Bevrijd de kolonies Graancirkel, 30 mei 2015

 Bevrijd de kolonies Graancirkel,

30 mei 2015

Free the Colonies Crop Circle, May 30th

 
In de nacht van de meditatie voor de bevrijding van de kolonies

 

( https://eventnl.wordpress.com/2015/05/30/wereldwijde-meditatie-30-mei-2015-23-11-uur/ ) is een nieuwe graancirkel ontstaan, die is gemaakt om de lichtkrachten te ondersteunen bij hun operatie om alle negatieve bases uit dit zonnestelsel te verwijderen.

De graancirkel laat de swastika zien, een heilig symbool dat door vele oude culturen werd gebruikt (Vedic, Tibetan, Celtic, Native American, etc) als symbool voor de spiraalbeweging en spirituele evolutie.

Het is interessant om te zien dat het hier is weergegeven precies zoals het eruit zag in de Thule Society. De Thule Society was van oorsprong een positieve esoterische gemeenschap. Een van zijn leden, het medium Maria Orsic, ontving gechannelde informatie van Pleiadiers van Aldebaran met instructies hoe een antizwaartekracht machine te bouwen waarmee ruimteschepen kunnen worden gebouwd.

De Pleiadiers deden dit in de hoop dat deze geavanceerde technologie het gevaar zou wegnemen van een oorlog in de menselijke gemeenschap.

In plaats daarvan was de Thule Society geïnfiltreerd door de Chimera groep en de Rotschilds (door hun agent Hitler), die deze technologie misbruikte om hun negatieve ruimteprogramma te ontwikkelen.

Dus de nazi’s zijn begonnen dit symbool te misbruiken.

Voor meer informatie zie:

(De oorspronkelijke Engelstalige artikelen:
http://2012portal.blogspot.com/2015/05/make-this-viral-free-colonies_27.html
http://2012portal.blogspot.com/2015/05/free-colonies-update-and-videos.html )

Deze graancirkel, die is verschenen in de nacht waarin alle bases zijn verwijderd die tot datzelfde negatieve geheime ruimteprogramma behoorden, is een duidelijk en krachtig symbool dat afkomstig is van de Galactische Confederatie (waarvan de Aldebarans uiteraard ook deel uitmaken), teneinde de oorspronkelijke heilige energie van dit symbool terug te halen, en om voor eens en voor altijd een eind te maken aan de cyclus van misbruik in dit zonnestelsel en het gehele universum.

Victory !!