.

Dit alles heeft de oppervlaktebevolking in een zeer gefragmenteerde toestand gebracht.

Veel mannen, gefrustreerd door de situatie, begonnen Het Spel te spelen:

https://en.wikipedia.org/wiki/The_Game:_Penetrating_the_Secret_Society_of_Pickup_Artists

https://en.wikipedia.org/wiki/Seduction_community

Echte genezing van de gefragmenteerde toestand van de menselijke seksualiteit komt alleen door de komst van Godinnenenergie naar de oppervlakte van de planeet.

Om dit te laten gebeuren, moeten we onszelf toestaan ​​onze emoties te voelen en te uiten:

http://www.stillnessinthestorm.com/2018/02/inspirational-the-power-of-true-strength-in-emotion-keys-to-an-enlightened-planet.html#more

De belangrijkste sleutel voor planetaire genezing is dat vrouwen zichzelf in staat stellen om hun seksuele energie te voelen en te uiten. Vaak hoeft het niet te worden uitgedrukt door een seksuele vereniging, het kan worden uitgedrukt door een sensuele aanraking. Of via dans: 

Het doel van seksuele energie is het samensmelten van vrouwelijke en mannelijke polariteiten tot de Ene. Het is de sleutel tot onsterfelijkheid en Ascentie.

Gerelateerd Goddelijk Vrouwelijk in nood – Ze wacht op je goddelijke mannelijke | Alle menselijke wezens worden verdeeld in vier algemene klassen door Manly P. Hall

Seksuele fusie als onderdeel van het Ascentieproces maakt deel uit van de grotere Godinnenmysteries.
Dit werd perfect beschreven in Spiritus Eros, een geheime doctrine van een positieve Templar-groep genaamd Ordo Bucintoro:

http://2012portal.blogspot.com/2014/10/ordo-bucintoro.html

U kunt hier een beschrijving van Spiritus Eros-tekst in het Duits lezen (u kunt google vertalen als u geen Duits spreekt):

http://www.mental-ray.de/Lolla/Mag_Erotik/magie_der_sexualit%C3%A4t.htm

http: //www.mental-ray.de/Lolla/Mag_Erotik/geheimnis_der_liebe.htm

http://www.mental-ray.de/Lolla/unsterblichkeit.htm

Veel geheimen van seksuele fusie in de Ene zijn diep weggeborgen in de Kaula Tantra systeem:

https://en.wikipedia.org/wiki/Kaula En tot slot zou je dit boek kunnen lezen: https://www.amazon.com/Secret-Sex-Life-Angels-Mysteries/dp/0982932286/ ref = sr_1_1? ie = UTF8 & qid = 1472836624 & sr = 8-1 & keywords = Secret + Sex + Life + of + Angels

Victory of the Light!

Bron: http://2012portal.blogspot.com/2018/03/sexual-energy.html

vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl