Bericht van Cobra 23 oktober 2015: URGENT! MEDITATIE VOOR EUROPA 25 oktober 2015 / 23 Oktober 2015

Bericht van Cobra 23 oktober 2015: 

URGENT! MEDITATIE VOOR EUROPA 25 oktober 2015

23 Oktober 2015

Er heeft recent een ontwikkeling in Europa plaatsgevonden die onze urgente aandacht nodig heeft. De vluchtelingencrisis in Europa is opnieuw geëscaleerd:


Een stabiel Europa is cruciaal voor geopolitieke stabiliteit op de planeet en één van de sleutelfactoren voor een meer of mindere stabiele transitie naar de Event.

Er is daarom door de Lichtkrachten gevraagd dat zo veel mensen als mogelijk is opnieuw de mensen in Europa ondersteunen met hun meditatie. Dit is tijdgevoelig en het moet worden rondverteld! We moeten de massa’s van de mensen bereiken, zodat de kritieke massa van mensen die dit feitelijk doen wordt bereikt. Het is tijd voor ons om ons te verenigen met het doel dat het Licht zal overwinnen.

Plaats deze oproep alsjeblieft op je websites en blogs. Als je alternatieve media kent stuur het aan hen. Je kunt het delen met je iphone, je kunt een facebookgroep creëren voor jouw lokale groep van mensen die dit in hun deel van de wereld doen. Je kunt hierover een video maken en het op youtube posten.

1e afb bij bericht 2015-10-23

Wetenschappelijke studies hebben de positieve effecten van massameditaties binnen de menselijke gemeenschap bevestigd, dus elk van jullie die zal meedoen aan deze meditatie kan feitelijk mensenlevens redden in Europa en wereldwijd:We zullen deze meditatie doen op

zondag, 25 oktober 2015 om 19.00 uur Central European Time (CET).
(voor Nederland 19.00 uur)

Dit komt overeen met 8:00 pm EET in Cairo, 6:00 pm GMT in London, 2:00 pm EST in New York, 1:00 pm CST in Chicago, 1:00 pm MDT in Denver en 11:00 am PST in Los Angeles.
Je kunt de tijd van de meditatie voor jouw tijdzone hier nakijken:


En hier is de ‘countdown’ klok:

(Veronica: check voor de zekerheid de ‘countdown’ klok in verband met de wintertijd die dit weekend in gaat)

Instructies:
1.       Gebruik je eigen techniek om jezelf in een ontspannen staat van bewustzijn te brengen.
2.      Richt je intentie op het brengen van vrede en genezing aan de situatie in Europa.
3.      Visualiseer een straal van licht die uitstraalt van jouw ziels-ster-chakra (8 inches / 20 centimeter boven je hoofd) in de ziels-ster-chakra’s van iedereen die mediteer

2e afb bij bericht 2015-10-23

4.      Visualiseer de nu collectieve straal van Licht die zich uitzet in het Aarde energiegrit en Europa bereikt, zich verbindt met de ziels-ster-chakra’s van iedereen die in de situatie daar is betrokken, hen harmoniserend en inspirerend om een vreedzame oplossing te vinden. Visualiseer dat alle vluchtelingen voedsel krijgen, water, onderdak. medische bijstand en humane verzorging. Visualiseer dat alle vluchtelingen en politiemannen die gewelddadig zouden kunnen worden kalmeren, en kiezen voor vreedzame oplossingen. Visualiseer dat alle leden van de duistere machten die proberen te infiltreren in Europa door zich voor te doen als vluchtelingen als zodanig worden herkend, en door de wetshandhavers gevangen worden gezet.Visualiseer dat Europa in vrede en stabiliteit blijft die zij in de laatste 70 jaren heeft bereikt.

Het is heel belangrijk voor de mensen die in de situatie in Europa zijn betrokken dat zij zich bewust zijn dat wij ze zullen ondersteunen met deze meditatie, zodat de energie van Licht die wij sturen zal worden ontvangen en in staat zal zijn om de situatie te helen. Daarom is door de Lichtkrachten gevraagd dat jullie je contacten in Europa zullen informeren over deze hulp met deze meditatie; maak gebruik van e-mail, facebook, twitter, en andere vormen van communicatie. Er is ook gevraagd dat de mensen in Europa deze informatie verspreiden binnen hun netwerken.

Er is al een youtube video in vele talen gemaakt voor deze meditatie. Let alsjeblieft niet op de september datum in de video, de meditatie die we dit weekend doen is precies dezelfde.


German:

Dutch:

Danish:

Swedish:

Spanish:

Portuguese:

Italian:

French:

Romanian:

Hungarian:

Latvian:

Russian:

Czech:

Polish:

Bulgarian:

Croatian:

Slovenian:

Turkish:

Arabic:

Japanese:

Als je verder wilt assisteren om de situatie in Syrië op te lossen, welke de bron is van de Europese vluchtelingencrisis, kun je deze hele simpele techniek aan het eind van onze meditatie op zondag doen. Deze techniek zal de godinnenvortex in Syrië versterken, welke de archons proberen te onderdrukken. Visualiseer simpelweg dit stuk van een oude Halafian pot roterend over de hele Syrië / Irak regio, de godinnenvortex daar versterkend en alle duister uit de regio verwijderend:

3e afb bij bericht 2015-10-23


Dit stuk van een Halafian pot, 7.000 jaar geleden gemaakt, bevat heilige geometrische codes die de godinnenaanwezigheid activeren en het duister verwijderen van alle vier de windstreken.

Updates over de meditatie voor Europa:


https://eventnl.wordpress.com/