Holografische Medische Modules (Medische bedden) Het Einde Van Kanker, Ziekte, Aandoeningen / door Edward Morgan

Holografische Medische Modules (Medische bedden) Het Einde Van Kanker, Ziekte, Aandoeningen

 door Edward Morgan

De Bovenstaande foto is hoe de Holografische Medische Modules er uitzien die de Secret Space Programs (SSP) gebruiken in hun medische afdelingen. Bron: Ileana de Sterrenreiziger, voormalig Secret Space Program Asset op Mars.

Geschreven door Ds. Dennis Shipman

Notitie van de schrijver: De Med Bed technologie is lange tijd ‘onderdrukt’ en verborgen geweest voor het publiek. Gelukkig komen door de planetaire verschuiving van 3D naar 5D die op dit moment plaatsvindt, en de toenemende vraag naar transparantie door het menselijk collectief bewustzijn, steeds meer moedige mensen naar voren om te onthullen wat ze al decennia lang weten,  dat zelfs eeuwen, en waarschijnlijk al duizenden jaren verborgen is. Twee van deze moedige zielen zijn Ileana de Sterrenreiziger (haar internetnaam) en Jared Rand.

Ileana schreef de informatie over de Holographic Medical Modules uit haar persoonlijke ervaringen als een Secret Space Program Asset op Mars. Haar informatie staat in de 2e helft van dit artikel. Jared is een zeer intelligent en deskundig man die al tientallen jaren met de Global Transition werkt en informatie heeft over vele onderwerpen waar het grote publiek zich niet bewust van is, waaronder, maar niet beperkt tot, off-world ET technologie geschenken aan de mensheid zoals het Quantum Financial Computer System, Anti-Gravity Propulsion, Replicators en Med Beds.

Jared Rand: “Ik ben geen wetsdienaar, geen advocaat, geen financieel adviseur, en geen wellness-expert. Ik ben op een bepaalde manier, in de vorm van een bepaalde persoon, al 36 jaar betrokken bij de hele wereldwijde transitie. Ik heb talloze vrienden verloren. Ik ben beschoten, vergiftigd, zo ongeveer alles wat je kunt bedenken. Onze houding is dat we niets te verliezen hebben en alles te winnen. Veel van ons kennen elkaar niet, zijn elkaar nooit tegengekomen, misschien af en toe wel eens, maar de verkokering is absoluut enorm. Vaak weet de rechterhand niet wat de linkerhand doet. Is dat positief? Misschien in sommige opzichten wel en in andere opzichten niet. We hebben een prachtige groep mensen die heel lang hebben samengewerkt en nog samengewerkt.”

Jared zegt dat zijn familie in de VS is sinds 1624 – lang voordat het de Verenigde Staten werd in 1776. Reken maar uit en dat is 394 jaar (2018). Hij geeft ons zelfs een aanwijzing om zijn identiteit en familie te kruisen als we zo geneigd zijn om de moeite te nemen om het te ontdekken. Hij zegt dat we Charlestown moeten opzoeken, een voorstad van Boston, Massachusetts. Er is een begraafplaats in de stad (eigenlijk is er meer dan één), en op de hoofdsluis van de begraafplaatspoort staat de naam van John Rand. Uit onderzoek blijkt dat er een John Rand, Sr. die woonde in Charlestown, Massachusetts Bay Colony, British Colonial America van 1664-1737. Thomas Rand, wiens familie afkomstig was uit Essex, Engeland woonde in de kolonie rond 1626-1683.

Charlestown is een historische waterkantbuurt die oorspronkelijk door een groep Puriteinen werd bewoond. De nederzetting nam in omvang toe tot ongeveer 20.000 mensen tijdens wat bekend staat als de Grote Migratie van 1620 tot 1640. Ze kwamen in familiegroepen in plaats van als geïsoleerde individuen en werden vooral gemotiveerd door een zoektocht naar vrijheid om hun puriteinse religie te beoefenen. Charlestown is de oudste wijk in Boston, die in 1628 als stad werd ingelijfd en in 1847 als stad werd ingelijfd. Charlestown Peninsula was de plaats waar op 17 juni 1775 de eerste belangrijke slag van de Revolutionaire Oorlog plaatsvond – de Slag bij Bunker Hill (nu The Bunker Hill Monument).

Jared heeft het over spraakmakende kwesties die van invloed zijn op de 3D-5D overgang van de mensheid (aka The Great Awakening into Unity Consciousness, Ascension, The Great Shift, The Event), die beschouwd worden als de grootste evolutionaire gebeurtenis in de geschiedenis van de mensheid. Hij zegt dat zijn missie welwillend is: het helpen opleiden van het grote publiek over wat er voor hen verborgen is, wie en wat we werkelijk zijn, en waar we naartoe gaan.

Jared is ook gastheer van een dagelijks wereldwijd begeleid meditatieprogramma dat om 15.00 uur ’s middags begint met de Eastern Standard Time (EST) in de VS. Telefoonnummers om toegang te krijgen tot het “live” programma voor bellers in de VS en internationale landen zijn te vinden op de website van de meditatie. Voor meer informatie kunt u de lijst in de rubriek “Bronnen” aan het einde van dit artikel raadplegen. Het eerste doel is om 8000 mensen te bereiken die op een consistente basis mediteren. Er wordt gezegd dat één persoon met een gerichte intentie verandering kan bewerkstelligen voor maximaal 1 miljoen mensen!

Tachyon Energie & Plasma Energie Med Bedden

Er zijn 3 soorten Med Beds: 1) Holografische Med Beds; 2) Regeneratieve Med Beds die weefsel en lichaamsdelen regenereert, dat wordt aangedreven door een andere bron; 3) Re-atomisatie Med Beds die in ongeveer 2-3 minuten het hele menselijk lichaam zal regenereren, van top tot teen. Wat betekent deze geavanceerde technologie voor een 80-jarige vrouw? Ze kan weer 30 jaar oud zijn in minder dan 3 minuten. 50 jaar van haar leven afgepeld. Nu kan ze weer kinderen krijgen. Ze kan een heel nieuw gezin krijgen als ze dat wil. Het lijkt erop dat de Med Bed technologie een eeuwigdurende fontein van de jeugd is.

Het Med Bed kijkt naar het lichaam en corrigeert onvolkomenheden. De technologie bestaat al geruime tijd. Het is niet iets uit de heldere blauwe lucht. Het is gewoon verborgen gehouden voor het menselijk ras voor een zeer lange tijd.

De Technologie van de Medische Bedden is niet van de planeet Aarde. Het is geen door mensen gemaakte technologie. Het is een technologie die aan de mensheid is gegeven door off-world ET’s. Een Med Bed is gebaseerd op de energie van tachyondeeltjes en plasma (plasmatische) energie. De bodem, de atmosfeer, het water, alles is plasma-energie, alles in het Universum is plasma-energie, het is gewoon een andere vorm door trillingsfrequentie.

De Med Beds hebben Kunstmatige Intelligentie (AI) die controleerbaar is, zodat het niet uit de hand kan lopen. De AI is de computer. Het werkt als een soort MRI, waarbij je in een buisje zit en het over je lichaam rolt en een magnetische oscillatie en resonantiescan van je lichaam doet om een ziekte te diagnosticeren. Het Med Bed scant je huid, je spierweefsel, alle organen en alles in je lichaam. Het laat alles zien – tot op het microniveau van het bloed. Het identificeert eigenlijk je DNA en het doet een volledige interne analyse van het lichaam. Als het dat doet, pikt het elke ziekte en elke genetische onvolkomenheid op. Je zou bijvoorbeeld fase 4 leukemie kunnen hebben, en op een medisch bed in ongeveer 2,5 minuut ben je genezen. Geen bijwerkingen.

En, als je een orgaan hebt laten uitsnijden of verwijderen, regenereert het re-atomisatieproces van het Med Bed dat orgaan alsof het nooit is verwijderd. Omdat je lichaam een resonantie achterlaat – een trillingsfrequentie. Het lichaam herinnert zich altijd wanneer een orgaan is verwijderd of gestopt met werken, en de kunstmatige intelligentie van het Medisch Bed verbindt zich met de trilfrequentie van het lichaam en het DNA om het orgaan te regenereren.

Rand zegt dat hij al vele, vele jaren kankeronderzoek heeft gedaan. Kanker kan de hele dag door genezen worden met de Med Beds; ook heel gemakkelijk en heel goedkoop, zegt hij. Omdat hij het voor mensen heeft gedaan. Met de Med Beds is de kanker verdwenen. Chemotherapie wordt overbodig. De ziekte van Lou Gehrig, de ziekte van Hodgkin, Spier Dystrofie, alle ziekten zijn verdwenen, geëlimineerd.

Rand zegt dat sommige mensen geloven dat dit hele proces van genezing met de Med Beds gewoon science fiction is. Dat het niet waar kan zijn. Iemand heeft het net verzonnen! En omdat niemand gelooft dat het bestaat, is het makkelijk om ze in kwantiteit te produceren en ze klaar te maken voor distributie.

Zie ook – SECCHI Data Onthult Massieve Zonne- en UFO-activiteit Samen met Schijnbare Bedekking – Zou dit Planeet-Gevangen UFO’s in Ons Zonnestelsel kunnen bevestigen?

“Wanneer je in dit Medisch Bed bent, ga je niet door pijn, je gaat niet door straling. Het is niet als een of andere slechte gebeurtenis. Je gaat in een diepe slaap. Er is geen injectie, geen naalden of iets dergelijks. Je wordt wakker en kijkt in de spiegel en je griezelige huid is weg. Je witte haar is de kleur die het had toen je in de twintig was. Het is hetzelfde voor je gezichtsvermogen, je gehoor, je smaak, je geur. Alles wordt weer in een geperfectioneerde jongere staat gebracht”, zegt Rand.

“Dit is het nieuwe tijdperk voor de nieuwe Aarde en de nieuwe mensheid. Het is totaal het tegenovergestelde van wat we hebben geleefd. Deze technologieën zijn er al. Het is een kwestie van ze veilig – VEILIG – naar de mensen te brengen die ze kunnen gebruiken.”

Holografische Medische Modules

Ileana de Sterrenreiziger schreef de volgende informatie over de Holografische Medische Modulen. Ze verkreeg de informatie door gebruik te maken van een unieke methode “hypnose regressie herinneringen” waarbij Ileana in staat was om te verifiëren dat de informatie inderdaad afkomstig was van het Secret Space Program door het zien van de holografische medische modules tijdens haar ambtstermijn als een Secret Space Program Asset op Mars. De informatie is beschikbaar in een gratis PDFdownload – zie Bronnen aan het eind van dit artikel.

Ileana organiseert de Ontwakende Kosmische Realiteitsshow op YouTube – een interviewprogramma over onderwerpen als spiritualiteit, ET-contact, genezingsmodaliteiten, ontwaken en het ascensieproces. Ze heeft veel fascinerende verhalen over haar galactische reizen gepubliceerd op haar website, en ook channeld zij welwillende ster natie wezens, spirituele gidsen, en haar Hogere Zelf. Ze heeft het vermogen om astrale reizen te maken, op afstand te kijken en te werken in de Akasha Archieven. Ze heeft veel kennis opgedaan uit haar vorige levens als een sterreiziger die in de ruimte leeft.

De volgende informatie in Ileana’s PDFlaat zien hoe de medische Modules werken, hoe ze eruit zien en hoe ze worden gebruikt in het geavanceerde medische veld van de technologie met 3D-anatomische beeldvorming apparatuur. Er wordt ook informatie gegeven over hoe de medische modules mensen uit de dood kunnen doen herleven, ziekten kunnen genezen, wonden kunnen genezen, littekenweefsel kunnen verwijderen en een leeftijdsregressie protocol kunnen toedienen voordat ze uit de Geheime Ruimte Programma’s worden geloosd.

De Holografische Medische Modules zijn geautomatiseerde medische stations waar een medisch expert het type medische procedure selecteert uit de computerdatabase, waarna de patiënt in de Module gaat liggen en de machine de medische operatie of procedure uitvoert, waarna de lasers de punten van binnenkomst waar de procedure werd uitgevoerd, afsluiten. Dit soort holografische medische modules hebben functies zoals een luchtdicht schild, comfortabele ledematen steunen, een laserscalpel, laser spiegel armen om littekens te verwijderen, computergestuurde robotarmen, vloeistof nevel Anesthesie, vitale tekenen sensoren, en al deze functies zijn gemonteerd op een verstelbare Titanium basis. Met de Med modules (ook wel Med Beds genoemd) kunnen gebruikers een breed scala aan chirurgische ingrepen diagnosticeren, behandelen en vooraf uitvoeren met de ultrafijne laserincisies die worden geleid door 3D-anatomische scanning. De 3D-scan heeft vuurvaste lenzen die live scans van het lichaam maken om verschillende medische ingrepen uit te voeren.

De 3D anatomische scanlens en lasertechnologie maakt het mogelijk om volledige diagnoses te stellen van alle lichaamssystemen, inclusief neurologische factoren, behandeling van infecties door middel van geconcentreerde antibiotica injecties, ontgifting van het lichaam om ziekten zoals kanker te genezen, basis- of geavanceerde wondherstel, regeneratie van ledematen door middel van cellulaire DNA-reconstructie en littekenverwijdering. Ook andere procedures kunnen worden uitgevoerd, zoals een blindedarmoperatie, laparoscopische ablatie en een keizersnede. De Med Modules kunnen ook stervende celweefsels in het lichaam regenereren om de cellen weer gezond te maken, evenals neuronen, protonen, stamcellen, enz. doen herleven. Dit wordt gedaan om ziektes zoals bijvoorbeeld Multiple Sclerose, Alzheimer, etc. te kunnen genezen.

De geavanceerde medische modules hebben micro-lasertechnologie en meerdere vuurvaste lenzen die de natuurlijke chronometer van het lichaam kunnen manipuleren en leeftijd regressie procedures kunnen uitvoeren door middel van DNA-modificatie of zelfs kruishybridisatie tussen menselijk DNA en ET-genetica kunnen doen, of dierlijk DNA met het menselijk genoom kunnen mengen om sterkere en gezondere soorten mensen te creëren.

Er is geavanceerde holografische supercomputersoftware die verschillende soorten geheugengravures kan maken die door middel van lichtspectrum visuele beelden op de hersenen van mensen kunnen worden ingeprent om zo valse of veranderde schermgeheugens te creëren. Naast de medicijnen voor het onderdrukken van het hersengeheugen worden er ook medicijnen voor het injecteren van het hersengeheugen toegediend, zodat de zwarte lijst van geclassificeerde geheugens niet gemakkelijk door individuen kan worden teruggeroepen. Deze procedures worden vaak gedaan in de SSP-programma’s terwijl iemand wordt behandeld in de Holografische Medische Module voordat hun contract ontladingstijd voorbij is en ze worden behandeld met het leeftijd regressie protocol.

Interactieve supercomputer software display die het geheugen in de hersenen kan coderen tijdens het leeftijd regressie protocol proces. Sommige van de Medische Modules hebben bio-mimetische gel op zich die gezond en jong celweefsel in het lichaam zal synthetiseren om de cellen te vervangen die afsterven en niet meer zelf kunnen regenereren.

De bio-mimetische gel wordt ook gebruikt om te voorkomen dat derdegraads brandwonden het lichaam beschadigen, zodat het littekenweefsel zich niet op de huid opbouwt. Deze gel verwijdert ook eventuele ziektekiemen of bacteriën die infecties in het menselijk lichaam kunnen veroorzaken.

(Linker foto) Dit is een voorbeeld van hoe de Bio-Mimetic gel op een van de Holographic Medical Pod units wordt geplaatst.

(rechter foto) Een Medical bay die wordt voorbereid voor 3D metrische laserchirurgie met een van de Holographic Medical Pods.


Medisch Lab voor Holografische Medische Modules/Pods: De Holografische Medische Modules bevinden zich meestal in medische labo’s, ofwel op ruimtestations, planetaire bases, ofwel op ruimteschepen. Deze Medische Modules kunnen vrijwel overal worden geïnstalleerd, omdat ze niet veel stroom nodig hebben om te kunnen werken.

“Het Reatomisatie proces, wanneer het lichaam erin ligt, is er een algoritme en er is een computer database, en het identificeert daadwerkelijk je DNA in je lichaam en het doet een volledige interne analyse.

“Wat het eigenlijk doet is de interne werking heel duidelijk in een 3D-formaat van een mensenleven laten zien, hoe jouw organen, waar jouw organen, zijn, hoe ze functioneren.

“Het analyseert je bloed en het toont ook elke schade of ziekte in het lichaam die niet normaal is, dan komt het terug door middel van spraakcommunicatie.

“Het zal je vragen: Wil je een volledige heratomzetting van je lichaam of wil je gewoon dat er voor dit ene gebied wordt gezorgd? Het zal je die optie geven. Als je wilt dat het hele lichaam opnieuw wordt geatomiseerd, ga je in een diepe slaap, er is geen injectie, geen naalden of iets dergelijks.

“De Riatomizer loopt over het lichaam en het gaat om tachyondeeltjes, tachyonenenergie en ook om plasma-energie. Als je bijvoorbeeld een banaan uit het niets wilt repliceren, dan kun je dat doen.

“Met een gecomputeriseerde database en in principe vragen aan de computer om een banaan of water dat naar bananen smaakt, is aan jou, en je hebt het meteen.

“De bodem, de atmosfeer, het water, alles is plasma-energie, alles, en het Universum is plasma-energie, het is gewoon een andere vorm door de trillingsfrequentie. Het idee van de replicator is dat je krijgt wat je ook wilt.

“Het herconfigureert moleculair gestructureerd en geïdentificeerd via de computer in de database van wat je echt wilt. Het Med Bed kijkt naar het lichaam en corrigeert onvolkomenheden.

“Laten we zeggen dat je een DNA-fout hebt, wat sommigen van ons hebben. We pikken 10% op van wat onze ouders ons geven op, met andere woorden als we enkele genetische afwijkingen hebben krijgen we 10% van onze ziekten, 90% is levensstijl 10% wordt geërfd dus het geeft mensen een goed idee van hoeveel belangrijker het is om voor jezelf te zorgen.

“Als je in dit medisch bed ligt, ga je niet door pijn, of bestraling. Het is niet als een of andere slechte gebeurtenis. Je wordt eigenlijk wakker en je kijkt in de spiegel en het witte haar is nu de kleur die het was toen je in de twintig was. Je griezelige huid is weg, je gezichtsvermogen, je gehoor, je smaak, je geur, alles als een 20-jarige.

“Laten we zeggen dat je je schildklier hebt laten bestralen, wat de allopathische industrie doet, ze bestralen je schildklier en je schildklier is nu nutteloos en je moet de rest van je leven pillen nemen omdat ze het gedood hebben.

“Wat de reatomisatie doet is het revitaliseren en het terugbrengen van dat orgaan naar een gezonde jonge staat.

“Laten we zeggen dat je je galblaas hebt laten verwijderen en dat de artsen zeggen dat je lever het zal overnemen en dat alles in orde komt. Dat is niet het geval, het veroorzaakt andere problemen in het lichaam.

“Maar als je door het heratomiserings proces gaat, wordt de galblaas geregenereerd. Dus je galblaas wordt geregenereerd en weer tot leven gebracht.

Het is zo’n beetje alsof onze immuunsystemen vrij zijn om te doen waar ze voor bedoeld zijn, ons jong en levendig gezond te houden.

“Het probleem is dat het allopathische systeem en de corruptie op het Aardoppervlak artsen je vertellen dat je deze pil moet nemen voor dit, en deze pil voor dat. En door die pillen of vreemde entiteiten die in je lichaam worden ingebracht, volgen de bijwerkingen van bloedingen, misselijkheid, diarree, constipatie en de dood.

“Als je naar al die dingen kijkt, begin je te beseffen dat je immuunsysteem die chemicaliën aanvalt omdat het vreemde stoffen zijn. Je immuunsysteem wordt na verloop van tijd voortdurend aangetast en aangevallen, dus het heeft nooit tijd om je tanden, huid, haar en gezichtsvermogen te vernieuwen, zodat je lichaam langzaam maar zeker achteruit gaat en gecompromitteerd raakt. Jouw immuunsysteem wordt zo gecompromitteerd dat het zich niet meer kan herstellen, omdat het constante afwijkingen bestrijdt waarvan je verteld is dat je ze voortdurend in je lichaam moet inbrengen.

“De angstfactor wordt daarbinnen gespeeld door te zeggen, nou weet u mevrouw Johnson, dat u deze pil moet nemen, want als u dat niet doet, zal dit gebeuren. Je hebt dan wel bijwerkingen, maar het komt wel goed. Maar vanwege de bijwerkingen van die pil, Mrs. Johnson, moesten we je terugbrengen, we moeten je een andere pil geven omdat het hier beschadigd is door het nemen van die pil, dus moeten we je een andere pil geven. Het gaat zo door, want je bent een dollarteken in het huidige systeem.

“Je wordt kunstmatig in leven gehouden, eigenlijk is de levensverwachting in ons land gedaald met al die zogenaamde geweldige medicijnen.

“Met het Med Bed is je lichaam weer gezond en nieuw, maar je geest is dat niet omdat je die jaren hebt geleefd en je wordt geadviseerd om veel bewuster te worden van natuurgeneeskundige, ayurvedische, herbologische, kristallologische etc., de verschillende toepassingen van hoe je jezelf op een natuurlijke manier gezond kunt houden, zodat je het Med Bed niet weer nodig hebt.

“Het Med Bed zal beschikbaar zijn wanneer de krachten die er zijn, zelfs verborgen, we hebben het niet over de grote, omdat ze worden neergehaald, we hebben het over de vele die in steden en verschillende dorpen in heel Amerika die geen goede mensen zijn. Het zijn miniatuur versies van DC en wat er gebeurt is dat ze je proberen tegen te houden en dan slechte dingen doen. We moeten erg heimelijk zijn over de inzet van de Med Beds. We kunnen gewoon niet naar buiten gaan en ze daar als sukkels neerzetten. We moeten de productie, de bemanningen, een hoog veiligheidsniveau hebben, productiefaciliteiten met een schone montagelijn, wat betekent dat we volledig medisch schone ruimtes moeten hebben om de onderdelen in elkaar te zetten en ze werkend te krijgen.

“We hebben plannen voor een infrastructuur die we in de loop der jaren hebben ontwikkeld om de technologie van het Med Bed te introduceren. Het hele idee daarvan is om bij de serieuze personen te komen, die er echt heel beroerd aan toe zijn, als je binnen 2 weken gaat sterven, mensen die bijvoorbeeld ernstige vormen van diabetes hebben.

“We hebben een lange lijst van mensen, maar we moeten het veilig en zeker doen en dus stellen we een plan op om dat uit te voeren en om zoveel mogelijk mensen te bereiken, naar bepaalde gebieden op de planeet te gaan en dan te beginnen met de behandelingen voor mensen en om genoeg eenheden te hebben zodat we veel mensen tegelijk kunnen doen.

“Stel je voor dat we, als het een gepubliceerde situatie zou zijn, overspoeld en overweldigd zouden worden en in feite zouden worden vertrapt en waarschijnlijk gedood met de voeding waanzin van het menselijk ras dat genezing wil, de duistere kant van de menselijke natuur. Ze willen het nu en ze zullen alles doen om het te krijgen. Het zou mooi zijn als iedereen welwillend was, van iedereen hield en alles prachtig is.

“Er zijn een heleboel getalenteerde mensen die zoveel te bieden hebben en natuurlijk zullen we een beroep doen op het Universum en de Schepper om die mensen naar voren te brengen, zodat we dingen gedaan kunnen krijgen.

“Een woord dat op de verkeerde manier wordt uitgesproken kan veel aandacht veroorzaken en jullie hebben te maken met organisaties die deze Med Bed technologie liever niet hebben. Daarom is het van de mensheid.

“Mijn houding samen met anderen is dat de mensheid zich geen zorgen hoeft te maken over de ziekte, zich financieel moet voorbereiden op de rest van hun leven, zodat die factoren volledig worden weggenomen, en dat komt er nu aan. Jullie zullen niet constant gestrest zijn over gezondheid en financiële toestand.

Dit is op lange termijn, het gaat natuurlijk niet in een paar maanden gebeuren, maar net zoals de meeste mensen een koelkast in huis hebben, wil ik het Med Bed in ieders huis hebben.

“Er zijn geen dokters of wat dan ook, we hebben ze niet nodig, ongeacht hoeveel van de oude garde’s zouden willen denken dat de mensheid een stelletje nutteloze eters is, niets betekent en ze allemaal rotzooi zijn, want de mensheid heeft een hoog niveau van intelligentie en bewustzijn dat constante wonderen kunnen laten gebeuren, maar dat is ons doel op lange termijn.

“Er zal nog steeds een natuurlijk soort dokters in de buurt zijn die mensen in bepaalde situaties kunnen helpen, maar we zullen geen conventionele ziekenhuis achtige structuur hebben waar je naar binnen gaat en je bang bent om dood te gaan. Alleen al in dit land is de derde belangrijke doodsoorzaak het verblijf in het ziekenhuis, soms alleen voor de normale procedures. Er zijn zoveel stressfactoren op het menselijk ras dat het verbazingwekkend is dat ze het tot nu toe hebben overleefd, dus het is ons doel om het Med Bed aan iedereen te geven, een van de belangrijkste humanitaire projecten”

Draagbare Meditech Module-units

Er zijn ook draagbare Meditech Pod-units die gewonde personen in stase-slaap brengen om de lichamelijke aftakeling te vertragen en de energie van de levenskracht te sparen, zodat de patiënten niet op weg naar de medische zorg sterven. Deze draagbare apparaten zijn ontworpen voor basiswondsanering onderweg en kleinschalige orgaanregeneratie. 

Medische module ter voorbereiding op een laparoscopische operatie bij een patiënt. 3D-anatomische beeldscans worden uitgevoerd om te bepalen waar laser operatie doelen voor wondherstel zullen worden uitgevoerd. 

De ledemaat beperkingen worden aan het lichaam bevestigd, zodat de patiënt zich tijdens de operatie niet verplaatst en er wordt een vloeibaar verdovingsmiddel toegediend, zodat de patiënt geen pijn voelt tijdens de operatie.

Laser Laparoscopische chirurgie is aan de gang terwijl de patiënt

onder medicatie stasis sedatie staat.

Artikelbron

Vertaling: Martien – wakkeremensen.blogspot.nl

Bronnen: Klik op de titels voor toegang tot de informatie.

Facebook Page: Awakening Cosmic Reality Show managed by Ileana the Star Traveler

YouTube Channel: Awakening Cosmic Reality Show by Ileana the Star Traveler

PDF: Holographic Medical Pods by Ileana the Star Traveler (Click Here for Free Download)

Holographic Medical Pods & Secret Space Programs by Ileana the Star Traveler – Published on Dec 4, 2017 (YouTube Video)

Captain Randy Cramer USMC – Earth Citizen Consulting – attempting to manufacture and distribute Med Beds.

Jared Rand – Mind-Blowing 5 Hour Call: Where We Came From, Med Beds, RV Exchanges, Deep Space Activity, Disclosure, Galactic History as it relates to the Annunaki and Earth, and more. – Published on Nov. 21, 2017 (YouTube Video) 

Jared Rand – Time for Change Call (J1) – nearly 3 hours, published on May 30, 2018 (YouTube Video)

Time for Change Call with Jared Rand (J2) – 2 hours 40 minutes, Published on June 24, 2016 (YouTube Video)

Jared Rand – Time for Change Call (J3) – 2 hours 35 minutes, Published on July 14, 2018 (YouTube Video)

The Med Bed – Jared Rand by Disclosure News on January 26, 2018