Bericht van Cobra, 13 april, korte situatie update / 14 April 2016

Bericht van Cobra, 13 april,
korte situatie update
14 April 2016
Het verwijderen van de chimera groep gaat door. De Lichtkrachten zijn begonnen met het ontmantelen van de zogenoemde chimera barrière. De locatie van de chimera barrière valt samen met de slotshock van de heliosfeer in de buitenrand van ons zonnestelsel:
De chimera barrière is de buitenste verdedigingslinie van de chimera groep en bestaat uit een vloot van moederschepen die zijn verbonden met de plasma toplet bommen. Zijn doel is om te voorkomen dat positieve interstellaire en galactische energieën ons zonnestelsel penetreren. Het bevindt zich net binnen de buitenste barrière (zoals door Corey Goode genoemd) / tachyon membraan (zoals genoemd door enkele andere bronnen). De buitenste barrière / tachyon membraan locatie valt samen met de heliopause in de aller-buitenste rand van ons zonnestelsel en is door de Lichtkrachten gebruikt om de stroom van wezens en energieën in en uit ons zonnestelsel te sturen.

2016-04-13 1 Barriers 

De ontmanteling van de chimera barrière is gedetecteerd door Voyager 2 ruimtevaartuig:
De ontmanteling van de chimera barrière heeft een begin gemaakt met het openen van ons zonnestelsel met als gevolg ook het bewustzijn van de mensheid voor positieve energieën van de interstellaire ruimte. Er is een groep met de naam ‘Breakthrough Initiatives’ die het plan heeft om een schare miniatuur ruimtesondes te sturen naar Alpha Centauri:
Je kunt hier hun website bekijken:
Let alsjeblieft niet teveel op de aanwezigheid van de cabal-agent Mark Zuckerberg in de groep; hij zal niet in staat zijn om veel schade aan het project toe te brengen.
Ook wil de NASA sneller door het zonnestelsel reizen:
Bigelow Aerospace heeft net zijn verruimende ruimte leefomgeving (BEAM) gelanceerd. Een grotere versie van deze leefomgeving kan heel snel leiden tot merendeel kolonisatie van ons zonnestelsel:
Ons gezamenlijke US/Japan team heeft succesvol een cintamani steen in Antarctica geplaatst:
2016-04-13 2 cintamani1
Gefeliciteerd!

De Pleiadianen bezoeken Antarctica ook:
Op 19 april zal de Shanghai Gold Exchange beginnen om de yuan-gedomineerde goudprijs te implementeren. Alhoewel het een belangrijke stap is naar de financiële reset, zijn we er nog NIET en om het een Shanghai Shock te noemen is iets te dramatisch:
Overwinning van het Licht!
Vertaald door Veronica