Viroloog slaat alarm: we hebben een fout gemaakt, spikeiwit is giftig

Viroloog slaat alarm: we hebben een fout gemaakt, spikeiwit is giftig

1 Juni 2021

“SPIKE EIWIT IN MOEDERMELK IS GIFTIG”

Onderwerp: Gezondheid en politiek

Byram Bridle is hoogleraar Virologie en Immunologie aan de Universiteit van Guelph, Canada.

Een aantal dagen geleden sprak Bridal met radiopresentator Alex Pierson en gaf een serieuze waarschuwing af over de genetisch gemanipuleerde Covid-vaccins. Bridle had samen met andere collega’s in Japan een aanvraag ingediend bij de plaatselijke regelgeving-instantie over de wet over vrijheid van informatie en kreeg informatie over de voorheen ontoegankelijke dierproefgegevens met het mRNA-vaccin van Pfizer en Biontech. Wij documenteerden het in het Japans ingediende verzoek in een automatische vertaling van Google zoals het ons ter beschikking is gesteld door wetenschappers die in direct contact staan met professor Bridle.

De gegevens met de naam van de farma co-kinetische tabellen laten zien dat de mRNA-nanodeeltjes niet lokaal in het spierweefsel blijven maar de organen bereiken in soms dramatische concentraties waarna zij worden overgebracht naar de cellen. Volgens Bridle kunnen deze bevindingen uit dierproeven verhelderen waarom er belangrijke complicaties (waaronder myocarditis [ontsteking van de hartspier]  en trombose) en sterfgevallen door bloedstolsels bij mensen zijn opgetreden nadat zij zijn gevaccineerd.

Bridle waarschuwde: “Wij hebben een fout gemaakt. Het spike-eiwit is zelf toxisch (giftig) en gevaarlijk voor de mens. Het wordt zelfs via moedermelk overgebracht op kinderen die borstvoeding krijgen.”

Wij hebben het interview met professor Bridle vertaald en documenteren het hier als een vertaling .

Alex Pierson : We praten tegenwoordig veel over wetenschap. Het wordt in hoog tempo gepubliceerd en vele mensen stellen goede vragen zoals deze: zijn de vaccins veilig voor kinderen? Hij is ervoor om kinderen vanaf 12 jaar te vaccineren maar niet iedereen is het hiermee eens. Zelfs als zij geen tegenstanders van vaccins zijn, zijn heel veel ouders een beetje nerveus om iets in hun kinderen toe te laten. Toen las ik dat er enkele tientallen gevallen van zware problemen waren bij jongeren en jonge volwassenen die Israël nu onderzoekt….waarom vooral mannen, maar niet uitsluitend, maar rond de 22 jaar en jonger, myocarditis krijgen. Zij krijgen 1 tot 4 dagen na de injectie kortademigheid en vermoeidheid, en enkelen zeer specifieke pijn op de borst. Het is mild, maar je wilt graag weten wat er met je kinderen gebeurt.

Dit is dr. Byram Bridle, hij is hoogleraar virale immunologie aan de Universiteit van Guelph. Doctor, u bent heel open geweest over dit onderwerp en u bent geenszins tegen vaccinaties, maar wat vindt u van deze hartontsteking? Hoe erg is dat?

  1. Byram Bridle:Hartelijk dank dat je me bij “Alex lifts”hebt uitgenodigd. Zoals u al zei, ben ik een groot voorstander van vaccinatie, maar ik wil er altijd voor zorgen dat de wetenschap correct wordt toegepast en dat we het onderzoek nauwlettend volgen voordat we vaccins openbaar maken.

Ik hoop dat u me hier wat meer over wilt vertellen, Alex.

Ik zal u en uw publiek waarschuwen. Het verhaal dat ik ga vertellen is a beetje beangstigend maar het is geavanceerde wetenschap. Er is een aantal zeer belangrijke wetenschappelijke informaties die pas de afgelopen dagen naar voren zijn gekomen en die eindelijk de verbinding hebben gemaakt. Wij begrijpen nu, ikzelf en enkele vooraanstaande collega’s op internationaal niveau, we begrijpen nu precies waarom deze problemen zich voordoen en vele andere die verband houden met deze vaccins. En het verhaal is eigenlijk een beetje eng.

Ik neem je daarom even bij de hand om je hierop voor te bereiden. Ik ga het hebben over de wetenschap, ik heb hier geen tijd om op de wetenschappelijke details in te gaan, maar ik verzeker u dat alles wat ik hier presenteer volledig wordt onderbouwd door wetenschappelijke publicaties in bekende en gerespecteerde wetenschappelijke tijdschriften. Ik heb al deze informatie in de hand. Ik ben bezig ze allemaal in één document te gieten waarvan ik hoop dat het op grote schaal kan worden verspreid. Uw publiek zal deze conclusie dus als eerste publiekelijk te horen krijgen. Ik kan ze stuk voor stuk onderbouwen met wetenschappelijke feiten.

Hier gaan wij dan: Het SARS-coronavirus 2 heeft een spike-eiwit op het oppervlak. Dit spike-eiwit zorgt ervoor dat het dingen die ons lichaam kunnen infecteren tegengaat. Daarom deden wij dit eiwit ook in onze vaccins. En voorkomen wij in theorie dat een virus ons lichaam infecteert. Dit is theorie acht van het vaccin.

Maar als je de ziekte bestudeert, ernstige Covid-19, dan heb je alleen maar zware problemen, veel cardiovasculaire problemen, bloedingen en bloedstolsels en die staan altijd in verband met Covid-19.

De wetenschap heeft ontdekt dat het spike-eiwit zelf, wanneer het in de bloedbaan terechtkomt, de schade aan het cardiovasculaire systeem bijna volledig zelf veroorzaakt. Wanneer het gezuiverde spike-eiwit in het bloed van proefdieren is geïnjecteerd, krijgen ze namelijk allerlei soorten moeilijkheden aan het cardiovasculaire systeem en kan het de bloed-hersenbarrière passeren en schade aanrichten in de hersenen.

Op het eerste gezicht lijkt dat niet al te zorgelijk, want we injecteren deze vaccins in de schouderspier. Voorheen werd gedacht dat deze vaccins zouden werken als al onze reguliere vaccins, dat ze nu alleen naar de injectieplaats zouden gaan. Blijft dus in je schouder. Een deel van het eiwit zal naar de lokale lymfeklieren reizen om het immuunsysteem te activeren.Dit is echter waar de nieuwste wetenschappelijke ontdekkingen in het spel komen. En dit is waar de dingen beangstigend worden: ik en enkele internationale collega’s konden toegang krijgen tot een zogenaamde biodistributiestudie door een onderzoek bij de Japanse registratieautoriteit. Het is de eerste keer dat wetenschappers de verblijfplaats van deze boodschapper-RNA-vaccins na vaccinatie hebben gezien. Dus is het waarschijnlijk dat het vaccin in de schouderspier blijft?

Het korte antwoord: nee! En dat is zeer zorgwekkend. Het spike-eiwit komt in het bloed en circuleert enkele dagen na vaccinatie in het bloed. Het stapelt zich op zodra het in het bloed komt en hoopt zich op in een aantal weefsels zoals de milt, het beenmerg, de lever, de bijnieren, en wat mij vooral zorgen baart, het hoopt zich in vrij hoge concentraties op in de eierstokken .

Een publicatie die zojuist is geaccepteerd voor een wetenschappelijk artikel bevestigt dit. We onderzochten 13 jonge gezondheidswerkers die het Moderna-vaccin hadden gekregen, het andere op messenger RNA gebaseerde vaccin dat we in Canada gebruiken, en zij bevestigen het. Ze vonden het spike-eiwit in omloop – dat wil zeggen, in het bloed van 11 van deze 13 gezondheidswerkers die het vaccin hadden gekregen. Wat dit betekent is: Wij weten dus al heel lang dat het spike-eiwit een pathogeen eiwit is. Het is een toxine. Het kan schade aanrichten in ons lichaam wanneer het in de bloedsomloop komt.

Nu hebben we duidelijk bewijs dat de vaccins die ons lichaam, onze spieren of de cellen in onze deltaspieren zouden moeten stimuleren om dit eiwit, dat eiwit, in de bloedbaan te krijgen. Wanneer het in de bloedbaan terechtkomt, kan het spike-eiwit zich binden aan de receptoren op onze bloedplaatjes en de cellen die onze bloedvaten bekleden. Wanneer dat gebeurt, kan het een van twee dingen triggeren. Het kan ervoor zorgen dat de bloedplaatjes samenklonteren en dat kan leiden tot bloedstolsels. Dit is precies waarom we bloedingsstoornissen hebben gezien die verband houden met deze vaccins. Het kan ook bloedingen veroorzaken. En natuurlijk is het hart erbij betrokken. Het is een belangrijk onderdeel van het cardiovasculaire systeem, daarom zien we hartproblemen. Het eiwit kan ook de bloed-hersenbarrière passeren en neurologische schade veroorzaken. Daarom wordt het vaak in de hersenen gezien, zelfs in de dodelijke gevallen van bloedstolsels .

Ook de informatie uit een onderzoek dat nog niet is geaccepteerd voor publicatie is twijfelachtig. Ze probeerden aan te tonen dat de antistoffen in het vaccin via de moedermelk worden overgedragen. De gedachte was dat dit een goede zaak zou kunnen zijn omdat het de baby passieve bescherming zou geven. Wat ze echter onbedoeld ontdekten, was dat de vaccins, de boodschapper-RNA-vaccins, eigenlijk via de moedermelk worden overgedragen om de vaccinvector zelf af te geven aan zuigelingen die borstvoeding krijgen.

Wat betekent dat?

 We weten dat het spike-eiwit in de bloedbaan terechtkomt. Alle eiwitten in het bloed zijn geconcentreerd in moedermelk. Als we naar de database met bijwerkingen in de Verenigde Staten kijken, vinden we aanwijzingen dat zuigelingen die wij borstvoeding geven gastro-intestinale (maag en darm)bloedingen kunnen krijgen.

Moderator: Oké, laat me je onderbreken. Wij hebben nog maar 45 seconden over. Ik bedoel: het komt erop neer dat het een stevig probleem is.

  1. Bridle:Oh ja, het tast wel de bloedbank aan Op dit moment zegt de Canadese bloedbank dat mensen die zijn ingeënt, bloed kunnen doneren. Maar het mag niet zo zijn dat deze pathogene spike-eiwitten worden overgedragen op gevoelige patiënten die met dit bloed worden getransfuseerd. Het treftook zuigelingen die borstvoeding krijgen. En het heeft ernstige gevolgen voor mensen voor wie SARS-coronavirus 2 een risico is, en dat geldt ook voor al onze kinderen .

Kortom, het komt erop neer dat we een grote fout hebben gemaakt . We wisten het tot nu toe niet, we dachten dat het spike-eiwit een geweldig doelwit-antigeen was. We wisten niet dat het spike-eiwit zelf een toxine is en een pathogeen eiwit. Dus als we mensen vaccineren, enten we ze per ongeluk met een gif . Bij sommige mensen komt dit in de bloedbaan en als het bij sommige mensen gebeurt, kan het schade veroorzaken, vooral in het cardiovasculaire systeem.En ik heb veel andere zorgen, ik heb geen tijd maar wel veel andere legitieme vragen over de lange termijn veiligheid van dit vaccin. Als het zich bijvoorbeeld ophoopt in de eierstokken, is een van mijn vragen: worden we onvruchtbare jonge mensen? …

Moderator : Nou, ik stop het interview hier. Ik zou uren met je kunnen praten omdat je zoveel informatie brengt. Natuurlijk is de jouwe een mening van velen. Maar weet je, het is interessant omdat ieder weer een ander perspectief heeft… de tijd zal het leren. Maar we zullen je opnieuw uitnodigen omdat we altijd een interessant en “anders” perspectief van u krijgen, dokter. Dank u. Het was mij een genoegen!

  1. Bridle: Insgelijks.

Vertaling: Henk

Bron: Klartext. Uwe Alschner.

Vertaling van Duits naar Engels,
https://translate.google.com/translate?sl=de&tl=en&u=https://report24.news/virologe-schlaegt-alarm-wir-haben-einen-fehler-gemacht-spike-protein-ist-toxisch/

Meer,
https://remrvczchnxnesbhib2z62bcda-ac4c6men2g7xr2a-alschner-klartext-de.translate.goog/2021/05/31/spike-protein-in-der-muttermilch-ist-toxisch/

Home page Byram Bridle,
https://ovc.uoguelph.ca/pathobiology/people/faculty/Byram-W-Bridle