Wat doodt jou sneller – chemotherapie of kanker? / door Edward Morgan

Wat doodt jou sneller – chemotherapie of kanker?

26 februari 2018 / door Edward Morgan

De wetenschap bewijst nu dat chemotherapie  ervoor zorgt dat kanker zich door het hele lichaam verspreidt. Hoe zullen de ziekenhuizen en oncologen het omschrijven? Zullen ze zeggen dat de patiënt stierf aan kanker of chemotherapie? Dat is overigens een retorische vraag.

Het medisch-industrieel complex kan hun miljarden-per-jaar-kankerbedrijf niet in stand houden als ze de echte schuldige de schuld geven van vernietigde immuniteit, zuur bloed en ultieme celmutatie die het lichaam van de patiënt overneemt.

Volgens de  Pharma Death Clock zijn er sinds 2001 meer dan 17 miljoen Amerikaanse sterfgevallen veroorzaakt door chemotherapie, doch onder 11 miljoen sterfgevallen die werden veroorzaakt door kanker zelf, dus wat is er mis met dit plaatje?

Overweeg dit zorgvuldig: omdat je veel betere kansen hebt om kanker te voorkomen en er van te genezen door je dieet te veranderen in een plantaardig voedingsschema, in plaats van je hele bloedbaan te vervuilen met toxische chemotherapie, waarom heeft deze belangrijke levensstijl de reguliere methode voor de behandeling van kanker niet veranderd, en waarom wordt het niet als een recept aangeboden?

De meeste Amerikanen kunnen de verandering niet aan – daarom. Ze willen hun spek, hotdogs, broodjes, bagels, Franse frietjes, Starbucks-specialiteiten, magnetronmaaltijden en bewerkte snoepjes, en ze willen er elke dag een aantal van of allemaal. Ze zijn letterlijk verslaafd.

Bedenk dat de combinatie van al kanker hebben en het krijgen van chemotherapie en bestraling na stressvolle operaties het probleem oplost.

Kanker is een mutatie van je cellen die ervoor zorgt dat ze zich ongecontroleerd vermenigvuldigen en vervolgens je goede cellen, je organen en je vitale weefsels omdraaien en aanvallen. Doe nu een grote gok: wat is de belangrijkste brandstof voor kankercellen?

Antwoord:  chemicaliën. Er zijn gevaarlijke, kankerverwekkende chemicaliën die zich voordoen als additieven, conserveringsmiddelen en “hulpstoffen” in de meeste conventionele voedingsmiddelen, genetisch gemodificeerde voedingsmiddelen, allopathische medicijnen, vaccins, griepprikken, kraanwater, producten voor persoonlijke verzorging, huishoudelijke schoonmaakmiddelen, tuinproducten, kaarsen, luchtverfrissers, huisdierenverzorgingsproducten, en de lijst gaat maar door.

Geneesmiddelen op recept, chirurgie, chemotherapie en bestraling kunnen de groei van kankercellen allemaal verergeren.

Zodra u een “gewone” consument van geneesmiddelen op recept bent geworden voor angst, pijn, depressie, ontsteking, artritis, fibromyalgie, hartaandoeningen, hoog cholesterol en diabetes, creëert u de chemische aanval elke dag opnieuw.

Je maakt meer slechte cellen dan goede cellen en je berooft je goede cellen van zuurstof. Dat is het kankerecept, mijn vrienden. Verander het recept en je verandert jullie kansen om kanker drastisch te verslaan!

Dus nu, waardoor wordt je sneller gedood – chemotherapie of kanker? Het antwoord is allebei. In combinatie heb je maar een kans van drie procent om te overleven. Daarom zal 75 procent van de artsen, chirurgen en oncologen nooit zelf chemotherapie nemen of het aanbevelen aan familieleden.

Als chemotherapie 97% van de tijd faalt, waarom adviseren artsen het dan?

Wil je de BESTE kansen om kanker te voorkomen en te verslaan? Bekijk deze 10 natuurlijke remedies met ZERO-bijwerkingen!

Laten we eerst een paar dingen rechtzetten, als het gaat om een ​​goede gezondheid. Je hoeft geen vlees te eten om genoeg eiwitten binnen te krijgen. Melk bouwt geen sterke botten.

Fluoride voorkomt geen gaatjes of maakt je tanden sterker, maar is kankerverwekkend. Vaccins “bouwen” geen immuniteit op, maar veroorzaken b.v. autisme, altzheimer enz enz. Kunstmatige zoetstoffen helpen je niet om af te vallen, maar doen juist het tegenovergestelde. Geneesmiddelen op recept genezen geen gezondheidsproblemen, ze behandelen alleen de symptomen en de pijn.

Hier zijn de top 10 manieren om kanker te voorkomen en te verslaan, zonder chemotherapie, geneesmiddelen op recept, bestraling of operatie.

Wil je niet iets natuurlijks overwegen dat je VEEL hogere overlevingskansen biedt dan slechts drie procent? Ja, we dachten dat je dat wel zou willen doen.

# 1. Doe een volle theelepel baking soda (aluminium-vrije soort) (Arm & Hammer Baking Soda) in een glas bronwater, roer het door elkaar en drink het twee keer per dag. Dit alkaliseert uw pH en helpt uw ​​cellen te oxygeneren.

# 2.  Koop wat  hennepzaadolie in de reformwinkel en doe elke dag een paar theelepeltjes in je smoothie.

# 3. Koop  biologische knoflooksupplementen en neem deze dagelijks in zoals aanbevolen door een voedingsdeskundige of natuurgeneeskundige arts.

# 4. Koop  organische kaneelsupplementen  en neem deze dagelijks zoals aanbevolen door een voedingsdeskundige of natuurgeneeskundige arts.

# 5. Neem dagelijks een grote dosis vitamine C 1000 – 2000 IE. Zoek naar  biologische vitamine C  in een reformwinkel of bekijk de online winkel van Health Ranger.

# 6.  Neem dagelijks een hoge dosis vitamine D3  in. De meeste artsen zeggen dat je moet stoppen bij 2.000 of 3.000 IE, maar je moet het echt opvoeren tot tussen  5.000 en 7.000 IE  per dag als je schaduw groter is dan jij. Dit zal uw immuniteit significant opbouwen. Snap je?

# 7.  Koop kurkuma van hoge kwaliteit met curcumine. Neem ze samen met je D3 in en je zult niet alleen kanker voorkomen en verslaan, maar ook de ziekte van Alzheimer voorkomen!

# 8. Drink nooit water uit je kraan. Gemeentelijk water in de VS (en de meeste Europese landen) bevat waarschijnlijk kankerverwekkende natriumfluoride, medicijnen van andere mensen, toxines van zware metalen, bleekwater, kunstmatige zoetstoffen en andere verontreinigende stoffen. Kijk of je een goed filtratiesysteem voor je eigen water kunt krijgen, zoals het  zwaartekrachtfilter Big Berkey of Osmose.

# 9. Niet veel mensen in Amerika en Europa weten van de kracht van medicinale paddestoelen – de eerste verdedigingslinie tegen kanker. Bekijk chagareishileeuwenmanen en cordyceps.

# 10. Neem als het mogelijk is dagelijks biologische groene superfood-smoothies met zuivere  chlorella!

Bekijk nu deze video van Mic the Vegan over de kracht van plantaardig voedsel en laat je niet “wegjagen”!

https://youtu.be/emovBTRzmkQ

Bron:  http://humansarefree.com/2018/02/which-kills-you-faster-chemotherapy-or.html?utm_source=feedburner&utm_medium=email&utm_campaign=Feed%3A+humansarefree%2FaQPD+%28Humans+Are+Free%29

vertaling: Martien