Update over Med Beds van een Geheime Ruimte Programma (SSP) Insider – 1 November 2021

Update over Med Beds van een Geheime Ruimte Programma (SSP) Insider – 1 November 2021

4 November 2021 / door: Suzanne Maresca

Ik kwam deze video tegen tijdens mijn reizen, en ik heb hem in zijn geheel bekeken zonder iets te weten over de vrouw die er in spreekt. Letterlijk honderden mensen hebben geschreven met vragen over medische bedden, en in deze presentatie beantwoordt Skye Prince veel van de vragen die we allemaal hebben. Wat ze presenteert is heel plausibel, en het is uitstekend nieuws.

Na de video hebben we een pdf link toegevoegd naar een 42 pagina’s tellende vraag en antwoord die zij in augustus heeft gegeven over dit zeer boeiende onderwerp.  Op de vraag wie ze is en waarom we haar informatie zouden moeten vertrouwen, had ze het volgende te zeggen

“Ik was en ben nog steeds in het Geheime Ruimte Programma (“SSP”).  Gedurende mijn diensttijd in het SSP, heb ik heel wat jaren op Venus doorgebracht met het leren van medische bedden en geavanceerde healingtechnieken en -technologieën.  Ik ben een Vibrational Healing Mentor in de SSP”

Q & A over Med Beds beantwoord door Skye Prince

Deze pdf bevat vragen en antwoorden van deelnemers aan
een telegramkanaal naar een verpleegster die actief
was in het Geheime Ruimte Programma.

Printvriendelijk, PDF & E-mail

Deze pdf bevat vragen en antwoorden van deelnemers aan een telegramkanaal naar een verpleegster die actief was in het Geheime Ruimte Programma.

 https://www.scribd.com/document/536039668/Q-A-MedBeds-SkyePrince-8-28-2021

En haar telegramkanaal – https://t.me/joinchat/Hf30BciIWuJlYTg1

Vertaling: Martien / voor wakkeremensen.org