Een Diepe Duik in Medbeds – Een Lezing met de Kristallen Bol en Tarot Kaarten. Tarot door: Izabela

Een Diepe Duik in Medbeds – Een Lezing met de Kristallen Bol en Tarot Kaarten.

18 November 2023

Ondertitels, (ook Nederlands) en veel verschillende talen zijn te vinden onder het pictogram “Instellingen” in de rechterhoek van de video.

Izabela leest over de mythische Medbeds?

Als je een specifieke taal in de ondertitels mist, stuur me dan een e-mail, dan voeg ik die taal toe aan de ondertitellijst. Dit kan ik alleen doen met de video’s die al ondertitels hebben.

Deze video is Nederlands ondertiteld

BETREFFENDE PERSOONLIJKE LEZINGEN: Vanwege een overbelasting van werk zal ik momenteel een pauze nemen in het doen van persoonlijke lezingen. Ik zal in een updatevideo aankondigen wanneer de mogelijkheid tot persoonlijke readings weer beschikbaar komt. Stuur mij momenteel geen verzoeken voor persoonlijke lezingen.

BELANGRIJK! Voor wie al zit te wachten op een persoonlijke reading. Stuur mij alstublieft geen donaties/Ko-fi vooraf, aangezien ik niet kan beloven dat ik uw vragen kan voorlezen. Als ik reageer op een mail met persoonlijke vragen en er wordt een tijd voor een reading afgesproken, dan kun je verwachten dat de reading gedaan wordt.

Ik heb geen prijs voor de metingen. Eventuele donaties of steun aan mijn kanaal zijn vrijwillig en alleen nadat je een reactie of een reading van mij hebt ontvangen. Geen donaties vooraf. Wanneer een reading in tekst/Mp3 of Skype wordt gedaan en je voelt de behoefte om mijn kanaal te steunen of een donatie te doen, dan is het aan jou of je een donatie voelt, kunt of wilt doen.

Links naar het kanaal op Rumble: https://rumble.com/user/TarotbyIzabela

De Telegram chat groep: https://t.me/tarotbyizabela1

https://t.me/+Z4Yd1fCpwM84ZjZk Als u contact met mij wilt opnemen, kunt u dat doen op: tarotbyizabela@gmail.com Als u mijn werk wilt steunen, is er maar één manier om te doneren: Koop een Ko-Fi voor mij: https://ko-fi.com/tarotbyizabela

Izabela

Vertaling: wakkeremensen.org