De Wingmakers en het vijfde intervieuw, deel 11 / 11 juni 2019 / Ella Ster

Afgescheidenheid is onderdeel van het Annunaki-programma om de mens te onderwerpen aan het One World-concept. Het is essentieel dat mensen erkennen dat ze geprogrammeerd zijn, anders zouden we niet bereid zijn om te veranderen. Door te focussen op de Soeverein Integraal en je levensessentie uit te drukken in eenheid en gelijkheid, kunnen we loskomen van de programmering.

Het vijfde interview van Dr. Jamisson Neruda

Door Sarah
Vertaling: Koen van Klei
> Vervolg op deel 10 van het vijfde interview.
Sarah: “Een van de dingen die je vaak noemde, is deze notie van eenheid en gelijkheid. Ik begrijp de betekenis en het belang van de woorden, maar dit zijn zeker geen nieuwe concepten. Zegt niet elke spirituele leraar dit?”
Dr. Neruda: “Niet allen, maar sommigen wel. Je kunt 2.500 jaar teruggaan naar Heraclitus, die al aankondigde dat alle dingen één zijn. Het is een belangrijk concept van de menselijke filosofie en tot op zekere hoogte van de moderne natuurkunde. Met betrekking tot religies zegt de oprichter vaak één ding en de volgelingen die de woorden en leringen van de stichter organiseren en interpreteren, veranderen het, maar eenzijn en eenheid zijn geen steunpilaren van religie geweest, vooral in de context van gedrag.
De WingMakers zijn gericht op gedrags-intelligentie uitgedrukt door de lens van eenheid en gelijkheid. Het IK BEN WIJ ZIJN is geworteld in dit principe. Het lijkt misschien niet zo belangrijk om dit eenvoudige filosofische perspectief over te nemen — en eerlijk gezegd is het dat ook niet — omdat het gewoon woorden zijn en het slechts een concept is. Maar als het echt wordt overgenomen en verankerd in de kern van je geloofssysteem, dan kun je de nodige toewijding bezitten om dit in je gedrag tot uitdrukking te brengen. En dit is waar de meeste mensen waarschijnlijk een probleem zullen hebben.

De Mens 2.0-interface zit vol met programmering van Marduk en het menselijke onbewuste. Het wordt onder druk gezet in dit moeras, als een persoon die in drijfzand is gevangen, en worstelt om een touw te vinden of iets dat stevig is om zichzelf eruit te trekken. Het ‘touw’ in dit geval, is het eenvoudige raamwerk van IK BEN WIJ ZIJN en het toepassen via ons gedrag, maar het moet op één lijn liggen. Als je het raamwerk overneemt, maar je gedragingen dit niet weerspiegelen, verdwijnt het touw.
De vereniging van alle wezens in alle dimensies bestaat. Alleen als je uit de kwantum ruimtetijd stapt, besef je de illusie van scheiding. En het behouden van deze basis waarheid van eenheid en gelijkheid in een Mens 2.0 ruimtepak is geen eenvoudige taak. Dat is waarom het meer moet zijn dan woorden. En de woorden moeten in het nu worden toegepast.”
Sarah: “Waarom doen de WingMakers het op deze manier? Het lijkt zo onschuldig … ik bedoel, mensen vragen om zelfbewust te worden en invoeg-gedrag en weerstand-gedrag te beoefenen. Na alles te hebben gehoord wat er in de Drie-eenheid van Macht gebeurt, lijkt het erop dat we katapults gebruiken tegen stealth-bommenwerpers. Ze willen een geldsysteem dat ons eeuwig schuldig maakt — slaven van de dollar — en ze willen dat dit geldsysteem één valuta is. De machtigste mensen op aarde met toegang tot de beste technologie, de beste wapens … hoe kunnen we verwachten dat we zegevieren als ze transhumanisme willen?”
Dr. Neruda: “Om te begrijpen waarom de WingMakers gericht zijn op het Soevereine Integraal proces, moet je eerst begrijpen waarom de Drie-eenheid van Macht op hun plan is gericht.
De Drie-eenheid van Macht gelooft dat hun ‘One World’-concept het juiste concept is. Ze willen de mensheid verenigen door een geldsysteem dat ze beheersen, waarbij technologie wordt gebruikt als een ander middel om zich te verenigen. Eenheid, in hun gedachten, lijkt meer op het hoeden van de menselijke kudde in eenvoudig te beheren omheiningen en hen te monitoren voor elke opstandigheid.
Hun vorm van eenheid is een hersenschim. Het is theater voor display doeleinden en niets meer. Hun vorm van ‘we zijn hier allemaal samen, laten we je beschermen’ is gewoon meer illusie en bedrog. Hun plan voor Mens 3.0 blijft samen met dezelfde functionele implantaten die Mens 2.0 vormen, en dat is scheiding.
Zoals ik al eerder zei, ze zijn hier om zich voor te bereiden op de terugkeer van Anu, of ze zich hiervan bewust zijn of niet. Alle aspecten van het machtssysteem, inclusief de grote religies, zijn hier om voor te bereiden. Dat is hun wachtwoord: voorbereiden. De Anunnaki hebben één dominant geloof in de mensheid: we zijn zwak omdat we leven in angst en afscheiding. We verzetten ons niet tegen de infuus-druppels van indoctrinatie of de langzame, maar aanhoudende verdamping van onze persoonlijke vrijheden.
Onthoud nu dat de Anunnaki en hun Drie-eenheid van Macht zowel berekenend als geduldig zijn. Wat ze in ons verre verleden hebben vastgesteld, begint tot wasdom te komen. Het eindige zeventigjarige leven van een mens mist geduld. Het is geprogrammeerd om ongeduldig te zijn.
Dit gaat tegen oneindige wezens die tijdlijnen in honderdduizenden jaren zien en individuele mensen binnen die tijdlijnen kunnen programmeren om precies te bereiken wat ze willen — als mensen ermee instemmen, als ze niet in opstand komen.
De Anunnaki omarmen het Soevereine Integrale proces niet. Het idee van eenheid en gelijkheid lijkt een zwakte voor hen. Ze geloven dat ze de overhand hebben in deze schaakpartij. Ze voorzien schaakmat. Mensen zullen capituleren. Het offer van prinses Diana afgelopen Augustus was het symbool van de levendige koningin die op het schaakbord verdwaald was. Dat zijn het soort berichten die ze geven, het soort gewaagde aankondigingen. Ze doen dit vanuit een gevoel van zekerheid in hun programmering en geduld.
Als ik zeg programmering, bedoel ik niet alleen de interne interface die Marduk heeft geprogrammeerd, maar ook de programmering van het onbewuste door de media, cultuur, religie, politiek en economische structuur. De combinatie van deze krachten is de echte oorzaak van hun vertrouwen, omdat ze onze val als onvermijdelijk zien.
Nu, om jouw vraag te beantwoorden, menselijke wezens, zelfs degenen met Anunnaki-DNA, kunnen zelf hun ware aard leren kennen door een eenvoudig proces. Het vereist niet dat ze de hele dag mediteren en bidden of zich terugtrekken in een spirituele gemeenschap. Het Soevereine Integrale proces wordt een natuurlijk onderdeel van de levensuitdrukking van het individu. Als genoeg mensen dit proces of iets dergelijks kunnen omhelzen, zal de scheur in de muur groter worden, zal de muur minder stabiel worden en zal de wereld van scheiding, in zijn broosheid, beginnen af te brokkelen.
De essentie van het leven is wat we aan onze kant hebben. Dit is geen katapult zoals je het zegt. Het is de oneindige kracht die elk object in het universum drijft. Het leven zit in ons en het bestaat in één en slechts één vorm: gelijkheid en eenheid. Het hele Hologram van Deceptie, zoals gecreëerd en geperfectioneerd door de Anunnaki en hun cohorten, dat is niet het leven, het is het model van afscheiding. Het leven is waarheidsgetrouw en authentiek. Scheiding leidt tot bedrog, onwaardigheid en angst.
Als voldoende menselijke wezens wakker worden, als we ons gaan realiseren wat er aan de hand is, welke plannen er worden gemaakt om ons verder tot slaaf te maken en ervoor te zorgen dat we deel blijven uitmaken van het Hologram van Deceptie, zal het leven in ons naar binnen bewegen en kunnen we collectief opstaan en dit stoppen, maar het moet op de juiste manier worden gedaan, met eerlijkheid, vergeving en mededogen. Het alternatief voor scheiding moet worden uitgedrukt in onze bewegingen en praktijken. We moeten dit gedrag modelleren als een collectieve entiteit. Dat is de definitie van The Grand Portal.”
Sarah: “Je hebt veel gesproken over scheiding. Kun je uitleggen waarom dit concept zo wijd verspreid is?”
Dr. Neruda: “Als je naar het materiaal kijkt dat voortkomt uit religie, spiritualiteit, filosofie, psychologie, en zelfs de kunst, dan zul je zien dat veel van dit materiaal is ontworpen om een gebruikershandleiding te worden voor onze functionele implantaten. Ze ondersteunen de Mens 2.0-interface. Ze leren ons over de methoden en attitudes om deze systemen in ons te activeren.
Ik heb al eerder de drie lagen van de interface van het bewustzijn genoemd: de bewuste geest, het onderbewustzijn en het onbewuste. Het onbewuste is waar we meestal mee werken in termen van ons gedrag en percepties. De laag van het onderbewustzijn is diep en indringend en universeel. Zoals ik al zei, het is hoe Anu het eenheidsconcept in zijn voordeel gebruikt. Wij zijn één in scheiding. Het onderbewustzijn is één.
Scheiding is een fractal-energie. Het infecteert alles in het Hologram van Misleiding zodanig dat het niet herkenbaar is. Ongeacht hoe goed een persoon of organisatie bedoeld is om ware informatie over te brengen, wat vaak achter de informatie schuilt, is deze fractale energie van scheiding en zijn gebruik van vergelijking en oordeel en alle andere middelen van scheiding die tot angst en onwaardigheid leiden.
Het is alsof de interne programmering van Marduk en de externe programmering van de Drie-eenheid van Macht rondzingen in alle inhoud van alle tijden en culturen, zo gewoon en geaccepteerd, dat ze onmerkbaar zijn. We hebben scheiding geaccepteerd, omdat het normaal lijkt. Ons gedrag en onze percepties, grotendeels gedreven door het onderbewustzijn, belichamen dus scheiding en de overgrote meerderheid van ons heeft het niet eens door.”
Sarah: “Oké, maar hoe worden we ons er dan bewust van?”
Dr. Neruda: “Een persoon moet begrijpen dat ze geprogrammeerd is… dat is een beginpunt. Als je dat basisprincipe niet accepteert, waarom zou je dan kiezen om te veranderen? Als je dat doet, observeer dan de programmering in jezelf, in anderen in je omgeving, de grotere wereld, en begin in te zien hoe subtiel deze programmering is.
Om deze programmering te observeren, moeten we in veel opzichten neutraal zijn, zodat we eenvoudig onze interne toestand en de berichten daarin kunnen observeren, evenals die van het externe programma, die via televisie, internet, e-mail, kranten, tijdschriften, direct mail, enzovoort worden bekeken. Het is niet noodzakelijk dat je weet hoe elk programma in je leven wordt uitgedrukt of wat zijn esoterische betekenis is.
Wat belangrijk is, is dat je begrijpt dat je wordt geprogrammeerd en dat je een interne bron van richting, inspiratie en beweging zoekt.
Het Soevereine Integrale proces is erop gericht dat jij — het individu — je eigen zelf-essentie regisseert, om je uit te drukken in eenheid en gelijkheid. Dat is het. Als je dit doet, laat je de programmeerhouding los. Door sommigen kan dit snel worden gedaan, en voor anderen kan het meer naarstig werk vereisen.”
Sarah: “Kan ik dit doen en toch een Christen zijn of waar ik ook in ben opgevoed?”
Dr. Neruda: “Ik stel voor dat iedereen die voeling heeft met deze informatie het uitprobeert. Zie hoe het hen door hun levenspad beweegt. Als ze in hun huidige structuren willen blijven, kijk dan of elementen van het Soevereine Integrale proces kunnen worden toegepast. Maar als je geen scheiding ziet in je huidige toestand, blijf dan daar, want je zult niet de motivatie hebben om een beoefenaar te worden.”
Sarah: “Maar je zei zojuist dat de meesten van ons geen scheiding zien … ”
Dr. Neruda: “Ik zei dat als je het niet ziet in je huidige toestand, je niet gemotiveerd zult zijn om te veranderen. Dit proces draait helemaal om verandering. Vergis je er niet in. Het is op geen enkele manier zelfzuchtig. Er is hier geen gat in de bodem van een geloofssysteem dat je je superieur, bevoorrecht of wijs zal doen voelen. Er is hier echt geen ander geloofssysteem dan het Soevereine Integrale proces. Er is geen structuur, geen organisatie, geen meester, geen hiërarchie, niemand is boven een ander verheven of onder een ander geplaatst. Zie je? Dit is geen organisatie van deze wereld.
Het kan niet van deze wereld zijn; anders is het onderhevig aan scheiding. De enige manier waarop de Mens 3.0 SI zich manifesteert, is binnen een voldoende aantal menselijke wezens die een voorbeeld zijn van dit proces. Die dit nieuwe bewustzijn van gedrag op deze planeet verankeren en delen, door hun gedrag en onbewuste geest. Dat is de enige manier, en niet iedereen is bereid om dat te doen.”
Sarah: “Wat gebeurt er als we scheiding zien, maar nog steeds niet de motivatie hebben om de veranderingen in ons gedrag aan te brengen?”
Dr. Neruda: “De functionele implantaten van de Mens 2.0-interface zijn zelden gemakkelijk los te laten. Ze zullen je levensessentie vasthouden zolang ze kunnen. Ze willen het menselijke omhulsel besturen, niet op de achterbank springen en alleen als passagiers in de gaten houden. Dat is tegen hun programmering.”
> Binnenkort in deel 12 van het vijfde Neruda-interview: De ademhaling is de ingang om uitdrukking te geven aan het Soevereine Integraal.
Ella Ster* | bron: wingmakers.com | vertaling: Koen van Klei
Artikelen door mij geschreven mogen alleen 1:1 elders gepubliceerd worden mits de auteur Ella Ster* duidelijk bovenaan of onderaan het artikel staat vermeld. Daarnaast moet er onderaan de vermelding staan: “Bron: www.ellaster.nl”
Meer lezen?
Lees in de inleiding over de achtergrond van het Ancient Arrow project, als ook over de Neruda-interviews. Onderaan dit artikel staan bovendien links naar de originele WingMakers website en schilderijen.