De Gewijde 369 in Jullie Lichaam / door Jonathan Carty / 26 mei, 2018

De Gewijde 369 in Jullie Lichaam
door Jonathan Carty, 26 mei, 2018
(Jonathan Carty) Het menselijke lichaam is een zeer geavanceerde en complexe bio-elektrische machine die tot ongelofelijke prestaties in staat is. Het kan extreme weersomstandigheden, pijn en andere acties weerstaan, tot het uiterste uitgerekt, voorbij dat wat wij mogelijk achten. Ik heb dit de laatste 8 jaren persoonlijk steeds weer gezien in een ziekenhuisinstelling. Jullie lichaam codeert ook de gewijde 369 waar we zo vaak over gehoord hebben, vooral dankzij Tesla:  
Gerelateerd aan: The Power of 3 6 9 | Tesla’s Re-Discovery – Vortex Mathematics, Zero Point Energy, Life Patterns and more
  • De Drie Pacemakers van het Menselijke Hart

Mijn werk richt zich op het hart en al zijn functies en vermogens. Het is werkelijk een verbazingwekkend orgaan. Het is zeker een van de meest verbazingwekkende scheppingen van dit Universum. Het gewijde nummer 3 is hier met zo’n genialiteit gecodeerd.

Begrijp je, het hart van ieder mens heeft 3 ingebouwde pacemakers. De belangrijkste pacemaker (De Sinusknoop) genereert impulsen die je hart op 60 slagen per minuut laat kloppen, afhankelijk van de referentiewaarden van de persoon.

Wanneer deze Sinusknoop faalt, treedt een tweede pacemaker in werking. Deze wordt de AV (atrioventriculaire knoop) genoemd, ook bekend als De Bundel van Zijn. Deze ligt in het midden van het hart en zijn impulsen zijn langzamer, in waardes tussen 40 en 60 slagen per minuut.  

Wanneer ook deze tweede pacemaker faalt, treedt een derde pacemaker in werking. Je hartkamers. De hartkamers liggen in het onderste deel van het hart, de hoofdspieren. Dit deel van het hart perst (depolariseert) het bloed vanuit het hart naar de rest van je lichaam en voorziet de organen en de weefsels van zuurstofrijk bloed.

Dit deel van het hart klopt erg langzaam, ongeveer 20 to 40 slagen per minuut. Maar het werkt om je zo lang mogelijk in leven te houden. Ik heb dit vele malen zien gebeuren.

  •       De Drie Menselijke Ogen

De meeste mensen weten hier al van. Jullie hebben je twee ogen waarmee jullie in staat zijn om de wereld waar te nemen. Licht weerkaatst van onderwerpen en dit licht volgt de weg in je ogen en wordt door jullie hersenen in de juiste stand geplaatst en op deze manier kunnen jullie in ieder moment zien wat er vóór jullie gebeurt.  

Veel onderzoekers hebben ontdekt dat mensen een derde oog hebben, de Pijnappelklier. Deze klier heeft dezelfde eigenschappen als je andere twee ogen, behalve dat deze zich in het geometrische centrum van je hersenen bevindt en verbonden is met de visuele cortex.
 “Wat fascinerend is, is dat het binnenste van de pijnappelklier, binnen haar inwendige bekleding, feitelijk retinaal weefsel heeft, samengesteld uit staafjes en kegeltjes (foto receptoren), net als het oog en zelfs bedraad is in de visuele cortex in de hersenen.” “De foto receptoren van de retina lijken sterk op de cellen van de pijnappelklier.” Dr. David Klein, Science Daily. Het bevat zelfs glasachtige vloeistof. Net als het oog …”
Er speelt natuurlijk nog veel meer bij het onderwerp van het derde oog, maar in dit artikel richten we ons alleen maar op de manifestatie van op z’n minst één expressie van de gewijde 369 in het menselijke lichaam.  
  •        De Drie Hersenen van het Menselijke Lichaam.

Wist u dat jullie eigenlijk drie hersenen hebben die jullie gebruiken om te denken en om iedere dag jullie beslissingen te nemen? Laten we eens kijken naar de alledaagse uitdrukkingen die we gebruiken:

 “Mijn hartzegt me …”
“Ik doe wat mijn hart me ingeeft … “
“Mijn onderbuik zegt me …”
“Hiermee ga ik af op mijn onderbuikgevoel …”
 “Ik heb een raar gevoel in mijn onderbuik …”
Er zijn er nog meer, maar deze zijn een goed voorbeeld van het onderzoek dat hier zal worden aangeboden.
Jaren geleden is er al ontdekt dat het menselijke hart ongeveer 40.000 neuronen bezit. Eenvoudig gesteld: neuronen zijn cellen die in overvloed in je hersenen gevonden worden en die je helpen denken en bij het nemen van beslissingen. Zonder neuronen zou je niet erg lang overleven.
 “Vroeg in de jaren 1960, toonde onderzoek, dat geleid werd door John en Beatrice Lacey – pioniers op het gebied van psychophysiology – aan, dat het hart zijn eigen redenering heeft die niet bepaald wordt door instructies van de hersenen”.
Aanvullende onderzoeken onthulden een precies pad en mechanisme dat het hart boodschappen laat uitsturen die elektrische activiteiten in de hersenen beletten of vergemakkelijken. Het nieuwe gebied van neurocardiologie, dat zich uit dit onderzoek ontwikkelde, leidde in 1991 naar de ontwikkeling van het concept van het “hart brein”.  
Jullie hart denkt, net als jullie hersenen en is in staat om informatie te verwerken.
Laten we nu eens verder gaan naar de onderbuik/darmkanaal. Dit deel van jullie lichaam is cruciaal voor veel verschillende doeleinden. Eten, spijsvertering, mentale gezondheid (de meeste mentale ziekten beginnen in het darmkanaal) en voor het nemen van je dagelijkse beslissingen. 
Het darmkanaal bevat rond de 100.000.000 neuronen (dit aantal varieert afhankelijk van de website die je bezoekt) en ze zijn intiem verbonden met de hersenen tussen jullie oren:
 “.. De maag doet een heleboel meer dan alleen maar je laatste maaltijd voorzien van zuur. Hij schiet ook via zijn eigen uitgebreide netwerk van neuronen signalen af naar de hersenen. Volgens Michael Gershon, praeses van het Departement van Anatomie en Celbiologie aan het Presbyteriaanse Ziekenhuis – Columbia University Medical Centre – bevinden zich 100 miljoen neuronen in deze tweede hersenen.”
Dit arsenaal overtreft in aantal ver de voorraad neuronen in het ruggenmerg of de rest van het zenuwsysteem buiten de hersenen.
.. de hersenen van de maag stellen de onderbuik in staat om zijn eigen beslissingen te nemen wat betreft het gedrag van het spijsverteringsstelsel. En de maag heeft evenzo de hersenen een heleboel te vertellen. Onderzoek toont aan dat ongeveer 90% van de vezels in de 10de hersenzenuw – de belangrijkste zenuw voor het darmkanaal – informatie overdragen van de darmen naar de hersenen.
Het blijkt dat “vlinders” en dat “voorgevoel” in de maag een neurologische grondslag heeft. Neuronen die de maag bekleden zijn gevuld met neurotransmitters, chemische producten  die de zenuwcellen helpen om met elkaar te communiceren. Eén belangrijke transmitter is serotonine, die een hoofdrol speelt in het regelen van stemming. Terwijl serotonine ook in de hersenen gevonden wordt, bevindt zich 95% van de lichaamsvoorraad in de maag …”
Met betrekking tot de gezondheid van de darmen is nog veel meer te vertellen, maar ik wilde gewoon wat informatie toevoegen betreffende het “denkvermogen” door ons hele lichaam heen waarvan we ons al dan niet bewust zijn.
Dolores Cannon zei eens in een van haar lezingen:
 “Jullie lichaam is een Universum. Het houdt er van wanneer jullie er mee praten!”
Jij en je lichaam zijn één en ervaren momenteel een intieme relatie. Het is levend en het heeft veel manieren om met je te communiceren: pijn, symptomen, vermoeidheid, honger, dorst, verlangen naar liefde, verlangen naar seks, enz. Wanneer we even pas op de plaats zouden maken en er naar luisteren, vertelt het ons wat we moeten weten om gezond te zijn.
Zoals ieder van jullie kan zien beschikt de gewijde 369, dat deel is van jullie werkelijke wezen, 3 ogen, 3 pacemakers van het hart en 3 hersenen. Wat een overvloed!
Bedankt iedereen voor dit tot zich te nemen en ik wens ieder van jullie veel liefde toe.
Bron – Truth Earth
Vertaling: Sjra