Bericht van Cobra, 8 mei 2016, Event situatie update / 09 Mei 2016

Bericht van Cobra, 8 mei 2016,
 Event situatie update
09 Mei 2016

Er circuleren sinds kort geruchten door de ‘blogosphere’ dat de Event / reset / RV / herstel van de Republiek is begonnen of al plaatsvindt. Deze geruchten zijn NIET gebaseerd op de realiteit en de situatie is nog steeds zoals het was (business as usual):
Sommige mensen hebben zelfs geclaimd dat ik op de recente ascentie conferentie heb gezegd dat de Event al is begonnen. Ik heb dat NOOIT gezegd. Notities van deze ascentie conferentie die onlangs op verschillende blogs zijn gepubliceerd zijn maar voor 70-80% betrouwbaar, er ontbreekt veel intel, en er is niets van de verbazingwekkende energieën van de conferentie aanwezig, dus het is veel beter voor iedere geïnteresseerde om zelf een ascentie conferentie bij te wonen, de eerste die eraan komt is begin juni:
Wanneer de Event / Reset / RV begint zal het heel duidelijk zijn voor iedereen en er zal over worden geschreven in de massa media.

Voordat de Event kan plaatsvinden moet de zonnestelsel Plasma anomalie worden genezen, de zonnestelsel Plasma entiteit (Yaldabaoth) moet worden gedesintegreerd en de plasma toplet bommen moeten zijn verwijderd.

2016-05-08 NROL 

Het is heel belangrijk om je te hebben voorbereid omdat de Event plotseling zal beginnen, zonder enige waarschuwing, en hier is hoe je kunt helpen wanneer het begint:
Victory of the Light!
https://eventnl.wordpress.com/
Vertaald door Veronica