Bericht van Cobra, / 6 augustus 2015

Bericht van Cobra, 6 augustus 2015
06 Augustus 2015
Ondermaanse operaties update
De ondermaanse operaties gaan door. De meeste plasma generatoren en plasma strangelet bommen op door de mensen gemaakte satellieten zijn buiten werking gesteld, inclusief die op de dertien NROL-39 »octopus« satellieten:

Er is inderdaad iets buiten je bereik!
Dit heeft effectief de matrixcontrole over de oppervlaktebevolking losser gemaakt, tot het punt dat intel over ontwerpen van geavanceerde ruimtevaartuig propulsie systemen is vrijgegeven, zowel in de mainstream media als in de alternatieve media:

Deze intel vrijgave heeft additioneel de positieve toekomst tijdlijn voor de mensheid veilig gesteld en heeft ons een stap dichter bij de sterren gebracht. De toekomst is helder:


Ondermaanse operaties zullen zich nu uitbreiden tot dichter bij de oppervlakte van de planeet, door de ionosfeer en de stratosfeer.
Als eerste zullen zij beginnen met het verstoren van de scalar weermodificatie programma’s en mind control programma’s van de ionosferische verwarmers:
bij bericht 2015-08-06
Daarna zullen zij uitbreiden naar de stratosfeer, het buiten werking stellen van de plasma generatoren en de plasma strangelet bommen binnen de radiosondes:

De Doorbraak is nabij!