COBRA | Financiële Reset / DOOR JUSTIN DESCHAMPS / 14 November 2019

 

COBRA | Financiële Reset
DOOR JUSTIN DESCHAMPS / 14 November 2019
 
(Cobra) Onze Silver Trigger activatie heeft ongeveer 80% van de kritische massa bereikt. Hoewel we ons doel nog niet bereikt hebben, was onze prestatie significant, want het zal nog steeds het planetaire pad naar de financiële Reset vergemakkelijken.

door  Cobra, 14 November  2019
Tienduizenden Lichtwerkers kochten zilver en dit zal het zaad worden voor de manifestatie van hun toekomstige overvloed, zoals ik in een van de komende blog posts in detail zal beschrijven.

In de vroege ochtenduren in Europa, kort na middernacht op 11 november, heeft een bepaalde “familie” meer dan 100 ton zilver gekocht voor onmiddellijke levering, op Sydney Exchange. Dit heeft de zilverprijs de hoogte in geschoten, zoals te zien is op de volgende screenshot van Kitco website, een van de belangrijkste verwijzingswebsites voor de prijs van zilver:

 

De zilverprijs steeg in enkele minuten tijd met bijna 40%, voordat hij ongeveer een uur later kunstmatig werd tegengehouden.

De vreemde bult in zilverprijs werd ongeveer 12 uur later van Kitco’s website gewist en de zilverprijscurve werd gladgestreken:
De “familie” heeft meegedeeld dat zij al dat zilver gelijkelijk zullen verdelen onder al diegenen die hebben deelgenomen aan de Silver Trigger, op het moment van de Financiële Reset en het Event. Ik kan deze beweringen niet bevestigen of weerleggen.

Aangezien we nog niet de kritische massa hebben bereikt, kunnen de Lichtmachten nog steeds niet direct ingrijpen in het financiële systeem op de manier die we gehoopt hadden, maar een onmiddellijk gevolg van onze activering is een massale vrijgave van informatie over de komende financiële crash in de reguliere media op 11 november:

De families van de Zwarte Adel en de Jezuïeten hebben de schulden bubbel aangemoedigd om uit te breiden en sturen de wereldeconomie voorzichtig in de richting van een systemische crash. Ze doen dit om hun macht te consolideren en om een wereldwijd en gecentraliseerd digitaal financieel systeem in te voeren dat volledige controle over de financiën van de mensen zal hebben:

U moet begrijpen dat het wereldwijde centralebankbeleid wordt gedicteerd door de Bank for International Settlements (BIS) en niet door de Fed, en dat de Torlonia Black Nobility-familie de BIS controleert:

Hun plan voor het nieuwe, groene, op crypto-gebaseerde financiële systeem is goed beschreven hier:

Hun manier om het oude financiële systeem te crashen wordt hier beschreven:

JP Morgan en Deutsche Bank zijn de twee meest waarschijnlijke triggers om de crash te beginnen.

Enkele dagen geleden werd dit artikel over Deutshe Bank gepubliceerd:

Het werd op dezelfde dag opnieuw gepost op Zerohedge en het stuurde Deutsche Bank in de paniekmodus, in die zin dat ze een openbare weerlegging op Twitter uitbracht die later werd verwijderd:

De duistere krachten zijn NIET de oorspronkelijke planners van de crash, ze zijn slechts hun plannen aan het aanpassen om de crash te kapen:
 
 
De werkelijke onderliggende reden voor de systeemcrash is de welvaartsongelijkheid en de explosie van schulden die het punt heeft bereikt waarop de samenleving onhoudbaar is geworden. In termen van fysica groeit de hoeveelheid energie die de duistere krachten nodig hebben om de samenleving te controleren exponentieel tot het punt waarop ze niets meer kunnen controleren en hun systeem instort:
 
 
Wanneer dit gebeurt, zullen duistere krachten proberen de crash te orkestreren, en de Licht-Krachten (Verzetsbeweging en Galactische Confederatie) zullen hun geavanceerde kwantumcomputers gebruiken om de wereldwijde bancaire computer te hacken, die zich in het hoofdkwartier van JP Morgan in New York bevindt.
 
 
Het nieuwe financiële systeem zal worden ingevoerd:

Het zal een quantum financieel systeem zijn dat op goud is gebaseerd:

Gebaseerd op productiviteit, cultuur en vaardigheden:
Wanneer dit verwacht wordt, ben ik niet in de vrijheid om dit te zeggen, maar achter de schermen in vele kringen, is het praten over “2020 crash” het belangrijkste gespreksonderwerp:
Om het plan samen te vatten:
Victory of the Light!
Vertaling: Martien / wakkeremensen.blogspot.nl