Dr. Wise en Dr. Fu Man Lu: Over Glutathion

Dr. Wise en Dr. Fu Man Lu: Over Glutathion

 26 januari 2020

Dr. Wise:

Wij komen naar u toe om kwesties met betrekking tot gezondheid en welzijn met u te delen. We komen echter als één stem; we zullen elk ons zegje doen. Ik ben Dr. Wise. Ik ben degene, de entiteit, die sprak door degene die befaamd is in uw wereld als Edgar Casey de “slapende profeet”. Ik heb heel lang met Edgar gewerkt en hem gezondheidsrichtlijnen gegeven die zoveel mensen op Aarde hebben geholpen tijdens zijn tijd. Sindsdien hebben de gezondheidsproblemen een geheel nieuw niveau van bezorgdheid aangenomen dat veel zwaarder weegt dan veel vroegere gezondheidsproblemen die mensen in de tijd van Edgar Casey hadden. De bodem is aangetast, dus dat betekent dat het voedsel dat u eet is aangetast,van vlees tot groenten en fruit. Dit is de reden waarom u zoveel nieuwe en oude ziekten aanwezig ziet in de wereld. U ziet jonge mensen, zo jong als baby’s, geboren worden met ziekten en defecten. Mensen sterven heel, heel jong en dit is niet normaal. Het lichaam heeft zoveel metamorfose ondergaan dat het zich kan aanpassen aan de nieuwe manier van leven in deze giftige wereld. Anders zou iedereen lang geleden zijn afgestorven. We kijken rond in uw wereld naar de vele, vele natuurlijke en medische remedies die beschikbaar zijn voor de mensheid. Sommige zijn erg goed, sommige zijn oke en sommige zijn gewoon ronduit crimineel als u wilt, want ze doen niets en veroorzaken alleen maar meer lijden en verlies van geld. Er is veel dat wordt genegeerd als het gaat om de gezondheid en het welzijn van het lichaam. Dieet alleen kan het niet. Supplementen alleen kunnen het niet. Alternatieve therapieën alleen kunnen het niet en moderne geneeskunde alleen kan het niet. Misschien helpt een combinatie van sommige of een combinatie van alles in grote mate bij uw gezondheidsproblemen. Het probleem dat hoogtij viert, is dat zoveel mensen veel te lang wachten voordat ze besluiten om positieve actie te ondernemen met hun gezondheid. Ze zijn echt ziek of worden geconfronteerd met de dood voordat ze echt serieus worden. Onvoldoende voorzorgsmaatregelen, preventieve gezondheidsmaatregelen.

Er is zoveel beschikbaar in uw wereld en het is overweldigend om door alle beschikbare informatie te bladeren. Dan merkt u dat veel van de producten, met name aan de natuurlijke alternatieve kant van gezondheid, niet altijd voldoen aan de juiste potentie en frequenties voor het lichaam. Veel deze producten zijn zwak en u moet ze constant voor altijd gebruiken lijkt het, gewoon om te proberen uw gezondheid bij te houden. Er zijn er niet teveel [producenten] die u echt willen genezen, u volledig willen genezen, maar u willen laten blijven komen en zo rijker en rijker worden. Helaas geldt dit ook voor alternatieve werkwijzen. Er zijn dingen in de wereld die echt uitzonderlijk en prachtig zijn in hoe ze werken met de natuurlijke processen van uw lichaam en uw lichaamsritme. Voordat ik een stap opzij doe en u toevertrouw aan Dr. Fu Man Lu, die een echt ongelooflijk herbalist is uit de oude dagen van het oude China; en hij heeft genezen, niet geholpen om beter te worden, maar vele, vele kwalen van de wereld genezen. Hier zijn enkele dingen waar u op moet letten bij het kiezen van de juiste gezondheidszorg voor uzelf en anderen.

  1. Zorg ervoor dat natuurlijke kruiden en remedies niet alleen 100% gereinigd zijn van onzuiverheden, maar een hoge concentratie van kracht hebben die het werk zal doen. Veel te veel zijn gewoon niet van voldoende hoge concentratie en ze werken niet of, als ze dat wel doen, duurt het lang voordat uw lichaam het vereiste concentratieniveau heeft bereikt.
  2. Zorg ervoor dat alles wat u neemt, werkt met het helingsmechanisme van uw lichaam en uw lichaamsritme. Er is tegenwoordig veel bedrog. Producten zijn als 100% puur of 100% biologisch geëtiketteerd waar dat niet waar is. Het zijn uw wetten die toestaan dat dit bedrog hoogtij viert. Het enige wat ze nodig hebben is een heel klein percentage organische of pure ingrediënten en ze kunnen de woorden 100% gebruiken. Dit is gewoon onaanvaardbaar. Doe uw onderzoek en praat met hen die integer zijn en u niet alleen iets proberen te verkopen om geld te verdienen.
  3. Oefening en dieet zijn belangrijk voor uw gezondheid. Dit kan gaan van korte tot lange wandelingen met verschillende snelheden. Het kunnen enkele eenvoudige oefeningen en rekoefeningen zijn. Uw dieet moet bestaan uit goed voedsel en niet uit bewerkt voedsel, maar dat weet u al.

Aan het einde van deze boodschap zullen we aanbevelingen doen die voor iedereen een goede hulp kunnen zijn, want u op Aarde mist eigenlijk deze zeer belangrijke gezondheidscomponent. Velen onder u hebben er misschien al van gehoord. Het probleem met de meeste van dit soort producten is dat ze erg zwak zijn en niet doen wat ze moeten doen of adverteren. Het product dat we zullen aanbevelen, zal het werk doen dat het zou moeten doen. Dr. Lu en ik hebben de producten grondig bekeken, vibrationeel en energetisch. Het heeft ons zware diepgaande onderzoek positief doorstaan. Het is een goed product.

Laat me u nu voorstellen aan Dr. Fu Man Lu, mijn collega die ik heel erg bewonder!

Dr. Fu Man Lu:

Ik geef mijn groeten van liefde en gezondheid aan u allen van de hele mensheid. Ik ben Dr. Fu Man Lu. Ik woonde ooit lang geleden op jullie Aarde in het oude China. Ik ben een leraar en een beoefenaar van kruidengeneesmiddelen en natuurlijke geneeswijzen sinds ik een jong kind was. Ik had een gave waarvan sommigen zouden zeggen dat ik ermee geboren ben. Als kind gaf ik mijn advies aan veel zieke mensen die volledig zouden herstelden van hun kwalen door mijn aanbevelingen op te volgen. Ik heb nooit roem en glorie gezocht voor mijn werk, maar ik heb alleen getracht anderen te genezen en te leren hoe ze zichzelf konden genezen met wat de natuur ons lichaam heeft gegeven om in een perfecte staat van gezondheid te blijven. Het lichaam is niet gemaakt om te sterven verwoest door ziekten en aandoeningen. Het is gemaakt door de natuur, door uw God gegeven recht om in goede gezondheid te blijven zolang u wilde blijven op Aarde. Oud en vervallen worden was geen onderdeel van de overeenkomst met de Aarde en het lichaam. Mensen hebben echter een manier gevonden om de plaats van de natuur te laten innemen door kits met onbeperkte mogelijkheden om het lichaam jong en gezond te houden. Het introduceerde gifstoffen en vele andere zeer slechte omstandigheden in de Aarde en dus ook in het lichaam. U weet dat het lichaam van de Aarde is, dus als u de Aarde vergiftigt, vergiftigt u het lichaam en als u het lichaam vergiftigt, vergiftigt u de Aarde.

Wanneer u verschillende kruiden en supplementen neemt voor de gezondheid, moet u oppassen dat de frequentie overeenkomt met die van het lichaam, anders krijgt u een bijtende reactie. Ik vind het interessant dat u uw kruidengeneesmiddelen ‘supplementen’ noemt. Dit betekent dat u probeert aan te vullen wat natuurlijk is in uw lichaam. Kruiden en natuurlijke kruidenremedies “ZIJN GEEN SUPPLEMENTEN” maar zijn een natuurlijk bestanddeel van de gezondheidsprocessen van uw lichaam. Neem dit jaar waarin u nu leeft, 2020, neem een beslissing en besluit uw totale gezondheid in eigen handen te nemen. Geef uw lichaam de frequenties die het nodig heeft. Er bestaan werkelijk geheimen voor een lang leven door kruiden, kruidenremedies en elixers. Bijvoorbeeld, je hebt al gehoord van Panax Ginseng, correct? Het is misschien wel het bekendste kruid onder de Chinese geneeskunde ter wereld. Het is zijn taak om het uithoudingsvermogen en energieniveau te verhogen. Het heeft wonderbaarlijke eigenschappen om de gezondheid te herstellen. Het woord Panax komt van het woord panacea dat Genees Alles betekent! Het verbetert de lichaamsfuncties en het immuunsysteem om zich aan te passen aan de negatieve effecten van fysieke en omgevingsstress, en andere gerelateerde zaken. Het vermindert vermoeidheid en verbetert de reactietijd. Het helpt ook het lichaam om infecties te bestrijden, beschermt het leven en het hart, normaliseert cholesterol, verbetert het geheugen, reguleert de bloedsuikerspiegel en verbetert de cognitieve functies en de functie van hormonen.

Natuurlijke pijnverlichting speelt een rol in een lange levensduur

“Pijn, vooral chronische pijn, is de belangrijkste reden waarom mensen zich onthouden van lichaamsbeweging. Oefening is echter van cruciaal belang voor de gezondheid, het welzijn en de levensduur. Uw gezondheidsplan zou lichaamsbeweging en behandelingen moeten omvatten om de onderliggende oorzaak van de pijn op te lossen ”.

Over pijn gesproken, hier is iets dat kan worden gebruikt voor onderliggende oorzaken van pijn.

Salicine is een verbinding die wordt aangetroffen in Aspirine. Aspirine werd oorspronkelijk ontdekt in en geëxtraheerd uit een bepaalde schors genaamd Witte Wilgenbast. Witte wilgenschors bevat Salicine. Salicine heeft pijnstillende eigenschappen en is ook een antistollingsmiddel, dat helpt de vorming van bloedstolsels en verdikking van het bloed te voorkomen, die kunnen leiden tot hartaanvallen en beroertes. Grote voordelen van het gebruik van witte wilgenbast boven de farmaceutische aspirine; is dat het geen maagklachten veroorzaakt en de maagwand niet aantast.

Voordat ik tot mijn laatste aanbeveling kom, wil ik het probleem van gehoorverlies aanpakken, vooral bij ouderen.

Waarom neemt het gehoor af naarmate sommige mensen ouder worden? Dit komt omdat de bloedtoevoer naar de gehoorzenuw afneemt en de neurale geleidbaarheid naar de hersenen afneemt. Oosterse geneeskunde gebruikt al lang acupunctuur om de bloedtoevoer naar het gehoorgebied te verhogen en de geleiding te normaliseren, wat tinnitus (oorsuizen) en gehoorverlies kan verlichten. Zelfs zonder acupunctuur kunt u echter zelf stappen ondernemen om uw gehoor te verbeteren. Dagelijkse cardiovasculaire oefeningen zullen de gehoorfunctie verbeteren door de algehele bloedsomloop te verbeteren. De supplementen niacine, of vitamine B3, helpen de haarvaten verwijden en bevorderen de bloedtoevoer naar de kleine bloedvaten in het binnenoor die de zenuw voeden. Een andere B-vitamine, choline, is essentieel voor het lichaam om een belangrijke neurotransmitter te produceren, acetylcholine. Als je dit in je voedsel wilt terugvinden, zijn goede bronnen van niacine en choline peulvruchten en bonen, vooral sojabonen, tarwekiemen, volle granen, avocado, biergist, pinda’s, bladgroenten en vis.

Nu onze laatste aanbeveling waar u misschien van heeft gehoord! Het heet: Glutathione- (https://robkellermd.com/?a_aid=10513) Link naar dit product!

We hebben gevraagd dat deze informatie hieronder wordt verstrekt omdat het niet nodig is dat we herkauwen wat grondig werd gedaan. We willen echter hieronder een opmerking maken:

Deze informatie is op zoveel manieren belangrijk voor uw gezondheid. Het probleem met dit specifieke product is dat de meeste van de beschikbare producten veel minderwaardiger zijn dan hetgeen wij aanbevelen. Veel ervan verhogen slechts uw glutathione-niveaus met 35% of minder, terwijl deze [die wij aanbevelen] uw glutathione-niveaus verhoogt tot 200%! We hebben dit product zeer grondig gecontroleerd zoals we hebben aangegeven en we zijn van mening dat het zeer goed is en een duidelijk verschil zal maken in uw gezondheid, want het is een essentieel levensmiddel. Wat we hiermee bedoelen, is dat het een essentieel onderdeel is van uw basis voor gezondheid en welzijn en dat u niet het zonder zou mogen stellen.

Wij danken u!

Dr. Wise en Dr. Fu Man Lu

Hier is de informatie: Glutathione!

Uw beste verdediging tegen veroudering, cellulaire schade en ziekte,

de belangrijkste antioxidant in je lichaam” en “waarom het, in zekere zin en bij wijze van spreken VREES creëert in het hart van de vrije radicalen.”

Glutathione is een tripeptide (3-aminozuur eiwitachtige structuur) samengesteld uit glutaminezuur, cysteïne en glycine.

Stel u een enkel item voor dat uw huis grondig zou kunnen reinigen, uw kleding wast, de lucht zuivert die u inademt, u beschermt tegen besmet voedsel, en u en uw gezin verdedigt tegen een criminele aanval.

Hoewel zo’n geweldige entiteit niet bestaat in winkels, kan deze worden gevonden in elke cel van je lichaam. Het is een tripeptide met de naam glutathion en het is aantoonbaar de krachtigste antioxidant van het lichaam.

Glutathion werd meer dan een eeuw geleden ontdekt, maar kwijnt nog steeds weg in de schaduwen van reguliere geneeskunde.

Glutathion functioneert als een antioxidant en een antitoxine, ons beschermend tegen de verwoestingen van onze steeds giftiger wordende omgeving en onze eigen zwakke punten. Bovendien is het een beschermer van ons immuunsysteem en een promotor van efficiënte bloedstroom en productie; maar het staat zelfs niet vermeld in belangrijke klinische handboeken.

Terwijl sommigen van ons afhankelijk zijn geweest van glutathion om de te ontgiften van de effecten van ‘één te veel’, heeft uw huisarts waarschijnlijk nog nooit gehoord over de opmerkelijke vaardigheden ervan.

* In geneeskunde en wetenschap, net als in het leven, zijn we allemaal ‘gevangenen van onze training’ en neigen dingen die we niet hebben geleerd en / of die we niet begrijpen eerder te negeren dan ze te omarmen als kansen om onze kennis uit te breiden.

Glutathion wordt in elke cel van het lichaam gevonden. Het is bijzonder geconcentreerd in de lever (detoxifier) en milt (immuunsysteem), maar de hoogste hoeveelheid glutathion wordt gevonden in de huid (het grootste orgaan in het lichaam).

Glutathione bereikt concentraties die duizenden malen hoger zijn dan die van de vaak geadverteerde vitamines zoals C, E en / of A.

Glutathione heeft meerdere functies, waaronder:

– het transporteren van eiwitten tussen cellen en tussen de compartimenten van een cel;

– het effectief ontgiften van onder andere zware metalen, pesticiden, conserveermiddelen en milieuverontreinigende stoffen (= fase II-ontgifting) nadat de lever ze aanvankelijk ontgift (= fase I-ontgifting) door deze stoffen te veranderen in VRIJE RADICALEN.

– de Delta Forces (eerste hulp) van het immuunsysteem (verdediging) activeren om de indringer aan te vallen en het [immuunsysteem] te beschermen tegen zelfvernietiging (generatie van vrije radicalen). Een breed scala aan andere antioxidanten regenererend.

De belangrijkste functie van Glutathione is echter de MASTER ANTIOXIDANT.

In feite is glutathion:

  • De meest geconcentreerde en belangrijkste intracellulaire (in de cel) thiol
  • Laag molecuulgewicht
  • Bevat Sulfhydryl (voorbereid om vrije radicalen te neutraliseren)
  • Peptide (klein eiwit)
  • Gevonden in alle zoogdiercellen
  • De belangrijkste vrije-radicalenval (antioxidant) bij mensen

GEVOLGEN VAN VERLAAGDE GLUTATHION:

ALGEMEEN

Obesitas * Immuunsignalering * Endotheliale disfunctie (vaatcomplicaties?) * Alcoholisme * Ontsteking * Vergiftiging door zware metalen

CARDIOVASCULAIR

Angina (hartkramp) en spastische angina * Onstabiele angina * Hartaanvallen * Positieve stresstests * Reperfusie na cardiale bypass-operatie (ontsteking na herstelde bloedtoevoer)

PULMONALE

Emfyseem (COPD = permanente luchtwegvernauwing) * Longfibrose (IPF) * Astma * Spierafname bij COPD * Chronische bronchitis * Tabaksmisbruik

NEURO / PSYCH

Migraine * Alzheimer * Parkinson * Multi-infarctdementie * Autisme * ADHD * Bipolaire ziekte * Schizofrenie * Ziekte van Lou Gehrig * Ziekte van Huntington * Multiple Sclerose (MS) * Depressie

OPHTAMOLOGY

Cataract * Maculaire degeneratie

Link naar dit bericht: https://mushabahealth.org/product/glutathione/

Vertaling: Agnes

Omdat dr.Rath reeds in de jaren tachtig Glutathion aanprees en verkocht, werd volgende vraag gesteld.

Vraag:
Wat ivm de producten van dr Rath ?

Antwoord:
De producten van Dr Rath zijn totaal betrouwbaar en volledig verantwoord. Hij was een voorloper op dit gebied, niet altijd gewaardeerd op Aarde, maar wel naar waarde geschat door ons – volledig integer en vakbekwaam.

Vader/Moeder God via Eillie Deus’