Cobra: MAAK DIT VIRAAL! PORTAAL VAN LICHT ACTIVERING 1 MEI 2023

Cobra: MAAK DIT VIRAAL! PORTAAL VAN LICHT ACTIVERING 1 MEI 2023

mrt 22 – eventnl

Het is tijd om weer in actie te komen! Het is tijd om het lot van onze wereld in eigen handen te nemen! We zijn het er allemaal over eens dat het proces van planetaire bevrijding te lang duurt. Dit is onze kans om het proces collectief te versnellen. Daarom gebruiken wij de gelegenheid van een ultrakrachtige energetische afstemming op 1 mei om een portaal te creëren waardoor wij ons bewustzijn zullen verenigen en het proces op gang zullen brengen dat ons naar het nieuwe gouden tijdperk zal leiden.

Maak dit viraal! Deel het wereldwijd! Plaats het op jullie websites en blogs. Nodig spirituele groepen uit om zich bij ons aan te sluiten. Als je een alternatieve media outlet kent, kun je het naar hen sturen. Je kunt een Facebook evenement aanmaken voor je lokale groep mensen die dit doen in jouw deel van de wereld. We hebben ook één hoofd Facebook groep nodig voor dit evenement. Je kunt het nieuws over deze activering delen op andere sociale media. Je kunt hier een video over maken en deze op Youtube, Bitchute of Odysee plaatsen.

Wetenschappelijke studies hebben positieve effecten van massameditaties en activaties op de menselijke samenleving bevestigd, dus ieder van jullie die deelneemt aan deze activatie kan daadwerkelijk helpen het nieuwe gouden tijdperk dichterbij te brengen: 1e link en 2e link

De positieve effecten van gezamenlijke meditaties zijn wetenschappelijk bevestigd (link naar NL-vertaling van deze artikelen)

Deze activatie komt op het moment van de voltooiing van een zeer krachtige cyclus. Dit moment markeert het punt waarop de energie van het Galactisch centrum met volle kracht naar de oppervlakte van deze planeet zal beginnen te stromen, want de tijd dringt. Als wij erin slagen 144.000 vrijwilligers te verzamelen die deze activering doen, zal de energie van het Galactisch centrum op een evenwichtige manier op het oppervlak van de planeet worden verankerd. Dit zal zorgen voor de snelste en meest harmonieuze overgang voor deze planeet en zal in feite een energetische upgrade voor de hele planeet tot stand brengen. Als de kritieke massa niet wordt bereikt, zullen de ultrakrachtige energieën van het Galactisch centrum het oppervlak van de planeet toch bereiken, maar dit zal zich dan op een veel chaotischer en disharmonischer manier manifesteren.

We kunnen de kritieke massa van 144.000 mensen bereiken die deze activatie doen! Dit zal een enorme helende kettingreactie teweegbrengen in het energieveld wereldwijd.

 

Dit is de krachtigste planetaire activering van ons leven tot nu toe!

De golf van het Portaal van Licht zal al voelbaar zijn op 23 maart, wanneer Pluto voor het eerst na meer dan 200 jaar Waterman binnenkomt, zal zijn piekintensiteit bereiken op 1 mei, wanneer Pluto retrograde draait, en zal dan langzaam uitdoven tot 11 juni, wanneer Pluto Waterman weer verlaat: 1e link en 2e link

Op het moment van de activering van het Portaal van Licht op 1 mei zal Pluto op 0 graden 21 minuten Waterman staan, wat bijna precies de positie is van de grote Jupiter-Saturnus conjunctie die ons laatste deel van het Tijdperk van Waterman activering markeerde.

Daarom zal de Portal of Light activatie de energieën van het Tijdperk van Aquarius naar het volgende niveau brengen.

Ook op het moment van de activatie zal Pluto een exacte grote driehoek maken met Alcyone (onze lokale centrale zon in de Plejaden) op 0 graden 18 minuten Tweelingen, en sterrenstelsel M87 (een belangrijk sterrenstelsel in de Maagdencluster, als bron van galactische liefde voor deze sector van het universum) op 1 graden 14 minuten Weegschaal. Deze grote driehoek zal uiterst krachtige energieën van kosmische liefde naar de planeet brengen en dit zal de trigger zijn die de energieën van het Galactisch centrum vrijelijk naar onze planeet zal laten stromen. De flits van kosmische liefdesenergieën zal afkomstig zijn van het sterrenstelsel M87 in de supercluster Maagd en zal veel krachtiger zijn dan de flits die de Aarde bereikte vanuit M87 tijdens de activatie van het AION-portaal.

Het zal ook krachtiger zijn dan de flits die plaatsvond tijdens de laatste Activering van het Watermantijdperk.

Deze grote driehoek zal actief zijn gedurende de hele periode dat Pluto in Waterman staat, van 23 maart tot 11 juni. Pluto in Waterman zal een gerichte inspanning betekenen van positieve buitenaardse rassen in de richting van het Eerste Contact, en Pleiadiërs zullen hierin een zeer actieve rol spelen.

Wij zullen onze Portaal van Licht meditatie doen op het best mogelijke moment dat het maximale positieve effect op de mensheid zal hebben. Het zal zijn om 10:06 uur PDT op 1 mei in Los Angeles. Dit komt overeen met 11:06 am MDT in Denver, 12:06 pm CDT in Chicago, 1:06 pm EDT in New York, 6:06 pm BST in Londen, 7:06 pm CEDT in Parijs, 8:06 pm EET in Caïro, 1:06 am CST op 2 mei in Taipei en Beijing, 2:06 am JST op 2 mei in Tokio en 3:06 am AEST op 2 mei in Sydney.

 

Dus in Nederland: maandag 1 mei 2023 om 19.06 uur

U kunt de tijd van de meditatie voor uw tijdzone hier controleren.

Instructies:

1.Gebruik je eigen techniek om je in een ontspannen staat van bewustzijn te brengen.

2.Verklaar je intentie om deze meditatie te gebruiken als een hulpmiddel dat zal helpen bij het openen van het Portaal van Licht.

3. Roep de Violette Vlam van zijn primaire bron op om een cirkel van bescherming om je heen te plaatsen tijdens en na de meditatie. Vraag het om alles wat het Licht niet dient te transmuteren.

4. Visualiseer een zuil van stralend wit Licht die van de Kosmische Centrale Zon uitgaat, en vervolgens wordt verspreid naar de Centrale Zonnen van alle sterrenstelsels in dit universum, en ook door de Centrale Zon van de M87 Melkweg stroomt. Visualiseer dan dat dit licht de Galactische Centrale Zon activeert, dan door onze Melkweg gaat, dan ons Zonnestelsel binnengaat en door alle wezens van Licht binnen ons Zonnestelsel gaat en dan door alle wezens op de planeet Aarde en ook door uw lichaam naar het centrum van de Aarde.

5. Visualiseer dat dit Licht alle resterende duisternis op Aarde transmuteert, alle ongelijkheden geneest, alle oorlogen beëindigt, alle armoede uitwist en overvloed brengt aan de hele mensheid.

6. Visualiseer een groot spiritueel ontwaken van de mensheid en contact met positieve buitenaardse rassen. Visualiseer een nieuwe grote kosmische cyclus van het Watermantijdperk die zuiver Licht, Liefde en Geluk brengt aan alle wezens op Aarde.

Voorgestelde tijd voor onze meditatie is 20 minuten.

Updates over het Portaal van Licht.

Deze oproep voor de Portaal van Licht meditatie is op 21 maart 2023 geplaatst op dat blog.

Vertaald door Veronica