Cobra: Chimera Situatie Update, 15 september 2022

Cobra: Chimera Situatie Update, 15 september 2022

28 SEPTEMBER 2022

Noot van vertaler: excuses, deze dateert van 15 september, maar ik had hem gemist.

De Lichtkrachten hebben belangrijke doorbraken gemaakt in het opruimen van de Chimera groep. Ze hebben alle ondergrondse putten met Chimera-aanwezigheid ontruimd, behalve de belangrijkste Chimera-put onder de Urim-militaire basis in Israël. Twaalf leden van het militaire hoofdcommando van de Chimera (de laatste overgebleven leden van de Orion-subfactie van de Chimera) die in die put wonen, controleren het netwerk van biochips en implantaten van de oppervlaktebevolking via een fysieke/etherische kwantum-supercomputer.

De Lichtkrachten zijn met volle kracht begonnen met het opruimen van de biochips en implantaten van de oppervlaktebevolking, waarbij geavanceerde Mjolnir kwantumkanon-technologieën worden toegepast. Deze operatie zal enige tijd duren, maar zal een zeer gunstig effect hebben op de deprogrammering van de oppervlaktebevolking, en na voltooiing wordt een massaal spiritueel ontwaken van de oppervlaktebevolking verwacht.

Mjolnir technologieën worden ook gebruikt om micro zwarte gaten te verwijderen uit de aurische velden van de etherische, astrale, mentale en causale lichamen van de oppervlaktebevolking. Deze micro zwarte gaten werden in de menselijke aurische velden geforceerd met exotische duistere technologieën tijdens trauma-dissociatie gebeurtenissen, en zijn een van de belangrijkste elementen van de duistere matrix in de laatste 25.000 jaar. Deze micro-zwarte gaten, samen met de grotere zwarte gaten in de implantaten, vervormen de niet-fysieke ruimtetijd rond de oppervlakte-mensen in overeenstemming met de Kerr-metriek.

De Lurker wordt uitgehongerd door simpelweg het reservoir van de niet-gemanifesteerde sub kwantum anomalie uit te putten, wat weer wordt gedaan met geavanceerde Mjolnir technologie die niet-gemanifesteerde sub kwantum anomalie uitlokt om zich te manifesteren als kwantumfluctuaties, die dan gemakkelijk kunnen worden opgeruimd.

Een lezer van deze blog heeft een vrij nauwkeurige beschrijving van de Lurker gemaakt:

De enige putten die nu nog overblijven zijn ongeveer 300 putten van de oppervlakte Illuminati, en die worden hier zeer nauwkeurig beschreven.

Helaas bevatten sommige van die putten nog Pleiaidische gijzelaars in gevangenschap.

Er zijn nog enkele zeer machtige leden van de Chimera in menselijke kloonlichamen, behorend tot de subfactie Andromeda, geïnfiltreerd in het systeem op het oppervlak van de planeet, en hun structuur ziet er ongeveer zo uit:

Het plan van de topleden van de Cabal is nu om de beschaving aan de oppervlakte te vernietigen met een wereldoorlog en vernietiging van de bevoorradingsketens, en dan te verhuizen naar ondergrondse putten om de ineenstorting en de daaropvolgende zonnevlam te doorstaan. Na de zuivering willen ze de oppervlakte opnieuw bevolken. Onnodig te zeggen dat hun plan verschillende grote gebreken heeft en NIET succesvol zal zijn:

Link 1: war-with-russia-war-with-china-civil-war-congress-is-literally-trying-to-get-this-country-destroyed-because-they-are-broke-and-need-debt-forgiveness

Link 2: eu-controlled-demolition

Zij proberen een nieuwe wereldoorlog te ontketenen door gebruik te maken van de energieën van de splitsing van het Romeinse rijk die plaatsvond in het jaar 395 na de dood van Theodosius, een belangrijke archonische Romeinse keizer die de goddelijke mysteriën vernietigde en het christendom oplegde als de belangrijkste en enige aanvaardbare religie:

Zwarte adellijke topfamilies willen nu de welvarende as West USA / EU / Australië, die voortkomt uit het westelijke deel van het Romeinse rijk en die onder direct Rothschild beheer staat, verpletteren. De mensen in het Westen zijn naar hun smaak te onafhankelijk en te gelukkig geworden:

Link 1: it-appears-money-can-buy-happiness-after-all

Link 2: macron-warns-of-end-of-abundance-as-france-faces-difficult-winter

Ze promoten nu een Nieuwe Wereld Orde onder Chinese controle en Rusland als de belangrijkste Chinese underdog (cultureel afgestemd op het oostelijke deel van het Romeinse rijk).

Met Chinese invloed die zich geruisloos overal verspreidt:

Link 1: china-creates-digital-twin-of-americans-cybersecurity-expert

Link 2: tiktok-weaponized-military-application-hands-our-kids-casey-fleming

Ondertussen bereidt China zich voor op de Zonneflits.

met recente wetenschappelijke studies die bevestigen dat zonnevlammen om de paar duizend jaar voorkomen.

De buitenaardsen staan voor de deur.

En hoewel onze huidige oppervlakte beschaving nep en dom is.

schijnt er al Licht door de scheuren in de Matrix.

Jullie kunnen dat Licht helpen door het oppervlak van de planeet te zuiveren met de meditatie met de violette vlam.

Video violette vlam meditatie

Overwinning van het Licht!

Vertaald door Veronica