COBRA Bevrijd de Kolonies! Verslag en Korte Planetaire Situatie update / Donderdag 2 juni 2016

COBRA
Bevrijd de Kolonies! Verslag en Korte Planetaire Situatie update
Donderdag 2 juni 2016
De bevrijding van de koloniën activatie was een groot succes. De kritische massa van de oppervlakte bevolking die nodig is voor deze activatie was lager, omdat we te maken hadden met een off-planet situatie en het was gemakkelijk te bereiken. Het meest kritieke deel van de Doorbraak operatie voor ons Zonnestelsel vond plaats tussen 28 mei en 2 juni en is nu voltooid.
De overgrote meerderheid van de Chimera bases en implantaat stations, waaronder implantaat stations op Lapetus, Enceladus en Mimas, zijn nu verwijderd. Alle gijzelaars van die kolonies zijn vrijgelaten. De enige Chimera bases en implantaat stations in ons zonnestelsel die nu resteren bevinden zich vooral op geselecteerde asteroïden (velen van hen Nabij Aardse Objecten – NEOs), en zij zijn degenen die direct de planeet Aarde en zijn bevolking controleren. Zij worden aangepakt in een latere fase van MOSS.

De belangrijkste negatieve plasma meridiaan in ons zonnestelsel (de Saturnus-Aarde tunnel van Set) is uiteengevallen.
De recente verwijdering van Chimera implantaat stations bij L4 en L5 Lagrange punten van de Aarde / Maan-systemen is een grote overwinning. Voorstel om een ruimte kolonie te bouwen in de Lagrange punten is al tientallen jaren oud:
Dit voorstel was door de meeste geheime ruimtevaartprogramma facties verworpen omdat deze kolonies te groot zouden zijn en dus gemakkelijk te detecteren zouden zijn vanaf de Aarde. Chimera, daarentegen, had kleine maar krachtige implantaat stations gepositioneerd op verschillende Lagrange punten in de laatste 26.000 jaar.
Intel over L1 en L3 implantaat stations is nog steeds geclassificeerd/geheim.
De dichtheid van de plasma accretie vortex, afkomstig van de Aarde en zich uitbreidend doorheen het hele zonnestelsel, is sterk verminderd. De dichtheid van deze eerste anomalie plasma aanwas vortex is vrijwel te verwaarlozen buiten de heliopauze en breidt zich niet meer uit naar de interstellaire ruimte.
Een nieuwe mooie graancirkel met een gecodeerde boodschap over de succesvolle afronding van de werkzaamheden is verschenen op de dag van de activatie in Dorset, UK:
In een zacht onthullingproces, wordt de mensheid langzaam voorbereid op de realiteit van de ruimtekolonies, vooral op Mars:
Terwijl de LichtKrachten vooruitgang boeken door het zonnestelsel, is de oppervlakte Alliantie voorbereidingen aan het treffen voor The Event. De voorbereidingen op de achtergrond voor de reset bereiken hun eindfase:
Hoop en angst voor De Reset bereiken de mainstream media, speciaal in Rusland:
Zoals al vele malen is gezegd, proberen de jezuïeten (tevergeefs) om het proces te kapen:
Het is meer verontrustend dat de islamitische staat, een creatie van de jezuïeten is, die probeert Palmyra, een oude Romeinse stad in Syrië te vernietigen, en reeds al standbeelden heeft gesloopt die verband houden met de oude pre-islamitische godinnen:
Los van het vernietigen van de Godin vortexen, is de agenda van deze organisatie er om het feit te verbergen dat de Israëlieten een Arabische stam waren die leefde op het grondgebied van Saoedi-Arabië en Jemen, en hebben nog nooit een voet in Palestina gezet, en ze onderdrukken en vernietigen archeologisch bewijs:
Hier is het interessant om op te merken dat Palmyra een belangrijk centrum was op een belangrijke handelsroute voor de Arabische stammen en veel archeologisch bewijs over de ware geschiedenis van de Israëlieten wat daar ligt.
De huidige oorlog in Jemen is een jezuïeten poging om al het bewijsmateriaal over het waargebeurde verhaal over de Israëlieten te wissen. Als dat verhaal ooit bekend wordt, zal het de Rooms-Katholieke Kerk in stukken breken.
Op een meer positieve noot, nieuwe huizenbouw technologieën die een revolutie teweeg zullen brengen in de planning van de infrastructuur en drastisch de prijs van woningen zal verminderen, worden geïntroduceerd:
De Doorbraak is nabij!
Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl