Genesa Crystal: wat is het, hoe wordt het gebruikt en voor wie is het nuttig

Genesa Crystal: wat is het, hoe wordt het gebruikt en voor wie is het nuttig

Genesa Crystal is een orgon-apparaat dat bestaat uit 4 cirkels; het is een heilige geometrische structuur die elke geometrie omvat die het leven mogelijk maakt en de schepping van de werelden en het heelal (de 5 platonische lichamen, de levensbloem, de methatron-kubus …). Het is in staat om de schadelijke effecten van elektromagnetische vervuiling te corrigeren, het bevordert meditatie en de harmonisatie van iemands energieveld.

Heilige geometrie ondersteunt het hele universum en het hele leven, de vormen ervan worden oneindig voorgesteld en sturen de goddelijke vitale energie op een dynamische en gecoördineerde manier; in feite kan in de oude leringen van heilige geometrie de heiligheid van alle dingen in het universum worden beschreven in geometrische patronen uit de hand van God.

De Genesa Crystal is een heilige geometrische sculptuur die kan worden gebruikt als een krachtig hulpmiddel voor manifestatie. Omdat zijn vorm perfect is uitgelijnd met de natuur, genereert het een draaikolk van energie die de intenties van degenen in zijn aanwezigheid versterkt. Het is in feite een antenne die energie aantrekt, zuivert, in evenwicht brengt en uiteindelijk versterkt.

Genesa Crystal wordt gedefinieerd als een kristal omdat de geometrische vorm wordt weerspiegeld in het natuurlijke van kristallen en als zodanig wordt de energiedraaikolk oneindig gespiegeld voor een onbepaalde tijd.

Voor het gebruik en voor de programmering zijn geen magische of specifieke rituelen voorzien … alles is heel eenvoudig en natuurlijk omdat het zijn heilige geometrische structuur volgt, zijn vorm alleen al is een reden voor nuttige en unieke activering.

Wanneer je je Genesa kiest en in je handen ontvangt, creëer je onmiddellijk een mentaal gevoel, er zal een volledig natuurlijke verbinding ontstaan ​​tussen jou en haar. Je hoeft alleen maar je intentie aan haar over te brengen, dit zal mogelijk zijn door middel van meditatie gericht op haar, haar vasthoudend in je handen en reciterend een gebed totdat je de energie in je voelt, kan er plotseling een naam opkomen om het haar te geven waardoor het een integraal onderdeel wordt van je gezin of je huis.

Je kunt het in huis plaatsen waar het jouw het beste bevalt en waar je voelt dat het beter functioneert, en het vervolgens verplaatsen waar en wanneer je de behoefte voelt om een ​​omgeving opnieuw in evenwicht te brengen. Dieren zullen profiteren van haar energie.

In het centrum, in het midden van de Genesa stroomt de grootste energie, je kunt een mineraal plaatsen zoals een rozenkwarts om de kracht van liefde te versterken en te verdelen, een bergkristal kwarts voor vreugde en balans en harmonie, en je kunt ook je intentie veranderen met foto’s, bedoelingen, geld, enzovoort

Plaats geld in het midden, in het centrum, om overvloed aan te trekken (zolang de intentie jou, anderen en de planeet niet schaadt)

Zet een foto om een ​​geliefde te beschermen of om hem/haar te helpen genezen, met zijn/haar toestemming.

Plaats een kaart die eenvoudig een specifieke intentie aangeeft,

Je kunt er bloemen essences inmaken,

Gebruik het in Feng Shui om het evenwicht thuis of op kantoor te herstellen.

( Feng shui gaat over de relatie tussen de mens en de leef- of werkomgeving en is gericht op harmonie tussen natuurlijke en gecreëerde vormen. Alles wat de mens maakt is in wezen niet natuurlijk, maar kan wel met die natuur in harmonie gebracht worden.

Het doel van Feng shui is om onze leef- of werkomgeving zo aan te passen dat een harmonieuze stroming van Qi gestimuleerd wordt. In de Chinese filosofie draait alles om harmonie en evenwicht tussen de tegengestelde, maar elkaar complementerende krachten yin en yang.)

Schrijf gewoon een briefje en vouw het dan en plaats het in het midden van de Genesa, misschien op een omgekeerde metalen of glazen beker (zodoende ligt het in het centrum van de energiestroom van de genesa), net zo lang als jij denkt dat het nodig is, maar wel minimum een uur

Sommigen geloven dat het Genesa-kristal het fysieke lichaam op één lijn brengt met het spirituele lichaam, waardoor de spirituele levensprocessen worden versneld.

Wanneer zij wordt gebruikt in combinatie met meditatie en pranische ademhaling, wordt ook wel gezegd dat “het het lichaam ertoe aanzet zijn evolutie te versnellen en sneller de kennis van de mens en de innerlijke God ontwikkelt”.

Het Genesa-kristal is een kans voor mensen om deel te nemen aan de genezing van onze planeet. Alleen al in het bezit zijn van haar helpt het om de energieën op Moeder Aarde te zuiveren en in balans te brengen.

Iedereen kan de genesa kristal gebruiken om hun eigen genezing aan te vragen, om zichzelf te helpen bij hun werk, om meer liefde en vrede in hun leven te hebben

1e oriëntatie: Staande op het oppervlak op de driehoek onderaan, is de expressie Expansief, Naar buiten toe (emissief), Mannelijk, Yang, voor alles wat je wilt verwijderen, of voor het sturen van energie naar andere instemmende onderwerpen. (voorbeeld genezingen op afstand)

– 2e oriëntatie: Staande op het oppervlak met het vierkante vlak onderaan, ontvankelijk, vrouwelijk, Yin-kant, voor alles wat je wilt aantrekken.

REALISATIE VAN INTENTIE, DROMEN, VERLANGENS.

Je kunt in de Genesa Crystal invoegen wat je wilt regenereren en opladen, zoals stenen en mineralen, maar ook folders met wensen en bedoelingen, foto’s …

In het geval van grotere intentieobjecten dan  het volume van de GENESA, bijvoorbeeld kleding, kan je GENESA gedurende 1 uur op jouw kledingstuk leggen.

REINIGINGEN.

UW THUISOMGEVING / COMMERCIËLE ACTIVITEITEN:

72 UUR ZUIVERING. Dit type zuivering is nuttig wanneer je zware en disharmonische energieën voelt of vreest in de omgeving waarin je leeft of werkt. Voor een schokactie plaats je de Genesa Crystal op één van zijn driehoeken, ongeveer in het midden van je appartement / winkel voor de eerste dag; op de tweede dag plaats je de genesa op de vierkant en op de derde dag weer op de driehoek . Plaats Genesa op de grond of op een kast of voetstuk. Genesa zal de disharmonische energieën wegvagen door harmonische energieën te kanaliseren.

ZUIVERING 1 WEEK. Dit type zuivering is nuttig voor het harmoniseren van de omgeving waarin je leeft of werkt met een langzame en blijvende werking in de loop van de tijd en wanneer er geen specifieke energieproblemen in het milieu worden waargenomen. Zet de Genesa altijd op één van haar vierkanten (vrouwelijke kant) Het moet (minimaal) 7 dagen worden geplaatst. Plaats de Genesa op de grond of op een kast of voetstuk. Genesa zal positieve en harmonische energieën naar uw omgeving kanaliseren.

Ik geef je nog deze laatste informatie, over het plaatsen op haar vierkant, want dat staat voor alles wat je naar jouzelf toe wilt trekken voor jouw liefde, genezing, jouw vrede, je gezondheid enzovoort.

Geplaatst op haar driehoekige zijde staat het voor alles wat je naar buiten wilt sturen, voor de genezing van iemand (zonder ooit de vrije wil van de ander binnen te vallen), een geliefde helpen bij het vinden van werk, hem / haar helpen met het in elke omstandigheid van het leven moeilijkheden te overwinnen en dat zij zichzelf kunnen vinden. Het is ook mogelijk om voor dieren genezing te vragen.

De geschreven briefjes voor hulp moeten op een eenvoudige en lineaire manier worden geschreven, met de voor- en achternaam van de persoon en het verzoek (gebruik hiervoor de driehoek). Ook voor je eigen persoonlijke wensen, schrijf ook altijd je voor- en achternaam en je wens (gebruik hiervoor het vierkant) , onthoud dat het beter is om het briefje in het midden te plaatsen op een voetstukje, zodat het zich altijd in het centrum bevind.

Afhankelijk van de grootte verandert het actieradius ook, een Genesa Crystal van 20 cm in diameter heeft een bereik van 3 / 4mq.

De Genesa Crystal met een diameter van 30 cm heeft een bereik van bijna 5 / 6mq. Deze Genesa is de meest populaire maat voor thuis- / kantooromgevingen.

De natuur is wetenschap

De natuur is wetenschap, het is logica, het is irrationaliteit, het is magie, het is schoonheid, het is wreedheid, het is voorzienigheid, het is een moeder, het is een innerlijk verhaal dat wordt verteld met zijn talen, zijn kenmerken en zijn verwijzingen, het uitoefenen van invloeden op de wereld eromheen. De geluiden, de kleuren, de geometrische vormen die in de natuur te vinden zijn, alles is magisch. Dieren, planten en mineralen werken op de mens, trekken hem aan of stoten hem af, genezen hem of maken hem ziek en bezitten daardoor magische kracht. Als we naar de zon, de sterren, de bergen, de rivieren of de meren kijken, voelen we dat ze op ons inwerken, ze beïnvloeden ons positief.

Dr. Derald Langham, gerenommeerd landbouwgeneticus, ontwikkelde in 1950 de Genesa Crystal, waarmee hij nieuwe plantensoorten creëerde. In zijn structuur weerspiegelt Genesa het cellulaire model van een levend embryonaal organisme na de derde deling. In dit 8-cellige stadium is de cellulaire structuur van alle levensvormen identiek, dus vanaf dit punt kan het leven zich in elke richting uitbreiden. Genesa, in zijn vorm, is de gecodificeerde matrix van de levenskracht en is direct gecorreleerd met levende energie die spiraalt in alle vormen van groei, ontwikkeling en verandering. Het maakt het onzichtbare zichtbaar, dat wil zeggen, de geometrie van de energievelden die ons driedimensionale systeem omringen en het doordringen tot in de celkern.

Genesa Crystal verschijnt fysiek als een grote en aantrekkelijke geometrische vorm die bestaat uit 4 ineengestrengelde ringen die een bolvormige octaëderkubus vormen (een veelvlak met 14 vlakken, waarvan 6 vierkanten en 8 driehoeken), die daarin bevat:

– de 5 platonische lichamen (tetraëder of piramide, hexaëder of kubus, octaëder gevormd door acht gelijkzijdige driehoeken, dodecaëder gevormd door twaalf vijfhoeken en icosaëder gevormd door twintig gelijkzijdige driehoeken), waaruit elementen aanwezig in de natuur zijn afgeleid, bestudeerd door wiskundigen en astronomen, die ze  renaissancekunstenaars inspireerden en moderne kunstenaars, en is zelfs niet gearchiveerd door de wetenschap;

– De kubus van Metatron, die teruggaat tot de bijbelse periode, tot de christelijke kunst en tot de wiskundige studies van Leonardo Fibonacci, wordt beschouwd als het universele biogenetische schema, het primaire geometrische model van de natuur, d.w.z. de modulaire herhaling van de Seed of Life (zeven cirkels gepositioneerd volgens een hexagonale symmetrie), die het schema van de Tree of Life bevat;

– de aura selectie ontdekt door Archimedes, die het beschouwde als de sublieme uitdrukking van het heelal. In de praktijk is het een numerieke verhouding waarvan de geschatte waarde 1,618 is, die we overal in de natuur vinden en die schoonheid en harmonie, vormen, verhoudingen en relaties overbrengt die de bouwstenen zijn van al het organische leven, de primaire vorm van structurele kosmometrie.

De geometrische vorm van het Genesa-kristal is perfect uitgelijnd met de natuur omdat het die van de kristallen weerkaatst en als een natuurlijk kristal een draaikolk van energie creëert, die in een spiraal beweegt en de subtiele energie versterkt, dat wil zeggen de etherische krachten van levende wezens (planten, dieren, mensen) die in zijn aanwezigheid zijn. Met andere woorden, het is een antenne die door het genereren en versterken van een draaikolk van zeer hoge trillings- en energiekwaliteit aantrekt. In feite mogen we niet vergeten dat alle materie van het universum waarin we leven bestaat uit energiegolven die op verschillende frequenties trillen.

In de landbouw wordt het Genesa-kristal gebruikt om de energie te verzamelen die afkomstig is van de aarde en de atmosfeer (kosmos), waardoor een etherisch krachtveld wordt gecreëerd dat de groei bevordert en planten stimuleert, schadelijke insecten verwijdert, helpt om de cyclus weer in evenwicht te brengen en te harmoniseren. energie aarde / lucht. Het wordt gebruikt in de beroemde Perelandra-tuinen van Felters Cottage, Findhorn, Little Machaelle Wright, die het gebruiken als conditioner voor positieve energietransportbanden.

In een biologisch landbouwbedrijf zijn er twee Genesa-kristallen in het bedrijf geplaatst met een bergkristal of hyaline kwarts in het midden om de effecten te versterken:

de eerste met een diameter van 90 cm in het midden van een driehoek bestaande uit 3 monolieten naast een vijver en het standbeeld van de astrologen, vlakbij bijenkorven,
de tweede met een diameter van 60 cm midden in de appelboomgaard.

De actieradius of energiedraaikolk van de twee Genesa Kristallen beslaat het hele bedrijfsoppervlak en beïnvloedt de energiestraling (meetbaar in Bovis) die door levende wezens wordt uitgezonden, op hun trillingssnelheid van subtiele energieën. Positieve invloed met blijvende effecten op het fysieke niveau, op plantengroei, op het leven en de kracht van bijen, op de kwaliteit van vruchtlichamen, op het algemene evenwicht van de plantenwereld.

Op dit punt rijst de vraag: werkt de Genesa Crystal echt? Het antwoord is verdeeld: enerzijds beweren degenen die het beoefenen dat het werkt, anderzijds degenen die het afdoen als bedrog; in het midden zou de wetenschap moeten zijn, die niet het veld wil betreden dat zij metafysisch of niet precies aantoonbaar acht. We kunnen alleen antwoorden dat in de context van een holistische visie op een  bedrijfsactiviteit in een biologisch-dynamisch landbouwregime, de verzameling elementen, d.w.z. praktijken (bereid door hoop, door sproeien, mest en regenwormhumus, allemaal natuurlijk geproduceerd, etherische en astrale krachten, orgon-energieën) die het verschil maken. Ook al is het maar gedeeltelijk gebaseerd op wetenschappelijke grondslagen, toch bestaat er biodynamische landbouw en het is de moeite waard om te luisteren naar degenen die het ondersteunen en het beoefenen, aangezien er geen contra-indicaties zijn voor de intrinsieke zuiverheid en transparantie van de methode, en ook om er rekening mee te houden, elk vrij om het te bekritiseren en / of er niets mee te maken te willen hebben. Het gaat erom dat we erin geloven, we proberen de praktische resultaten te verkrijgen en te zien; en dat is genoeg! In ieder geval kan voor de meest onverzettelijke sceptici worden geconcludeerd dat de Genesa nog steeds een mooi object is en zich op zijn gemak voelt in het midden van de driehoek van monolieten bij de vijver – water -, wat een pure uitdrukking van het leven is. Bovendien kunnen degenen die zijn opgegroeid met de klassieke basiscultuur gebaseerd op de filosofie van Plato, en vervolgens groeien naar de kantiaanse rationalistische categorische imperatief, die eindigt met de hegeliaanse dialectiek en de antinomie van Florenski, en niet met de Universele morele wet, zich daardoor niet aangetrokken worden door de ‘ levenskrachten ‘die in de natuur tot uitdrukking komen.

Laatste samenvatting: geluk is samen één met de natuur zijn, je ermee verbinden betekent de overtuiging niet opzij zetten dat we heel belangrijk, bijna goddelijk zijn en voor eens en altijd beseffen dat we gewoon menselijk zijn.

Bron: 4 Principia Rerum

Link naar de foto’s

Link naar bestellen