Bericht van Cobra 27-1-2016: Planeet X / 28 Januari 2016

Bericht van Cobra 27-1-2016: Planeet X
28 Januari 2016
Er is de laatste tijd in de mainstream media veel gesproken over de potentiële ontdekking van Planeet X, of Planeet Nine, zoals ze het nu noemen:
Alhoewel dit nog NIET de officiële ontdekking is van Planeet X, is het een stap in de goede richting. Dit is onderdeel van het ‘zachte’ openbaarmakingsproces dat op dit moment plaatsvindt. De cabal heeft zijn kennis over het bestaan van Planeet X gedurende tientallen jaren voor zich gehouden. Je zou wellicht willen weten dat het chimera-gecontroleerde Maui High Performance Computing Center (MHPCC) alle data onderschept die bijeen is gebracht door alle belangrijkste astronomische observatoren rondom de wereld, en dat zij alle data eruit halen die zou kunnen leiden tot de directe ontdekking van Planeet X:

Acht jaar geleden heeft de Japanse wetenschapper Patryk Lykawka een wetenschappelijke verhandeling gepubliceerd die het bestaan van een hypothetische planeet voorspelde, wat heel dicht komt bij de echte Planeet X in zijn omloopkarakteristieken:

Deze verhandeling heeft natuurlijk geen internationale aandacht van de pers gekregen, zoals de huidige Mike Brown’s aankondiging wel deed, omdat het veel te dicht bij de waarheid kwam.
2016-01-27 X
Om je geheugen even op te frissen heb je hier de karakteristieke van de echte Planeet X, zoals aan mij gegeven door de Pleiadianen:
Radius: 7,500 km
Massa: 0.76 Aarde massa’s
Semimajor as: 70 AU
Glooiingshoek: 40 degrees
Eccentricity: 0.25
Planeet X heeft een rotsachtige kern, een mantel van water ijs en een dunne oppervlaktelaag van bevroren methaan. Als een ruimtesonde Planeet X van een afstand zou bezoeken, zou het een zilverachtig blauwachtig oppervlakte vinden met grote secties van vlak terrein en plekken van geologische dynamische oppervlakte met signalen van cryo-vulkanisme. Als deze sonde dichtbij genoeg zou komen om de resolutie van zijn camera’s voorbij de 10 meter per pixel te krijgen, zou het eigenaardige rechthoekige zeer reflecterende karakteristieken op sommige delen van oppervlakte ontdekken. Dit zijn de glazen plafonds van de ondergrondse bases van de Resistance Movement en de Galactische Confederatie vloot.
En, voor het geval dat je dat niet al had geraden, Planeet X is NIET Nibiru.
Vertaald door Veronica