Vermoeidheidklachten Door Xandra

Vermoeidheidklachten

Door Xandra / 1 november 2019

Iedereen is wel eens overmatig moe of langdurig vermoeid, maar niet iedereen lijdt aan het chronisch vermoeidheidssyndroom. Veel mensen ervaren in deze tijd vermoeidheid, zelfs na goed rusten voelt men zich nog steeds brak..dit kan natuurlijk lichamelijke factoren betreffen waarbij de huisarts geen raad meer weet

De druk van de maatschappij is enorm geworden en in vele gevallen verantwoordelijk voor een ontspoord stabiel leven. Jongeren die hun leven gaan moeten beginnen vormgeven tijdens de pubertijd en de adolescentie staan onder een immense druk. Ook ouderen die hun levenspad al voor een groot deel hebben afgelegd, ondervinden nog steeds een prestatiedruk en dienen de sociale verwachtingen van de maatschappij tijdig en op een acceptabele manier in te lossen.

..via hypnose – trance kan dit een oplossing bieden.

Veel mensen lijden aan CVS

Wat is CVS?

Wat is chronische vermoeidheid eigenlijk? Bij langdurige moeheid die langer dan 6 maanden aanhoudt kan er sprake zijn van chronisch vermoeidheidssyndroom. Iemand met CVS lukt het niet meer om de dingen te doen die hij/zij normaal gesproken deed. Naast vermoeidheid kan je ook andere klachten hebben zoals spierpijn, gewrichtspijn, hoofdpijn, concentratie- en/of geheugenproblemen of slaapproblemen.

Symptomen CVS

Aan de onderstaande symptomen herken je of er mogelijk sprake is van het CVS:

  • de klachten verbeteren niet door rust;
  • de vermoeidheidsklachten zijn niet het gevolg van voortdurende inspanning;
  • je hebt aanhoudende ernstige vermoeidheidsklachten;
  • je functioneert veel minder goed, zowel beroepsmatig als sociaal/persoonlijk;
  • er is geen lichamelijke oorzaak voor de ernstige vermoeidheid te vinden;
  • de klachten bestaan tenminste 6 maanden.

Auteur Xandra

Website : http://hypnoseregressie.nl/