Wereldwijde 5G protestdag zaterdag 25 Januari 2020

 

STOP 5G INTERNATIONALE VERKLARING
Wij stellen ons een wereld voor waarin 5G, 6G of een andere “G” wordt vervangen door een veilige technologie die de gezondheid en het welzijn van al het leven op de planeet moet garanderen voordat het wordt vrijgegeven.
Wij streven naar een wereld waarin de gezondheid en het welzijn van al het leven voorrang heeft op de winst van het bedrijf.
Wij streven naar een wereld waarin mensen persoonlijk met elkaar verbonden zijn en niet worden verteerd door alomtegenwoordige virtuele connectiviteit.
Wij stellen ons een wereld voor waarin het steeds snellere tempo van de hyperconnectiviteit wordt vertraagd, zodat we ons weer kunnen verbinden met onze eigen menselijkheid.
Wij stellen ons een wereld voor waar het streven naar “sneller”, “groter” en “meer” wordt vervangen door tevredenheid van “net genoeg”.
Kortom … een toekomst die al het leven op deze planeet respecteert en beschermt.
We roepen alle regeringen van de wereld op om rekening te houden met de groeiende stem van wetenschappers, artsen, ingenieurs en anderen die waarschuwen dat we de “race naar 5G” moeten stoppen en bewust een verstandiger en veiliger koers naar de toekomst moeten uitstippelen.