Opwindende informatie over MedBeds!

Opwindende informatie over MedBeds!

Een boodschap van de Intergalactische Alliantie van Lichtwezens

MedBedsQuantum Helende Technologieën – Een transcriptie – 20 November 2020

Deze boodschap is voor jullie gechanneld door het Canadese helderziende medium Tracey Milne.

Gegroet, lieve Aarde Ster engel, Ik ben KaiMeara.

In de transmissie van vandaag willen wij jullie vertellen over één van de eerste technologieën die aan de wereldbevolking zal worden vrijgegeven met de aankondiging van NESARA en GESARA.  Als je niet zeker bent van deze termen raden we je aan eerst onze video hierover te bekijken.

https://www.bitchute.com/video/N2l2BVfJmiBX/

Samen met nieuwe, gratis energiesystemen geleverd door de Tesla spoelen, en nieuwe anti-zwaartekracht en replicator apparaten, zullen jullie ook gloednieuwe Holografische Medische Bedden, of MedBeds, ontvangen.  Deze nieuwe Medische Bedden zullen komen met een aantal zeer unieke functies, waaronder diagnostische ondersteuning, chirurgische reparatie, en cellulaire en DNA reconstructie en verjonging.  Kortom, ze zullen een integraal onderdeel worden van jullie gezondheidszorg en gezondheidsonderhoud, en alles veranderen binnen de gezondheidszorg zoals jullie die kennen.

Deze Medbedden, wanneer gebruikt in combinatie met opgeleide medische supervisie en geautomatiseerde medische stations zal u voorzien van een verscheidenheid aan opties en methoden om jouw fysieke lichaam terug te laten keren naar een optimale gezondheid.

Deze bedden betekenen een enorme sprong voorwaarts in de gezondheidszorg in jullie prachtige wereld… omdat er momenteel genoeg van deze bedden zijn om ze uit te rollen in elk land dat ze wil.  Stel je eens voor, een gezondheidszorgpakket zonder chemotherapie, zonder giftige chemicaliën, orgaanverwijdering, of langdurig moeten leven met littekens, ziekte en disfunctie.

Als je denkt dat dit allemaal te mooi klinkt om waar te zijn, of als iets uit een science fiction film, dan begrijpen we je bedenkingen.  We willen je echter vragen te onthouden dat “verbergen in het volle zicht” een van de favoriete tactieken is van de Deep State en het Geheime Ruimte Programma.  Al heel lang laat de Deep State jullie technologie zien die jullie stoutste dromen te boven gaat, zoals in de Avengers en de Kings Men films.  Alleen omdat je denkt dat je naar fantasie kijkt, is het aan jou, wat de duisteren betreft.  Voor zover zij weten, hebben zij jullie de waarheid laten zien, alleen hebben jullie niet de juiste vragen gesteld, of de juiste antwoorden geëist.

Het is een gemene truc die jullie is aangedaan, en het is een van de dynamieken die op het punt staat op een dramatische manier te veranderen met de aankondiging van NESARA en GESARA…omdat deze nieuwe technologieën zullen worden vrijgegeven als onderdeel van dat opwindende en leven verbeterende pakket.

Nu over naar de details van deze Quantum Therapie MedBeds, die er zijn in drie verschillende varianten, met drie verschillende functies en varianten die momenteel beschikbaar zijn voor uitrol.

Nummer één, het Holografisch MedBed, is een diagnostisch en behandelingsbed.  Nummer twee, het Regeneratie Bed, werkt in samenwerking met uw DNA en stamcellen om oud weefsel of ontbrekende organen te regenereren.  Bed nummer drie is een Regressie en Verjongings Bed.  Deze helpen uw cellen te verjongen door middel van een anti-verouderingstherapie en een therapie die u helpt ongewenste herinneringen te onderdrukken.

Zoals u misschien al geraden heeft, zijn deze technologieën niet op Aarde ontstaan, maar aan uw Geheime Ruimteagentschappen gegeven, ten bate van de mensheid.  Het was een ongelukkige keuze dat degenen die de morele beslissingen nemen, besloten deze technologie voor zichzelf te houden.  Het verheugt ons te kunnen bevestigen dat deze fout nu wordt rechtgezet en dat de juiste mensen nu achter de schermen werken aan de uitrol van deze technologieën onder het grote publiek.

Alle drie de bedden werken op kwantumniveau met trillingen en frequenties, 3-D-scanners en brekingslenzen, alsmede chirurgisch nauwkeurige lasers voor het openen en sluiten van wonden.

Ze beschikken ook over een groot aantal diagnose- en monitoring technologieën die de behandelaar volledig op de hoogte houden tijdens zowel diagnose- als reparatiesessies.

Door gebruik te maken van tachyondeeltjes- en plasma-energie werkt deze machine samen met het menselijk bloedvat voor maximale reparatie met minimale invasie.  Alle drie de MedBeds werken met vergelijkbare technologieën, ze zijn alleen aangepast voor drie verschillende toepassingen en behandelingen.

Bed nummer één...het Holografische Bed. Deze bedden kunnen live scans uitvoeren van het lichaam voor diagnose en behandeling van ziekten met veel grotere nauwkeurigheid in veel minder tijd en met veel minder invasie van het menselijk vat.

Deze MedBeds zullen elk deel van uw lichaam scannen voor diagnose en interpretatie, met inbegrip van uw huid, spieren, beenderen, organen, klieren, neurologische en hormonale efficiëntie.  Het kan ook een bloedanalyse en een DNA-analyse uitvoeren, die zoekt naar en in staat is om eventuele erfelijke markers voor bepaalde ziekten te corrigeren, waardoor een snelle en pijnloze analyse van het gehele fysieke systeem wordt verkregen.  Elke operatie die nodig is, wordt onmiddellijk uitgevoerd, inclusief blindedarmoperaties, hartoperaties en keizersneden.

Holografische Medische Bedden zijn uitgerust met functies zoals: luchtdicht, doorzichtig operatieschild om ziektekiemen en claustrofobie te verminderen; comfortabele ledematensteunen, vloeibare verdovingsspray, laserscalpels, laserspiegels; vitale functies voor detectie en weergave; diagnostische en analyse-identificatie; en computergestuurde chirurgische armen.

Deze MedBeds zijn gebouwd met een zeer geavanceerde, maar strikt beperkte, kunstmatige intelligentie die een menselijke verbinding nodig heeft om te kunnen werken, als een voorzorgsmaatregel die coöperatieve co-existentie garandeert.

De computer die gebruikt wordt om te kunnen werken lijkt erg op een MRI machine, maar in plaats van magnetisme en straling, gebruiken deze MedBeds plasmatische energie om met jullie te werken op een subatomair en vibrerend niveau.  Aangezien dit een vibrationeel universum is en jullie vibrationele wezens zijn, is dit een zeer homeopathische benadering van genezing die vele voordelen biedt met weinig tot geen bijwerkingen… anders dan schok, verbazing en verrukking!

Geen lange wachttijden meer, geen eindeloze testen meer, of het proberen van medicijnen die niet werken.  Zeg vaarwel tegen chemotherapie en zeg vaarwel tegen mensen die sterven aan beroertes en hartkwalen.

MedBed nummer twee...het Regeneratie Bed…deze bedden zullen vooral nuttig blijken voor iedereen die een orgaantransplantatie, orgaanvervanging, ontbrekende of afgehakte ledematen, en huidtransplantatie voor derdegraads brandwonden nodig heeft.

Gebruikmakend van dezelfde technologie als de eerste Bedden die we noemden, richten deze Bedden zich op het direct werken met jullie DNA-sjablonen door gebruik te maken van een harmonisch resonantieveld, dat nog steeds aanwezig is in het cellulaire geheugen van jullie lichaam.  Zoals velen van jullie weten, heeft jullie lichaam een cellulair geheugen, zoals blijkt uit jullie “fantoom ledemaat” syndroom.

Deze bedden zullen het leven van vele, vele mensen kunnen veranderen en de toepassingen zijn eindeloos…en dit is alleen maar om jullie op weg te helpen…jullie hele gezondheidszorgsysteem staat op het punt te veranderen en een gezondheidsondersteunend en verjongend systeem te worden.  Zijn jullie opgewonden, dierbaren?

Het laatste MedBed is voor leeftijd en geheugen achteruitgang.  Dit Bed zal mensen helpen die lijden aan traumatische herinneringen, PTSS en hen helpen hun geest te bevrijden van de afschuwelijke montage van beelden en hun hart uit de diepten van wanhoop.  Dit Bed zal ook helpen om je weer een jeugdiger uiterlijk te geven en je huid en spiertonus strakker te voelen en al je zintuigen te verbeteren, vooral op het gebied van zicht, geluid en smaak.  Door te werken met jouw eigen DNA-sjablonen en meervoudige refractaire lenzen, evenals de natuurlijke interne klok van je lichaam, zijn we in staat deze procedures pijnloos uit te voeren, waarbij de grootste aanpassingen komen vanuit je geest en hart, omdat je je nu zo fantastisch voelt!

Nogmaals, deze Bedden gebruiken plasmatische energie, geen radioactieve materialen, en richten zich in plaats daarvan op her-kalibratie en regeneratie waar mogelijk.  Hierdoor kunt jij, de gebruiker, terugkeren naar een optimale gezondheid in zeer weinig tijd.

Bedenk eens wat dit soort technologie zal betekenen voor jou, voor jouw familie, jouw vrienden… al die kinderen die net uit de tunnels (Dumbs) zijn gered… en voor iedereen die onnodig lijdt aan herstelbare medische aandoeningen.

Dus, bereid je voor dierbaren, want jullie staan allemaal op het punt om samen deze prachtige kwantumsprong te maken…alle landen die de GESARA overeenkomst hebben ondertekend…en dat zijn 205 landen, zullen van deze gelegenheid profiteren.

Als dit nieuws jullie opwindt, deel het dan alsjeblieft met andere gelijkgestemde mensen… want hoe meer jullie je kunnen richten op het goede, hoe sneller we het naar voren kunnen brengen in jullie realiteit.

Wij danken jullie dat jullie de tijd hebben genomen om naar deze boodschap te luisteren.

In Liefde en Licht, ben ik KaiMeara, tot jullie sprekend namens de Intergalactische Alliantie van Lichtwezens.

Tot de volgende keer, Namaste.

Bron

Vertaling: Martien