Gezondheidsvoordelen van brandnetel. / Door Marcelius

Gezondheidsvoordelen van brandnetel.

Door Marcelius

Brandnetel is stekelig groen kruid, het is een wondermiddel voor bijna alles wat u scheelt. Deze die een remedie biedt voor artritis, een kruiden-behandeling voor allergieën, haaruitval en vermindert bloedingen, blaasontsteking, huidklachten, en neurologische aandoeningen en behandelt nog een lange lijst van andere kwaaltjes, dan is dat het brandnetel blad.

Brandnetel remedie voor artritis.

Brandnetelbladeren worden gebruikt om de pijnlijke symptomen van artritis, jicht en reuma. De diuretische werking alkaliseert en zorgt ervoor dat urinezuur uit de gewrichten van jicht patiënten vrij komt, en elimineert zo de pijn.

Brandnetel voordelen voor de gezondheid van vrouwen.

Brandnetel is rijk aan ijzer helpt bij bestrijding van bloedarmoede en vermoeidheid. Het ondersteunt de lever en het vrouwelijke hormonale systeem.

Brandnetels verminderen PMS-symptomen, verwerkt oestrogeen om symptomen van de menopauze te verlichten remt overtollige menstruatie.

Kruiden behandeling voor allergieën.

Brandnetel bladeren zijn zowel gebruikt als een kruiden-behandeling als een homeopathisch middel voor de verlichting van brandnetel allergieën zoals astma, hooikoorts, netelroos en andere allergische dermatitis. Urinewegen ondersteuning. Brandnetels zijn nuttig voor de blaas en urinewegen functie bij beide geslachten. De thee fungeert als een natuurlijk diureticum, verhoogt plassen en helpt bij het afbreken van nierstenen.

Brandnetel vermindert een vergrote prostaat. Brandnetel geeft voordelen bij haaruitval en huidaandoeningen. Brandnetel thee verlicht eczeem, acne en verlicht jeuk van netelroos. Het heeft een stimulerend effect op de hoofdhuid.

Marcelius Medium Healer

Vak literatuur

http://marceliusmediumhealer.nl/