Je krijgt corona door langere tijd op een plek te zijn waar een zware stralingsbelasting heerst

Je krijgt corona door langere tijd op een plek te zijn waar een zware stralingsbelasting heerst

DOOR FELIX VERITAS · 12 JULI 2021

Het wordt met de dag duidelijker dat corona een stralingsziekte is. In deze bijdrage wordt toegelicht hoe de regisseurs van de PLAN-demie het 5G-stralingswapen inzetten om hun strategische doelen te bereiken. Ook wordt ingegaan op de vraag hoe je je tegen dit offensief kunt beschermen.

Het is tegenwoordig eigenlijk amper nog nodig om alternatieve media of bronnen te volgen. Of het hoogmoed is, of een ziek soort manifestatieritueel, maar de hoofdrolspelers in de corona-soap kondigen de volgende stappen in de ridicule saga telkens met nauwelijks verholen sadisme – en doorzichtigheid – aan.
Men moet enkel luisteren naar wat er gezegd wordt.

Zo liet Hugo de Jonge ons een paar dagen geleden het volgende weten: ”Twee keuzes op termijn: of je laat je vaccineren of je wordt ziek.”

Zendmasten, wifi, small cells en satellieten

Omdat we opgelet hebben, de afgelopen anderhalf jaar, weten we echter het volgende:

 • Sinds maart van dit jaar zijn er meer diffuse uitbraken die door auteurs (zoals Arthur Firstenberg in een recente nieuwsbrief) en mensen op het terrein worden geduid als zijnde afkomstig van de 5G-satellieten.
 • De uitrol van 5G-microtransmitters (small cells) op lantaarnpalen en bushokjes gaat onverminderd door, met momenteel een heel aantal steden die met een volledige 5G smart grid zijn uitgerust.
 • In de zomer van 2020 kwamen berichten door uit de VS (wél uit alternatieve media) over het op vrij heimelijke manier upgraden van de wifi-installaties in scholen naar 60 Ghz. De reden voor die relatieve geheimdoenerij kregen we in oktober 2020 te horen toen de Britse variant werd gelanceerd met de slogan ‘extra schadelijk voor kinderen’. Hoewel niet dodelijk voor kinderen heeft de media hype over de Britse variant de uitrol van de teststrategie verder genormaliseerd.
 • De eerste golf werd veroorzaakt door het aan- en uitzetten van de ‘corona-ziek-straal functie’ van de zendmasten voor telefonie, wat zogezegd voor virusuitbraken zorgde in de bestraalde zone. Waarschijnlijk is de capaciteit van de zendmasten slechts zeer beperkt gebruikt en kunnen deze stralingswapens voor veel meer doden zorgen indien ze langere tijd ‘vol open’ worden gezet.

Samengevat: je krijgt corona door op een plek te verblijven waar er (tijdelijk) een zware stralingsbelasting heerst. De opstapeling (superpositie) van de effecten van al de bovenstaande stralingsbronnen is een gevaar, en maakt een zeer gericht gebruik van deze ‘stralingsrobot’ mogelijk.

Van enige besmettelijkheid is bij het coronasyndroom geen sprake.

Het is zaak je eigen leefmilieu en dat van mensen om wie je geeft gezond te houden. Orgonite is daarvoor ondertussen een onmisbaar middel gebleken, want het ziekmakend effect van de stralingsbronnen kan slechts plaatsvinden indien de ether (subtiele energiesoep) mee verstoord wordt door toedoen van deze levens-negatieve technologie. Orgonite neergeplant in de buurt van de stralingsbron verhindert dat. Zie andere artikels hierover die verschenen op Transitieweb en dit artikel in het bijzonder.

Veelzeggende uitbraaklocaties

Nog verbazend veel mensen blijven hangen in het virusverhaal, terwijl het ondertussen toch klaar als pompwater is dat de virusuitbraken toch telkens op politiek wel zeer gewenste plekken plaatsvinden.

 • In bejaarden- en verzorgingstehuizen om het ‘bescherm onze ouderen narratief’ aan te zetten. Zo werd een emotioneel klimaat gecreëerd waardoor alle verdere maatregelen als sociaal voelend konden worden gepromoot. Verder werd er door aan-en-af te stralen ‘bewijs’ geleverd voor de werkzaamheid van de isolatie, lockdowns en uiteindelijk vaccins (lees: men is simpelweg gestopt met het bestralen van verzorgingstehuizen).
 • In vlees- en visverwerkende verwerkende bedrijven. Daarmee kan het verhaal ‘dieren zijn een bron van infectie’ kracht worden bijgezet. Het invoeren van labovlees en insecten als voedsel wordt ondertussen openlijk gepropageerd door Schwab en zijn kornuiten. Boeren met hun koeien als de grote klimaatboeman, het gevaar van pluimvee, nertsen en zelfs huisdieren als overbrengers van ziektekiemen..
 • De toeleveringsketen loopt momenteel helemaal vast, door een geörchestreerde samenloop van omstandigheden, waar uitbraken in distributiecentra en containerverwerkende nijverheid zeer goed van pas komen voor dit deel van deze agenda.
 • In Nederland (Biblebelt), maar ook in andere landen komen meer ziekteclusters voor in gebieden waar georganiseerde religie traditioneel sterker aanwezig is. Dat is ‘nodig’ voor het negatief framen van gelovigen in het kader van hun ‘vaccination hesitancy’. Gebieden waar de vaccinatiebereidheid laag is, moeten bij voorkeur vaak, veelvuldig en op stereotiepe wijze negatief in het nieuws komen: de domme christen die op God vertrouwt i.p.v. de wetenschap en zo medeburgers in gevaar brengt. Op langere termijn is het framen van godsdienst als voorbijgestreefd van belang voor de GAIA-doctrine.
 • Meer recentelijk worden uitgaansgelegenheden gericht bestraald om het gevoerde beleid weer maar eens te rechtvaardigen: social distancing, vaccinatie – ook bij jongeren, testbeleid dat ‘nog strikter moet worden toegepast’ om fraude met QR-code te voorkomen, verdere digitalisering en uiteindelijk incorporatie van het paspoort.
 • En last but not least: het gericht targetten van niet-gevaccineerden. Dit laatste is mogelijk op plekken waar de civiele ‘stralingsrobot’ volledig is uitgebouwd: zendmasten, 60 Ghz wifi, 5G-satellieten en 5G-microtransmitters. De 5G-transmitters zijn de laatste stap in het verfijnen van hun geïntegreerde stralingsarsenaal.
  Dit zeer precies richten van straling op één persoon is hoogstwaarschijnlijk slechts mogelijk als er aan social distancing gedaan wordt. Het verhaal gaat (ik heb de bron niet meer kunnen achterhalen) dat militairen die op missie geëvacueerd of gelokaliseerd willen worden door de militaire satellieten, die de missie ondersteunen, ervoor moeten zorgen dat ze niet te dicht in de buurt staan, zitten of liggen van andere mensen.

U raadt het al: de afstand moet 1,5 meter bedragen. Het broodje-aap-verhaal van de spike proteïnen die rondvliegen in de buurt van gevaccineerden is dus bedoeld om JUIST niet-gevaccineerden te isoleren van hun zogezegd beschermde medemens zodat die laatste niet mee ‘gecorona-d’ wordt.

Targeting van niet-gevaccineerden

De eerste jubelende berichten in de pers zijn al verschenen: ‘Het zijn vooral niet-gevaccineerden die slachtoffer worden van de Deltavariant. Een discotheek bestralen is een goede gok momenteel natuurlijk. Veel gevaccineerde rusthuisbewoners zul je daar niet vinden en de meeste jongeren hebben nog geen ‘prik’ gehad.

Maar Hugo de Jonge is nog enthousiaster en belooft: op termijn word je ziek als je niet gevaccineerd bent. Lees: als het 5G-smartgrid er helemaal ligt kan er op individueel niveau getarget worden.

Wellicht worden we binnenkort rond de oren geslagen met ‘wetenschappelijke studies’ uitgevoerd in 5G-smartcities waar men nu dus al gericht personen kan ziekstralen. Als de mantra ‘niet-gevaccineerden worden ziek’  voldoende lang is volgehouden zal hij worden toegevoegd aan de reeks coronawaarheden waar niet meer aan getornd kan worden. De zieke gevaccineerde uitzonderingen zullen eerst de regel bevestigen, en vervolgens worden opgevoerd als slachtoffers van virusvarianten die ‘ontstaan in niet-gevaccineerde burgers’.
Zo kopte Het Laatste Nieuws onlangs:”Expert: Niet-gevaccineerde mensen zijn variantenfabriekjes.”

Nog een voorbeeld: op 5 juli werd gemeld dat het op Malta bij 90% van de nieuwe covidgevallen om niet-gevaccineerden ging.
En hoe zit het dan met 5G in Malta?

“Malta is one of the very few countries in the world with 5G nationwide coverage, and is now unparalleled in the EU.”
Inderdaad…

Het wordt dus belangrijk om niet alleen je leefomgeving te ontstoren met orgonite (zendmasten, scholen in de buurt, en het opzetten van orgonite cloudbuster in je tuin), maar ook om je door de wereld te verplaatsen met een persoonlijk beschermingsmiddel op je lijf of in je tas, zoals er de laatste jaren vele op de markt zijn verschenen. Je kunt daar eventueel veel geld aan uitgeven, maar een orgonite towerbuster van 2 Euro is volgens mij voldoende.

Langere tijd verblijven in een niet met orgonite ontstoorde omgeving draagt risico’s met zich mee waar je je bewust van moet zijn. In hoeverre het op termijn nodig zal zijn om elke individuele 5G-microcell te ontstoren is nog niet duidelijk, maar zodra daar meer duidelijkheid over bestaat zal daarover hier op Transitieweb worden bericht.

Gerelateerd

HIGH ALERT voor de Biblebelt: negatieve berichtgeving wijst op targeting

Zendmasten, corona en orgonite

Met orgonite maken we het verschil

Orgonite maken en giften: een handleiding en achtergrond – pdf nu beschikbaar

Foto op Home: Andrew Neel

Wil je een seintje per e-mail ontvangen bij iedere nieuwe posting op TransitieWeb?
Klik dan hier.

Wil je jouw reactie plaatsen bij dit artikel?

Ga dan met je cursor helemaal naar de bodem van deze pagina. Daar vind je een invulscherm. Je kunt daar je reactie intypen of inplakken. Het kan soms geruime tijd duren voordat je reactie zichtbaar is.
Als je reageert kun je ook instellen dat je een seintje krijgt bij nieuwe reacties en/of bij nieuwe berichten.

Nieuwsbrief TransitieWeb

Schrijf je hier in voor de Nieuwsbrief van TransitieWeb (drie of vier edities per jaar). De nieuwsbrief is een ‘hotline’ met de lezers en is van grote waarde nu er steeds meer censuur komt op het internet.

https://www.transitieweb.nl/