De WingMakers en het vijde intervieuw, deel 7 / 6 maart 2019 / By Ella Ster

Het Hologram van Deceptie is een bouwwerk waarin steeds meer wezens verstrikt raakten. Een uiterst kleine groep mensen die nu geïncarneerd zijn, kregen echter een tijdelijke storing in de interface. Met deze storing konden ze door de scheur kijken. Deze groep zal van binnenuit collectief de muur slopen en weglopen uit deze gevangenis. Ze maken deel uit van de scheur…
Het vijfde interview van Dr. Jamisson Neruda
Door Sarah
Vertaling: Koen van Klei
> Vervolg op deel 6 van het vijfde interview.
Sarah: “Misschien duurt het even voordat ik het door heb. Ik hoor je uitleg; maar het is gewoon niet logisch voor mij. Laat me het onderwerp een klein beetje veranderen. Als het leven van iedereen is voorgeprogrammeerd, waarom hebben wij het er dan over? Ik bedoel, waarom kunnen we dit bespreken? Waarom zou het programma van Marduk ons toestaan om zelfs maar een glimp op te vangen van deze informatie?”
Dr. Neruda: “Het is een goede vraag. Misschien is de beste manier om dit te begrijpen een gedachte-experiment te overwegen. Stel je voor dat ons universum een bel is. [8] Die is gemaakt door een groep wezens die hun gelijken bedrogen, en die hadden nog nooit zo’n kwaadaardig beeld van scheiding ervaren, en konden daarom geen verweer verzinnen. Dit bel-universum leek compleet en breidde altijd uit. In veel opzichten was het een ideaal platform voor het leven, en toch leek er slechts één bewuste levensvorm te bestaan op een kleine planeet in dit uitgestrekte, bijna oneindige universum.
[8] Zie pagina 79 voor een diagram van het hologram van misleiding.
In dezelfde bel waren er vibrerende dimensies die in religieuze kringen bekend werden als hemel en hel, en in spirituele en psychische kringen, als de etherische en astrale vlakken. Deze vlakken bestaan in de bel, maar zijn niet zichtbaar met de menselijke waarneming van vijf zintuigen. We zullen deze ‘Bel Een’ noemen.
Buiten ‘Bel Een’, stel je je voor dat er een ander universum of dimensie van bestaan is. Het is enorm en omvat Bel Een volledig. Binnen deze tweede grotere bel is de dimensie van waaruit onze levensessentie voortkwam, voorafgaand aan de invoeging ervan in Bel Een. Nu kunnen wezens in ‘Bel Twee’ ‘Bel Een’ betreden en het volledig ervaren. Als ze echter te dicht bij de bevolkte planeet komen die de aarde wordt genoemd en te lang blijven, worden ze daar zichtbaar en zijn niet meer in staat om terug te keren naar ‘Bel Twee’.
De aarde is het brandpunt in Bel Een. De wezens, die zichzelf als goden presenteren, creëren meer bellen. Ze vangen andere rassen in hetzelfde paradigma van misleiding en werpen wezens van Bel Twee naar nieuwe bellen die lijken op Bel Een. Deze entiteiten zijn van plan om Bel Twee voor zichzelf te houden, terwijl ze van hun gelijken, die voorheen Bel Tweedeelden, slaven maakten die de heersers van Bel Twee als hun goden beschouwden.
Ondertussen is er een grotere bel rond Bel Twee. We zullen het Bel Drie noemen. Begrijp je wat ik zeg?”
Sarah: “Ik denk van wel.”
Dr. Neruda: “Goed. Dus Bel Drie omvat Bel Twee en alle kleinere bellen gerelateerd aan Bel Een. Er zijn wezens in Bel Drie die zich bewust zijn van het bedrog dat gepleegd wordt in de bellen en op de wezens erin, maar oneindige wezens zijn geduldig en nieuwsgierig. Ze wilden zien wat deze scheidingsconstructie zou creëren. In dimensies die alleen eenheid en gelijkheid hadden gekend, was het concept van scheiding in materiële vorm interessant.”
Sarah: “Maar al die menselijke ellende, alleen maar om een experiment uit te voeren?”
Dr. Neruda: “Vergeet niet dat de menselijke machine niet echt is. Het is het equivalent van een ruimtepak met kunstmatige intelligentie en een zintuiglijk sensorisch systeem. De astronaut — wij — is oneindig. Hij kan niet worden gedood of verwond of vernietigd. Hoewel de experimenten er vanuit menselijk oogpunt ellendig uitzien, is het bijzonder leerzaam op veel andere niveaus, en een daarvan is het bewustzijn opbouwen bij alle wezens, dat deze misleiding nooit meer mag plaatsvinden.
Het menselijke onderbewustzijn bestaat in een vergelijkbare, maar beduidend geavanceerdere vorm in de interdimensionale wezens die kunnen samenwerken tussen de drie bellen. Het is wat de gelijkheid en eenheid mogelijk maakt, die wordt gehandhaafd in uitgestrekte werelden van ruimte-tijd en kwantum ruimte-tijd.
Welnu, binnen dit gedachte-experiment kun je zien dat de dimensies van ruimte-tijd meer dimensioneel zijn dan één universum. Dat entiteiten in deze verschillende bellen bestaan, experimenterend met hun schepping. Soms besluiten ze in deze experimenten om slaven te creëren door scheiding en bedrog. Dit gebeurt met zaken waar mensen zich mee kunnen identificeren zoals schaarste, behoud van een ras, onbedoelde consequenties van beslissingen, zelfbedrog in plaats van dienstbaarheid aan de waarheid. Al deze elementen zaten in de gedragsvergelijkingen van Anu en zijn Siriaanse handlangers.
Op een gegeven moment worden de lessen geleerd. Het hele experiment loopt vast en word zo hard dat het niet echt meer kan comprimeren. De waarde ervan neemt vanaf dat moment snel af. Wanneer dit gebeurt, zullen wezens tussenbeide komen. In ons geval kwamen we tussenbeide in de vorm van de mensheid die terugkeerde om te waarschuwen voor deze realiteit, vandaar de interventie van WingMakers. En voor wat betreft waarom we praten, dat is simpel. Marduk is niet de enige die kan programmeren.”
Sarah: “En wat betekent dat?”
Dr. Neruda: “In de wereld van vandaag hebben we programmeurs die code kunnen schrijven die de gebruiker van die code van de ene ervaring naar de andere brengt. Het verplaatst ze van punt A naar punt B. Programmeren is een aspect van de tijd. Het is een richtingsgevoelig proces.
Je bent op de hoogte van hackers. Ze zijn er in alle maten. Eerder dit jaar hackte een vijftienjarig jochie de Amerikaanse luchtmacht. Zelfs voor Microsoft is het onmogelijk om zijn NT-besturingssysteem te beschermen. De denkwijze van de hacker is opnieuw een manifestatie van scheiding. Het is een polariteit. Een soort hersenspelletje, compleet met ego en soms hebzucht. Meestal herinnert het eraan dat wat een vesting ook is, deze nog steeds kwetsbaar is. Het programma dat Marduk heeft gemaakt, is qua concept vergelijkbaar met onze softwareprogrammering, maar is oneindig veel complexer en geavanceerder. Maar, zoals elke hacker u kan vertellen, kan alles worden gehackt met de juiste technologie en vaardigheden.
Onze programma’s zijn gehackt. We zijn veranderd. We zijn niet meer op dezelfde manier verbonden met de rasterlijnen die dit hologram besturen, dat ik eerder Bel Een noemde.”
Sarah: “Wie… wie heeft het hacken gedaan?”
Dr. Neruda: “Ik kan je geen naam geven. Ik weet het niet. Er is mij verteld dat er veel middelen zijn die worden gebruikt om de scheur in de muur te creëren, en dan, van binnenuit — dat zijn wij, de mensheid — zullen we collectief de muur slopen en weglopen uit deze gevangenis. We maken deel uit van de scheur.”
Sarah: “Ik kan me niet herinneren dat ik daarvoor vrijwilligerswerk heb gedaan.”
Dr. Neruda: “Voor zover ik weet, ik ook niet.”
Sarah: “Oké … ik ga het gesprek wat verleggen. In mijn aantekeningen van zaterdag zei je het volgende: ‘Dat de WingMakers beweerden dat het driedimensionale, vijfzintuiglijke domein waar mensen zich aan hebben aangepast, de reden is dat we slechts een klein deel van onze intelligentie gebruiken. Ze beweerden dat de tijdcapsule de brug zou zijn van het driedimensionale vijfzintuiglijke domein naar het multidimensionale zevenzintuiglijke domein.
Hoe verhoudt zich dat tot het gesprek van vanavond, en wat is nou precies die tijdcapsule?”
Dr. Neruda: “De tijdcapsule is de inhoud van het WingMakers-project. Het wordt een tijdcapsule genoemd omdat het een ontworpen interventie is om de tijd te verleggen. Het wordt een capsule genoemd omdat het een afleversysteem is met informatie die is ontworpen om mensen te helpen zich los te maken van hun rasterlijnen — hun voorgeprogrammeerde levenspad — waarin ze in feite een menselijke robot waren die door hun levenspad liep zoals ze waren geprogrammeerd.
Totdat de WingMakers dit aspect van hun interventie onthullen (Sarah’s opmerking: het Vijfde Interview van Dr. Jamisson Neruda), kunnen ze de echte betekenis van hun woorden niet onthullen. Nogmaals, zij verhulden hun woorden in de geaccepteerde normen en regels van deze wereld met betrekking tot New Age, nieuwe wereldorde, spiritualiteit, religie, filosofie, enzovoort. Dit gaf hen een geaccepteerde anonimiteit; het werd tenslotte allemaal als een mythe gepresenteerd. Er is niets in een mythe dat Anu kan censureren of weerleggen.
Ze testten de expliciteit van de taal en besloten om sommige van de activerende elementen in andere formaten te plaatsen, zoals kunst, poëzie en muziek. Met andere woorden, als ze vanwege mogelijke vergelding niet iets expliciet konden noemen, zouden ze het in de kunst coderen.”
Sarah: “Maar je hebt me gevraagd om het achter te houden, dit interview. Wat als het nooit wordt vrijgegeven?”
Dr. Neruda: “Dan was het niet nodig.”
Sarah: “Maar dan zou dat de rest van het materiaal minder waar maken, toch?”
Dr. Neruda: “Ik zou zeggen dat het minder direct of expliciet zou worden, maar na jouw opmerking, ja, ik ben het ermee eens dat hun waarheid wordt verminderd zonder het kader van deze onthulling.”
Sarah: “Voor wie zijn deze gegevens? Ik bedoel, ik kan je nu vertellen dat toen je de eerste vier interviews beschreef, ik op één hand kon tellen hoeveel mensen ik ken die met openheid naar dit perspectief zouden luisteren. De meeste van mijn vrienden en familie… Ik zou het niet eens noemen. Maar na dit interview denk ik niet dat iemand die ik ken er voor open zou staan. Ik kan er geen bedenken, eerlijk gezegd.”
Dr. Neruda: “Ik begrijp het. Het aantal mensen dat opduikt om door de scheur in de muur te kijken, zal erg klein zijn. In termen van de totale bevolking, een kleine fractie. Maar de echte definitie van ‘The Grand Portal’ is dat genoeg mensen door die scheur heen zullen kijken en erkennen dat er meer — veel meer in de realiteit van het bestaan is — en dat ze gezamenlijk zullen werken om de muur te slopen. Wanneer de muur valt, zal dat zijn wanneer de oneindige wezens van binnen naar buiten treden en het menselijke lichaam, niet als een afzonderlijk ding, niet als een lichaam of iets dat ze dragen als een uniform, maar ze zullen vrij van de interface en functionele implantaten het menselijk lichaam besturen.”
Sarah: “Je bedoelt dat ze niet zullen opstijgen in bellen nummer twee of drie?”
Dr. Neruda: “Ze zullen hier blijven: op aarde. Maar ze zullen hier blijven, in het lichaam, als oneindige wezens, niet als tot slavernij gedoemde schillen van zichzelf.’
Sarah: “Je zei dat er ook andere wezens bij deze interventie betrokken waren. Kun je ze onthullen?”
Dr. Neruda: “Ik wil liever niets anders zeggen dan dat dit binnenkort bekend wordt gemaakt. Deze hele onderwerping van de mensheid is als de zes blinde mannen die de olifant aanraken. Veel mensen voelen delen van de olifant en beschrijven het deel dat ze raken, maar geblinddoekt, is het heel moeilijk om de hele misleiding te beschrijven.”
Sarah: “Zijn deze ‘blinde mannen’ de mensheid?”
Dr. Neruda: “Ja, natuurlijk. Ze zien delen van deze slavernij en ze weten dat er iets aan de hand is. Er klopt iets niet. Je kunt geen goddelijke wezens over de aarde laten lopen samenvallend met moord, verkrachting, kindermisbruik en oorlog, die deze scheiding en het bedrog niet voelen. Er is iets vreselijk mis. Waarom laten we dit gebeuren?
Volgens de WingMakers zijn er nu mensen die geïncarneerd zijn en die het equivalent van forensen zouden zijn. Ben je bekend met dit begrip?”
Sarah: “Nee.”
Dr. Neruda: “Deze term wordt meestal gebruikt in statistieken. Zie het als een anomalie. Een persoon heeft een tijdelijke storing in zijn interface, maar met deze storing kunnen ze door de scheur kijken. Het duurt misschien maar een paar seconden, maar ze zien een glimp van wat zich achter de muren bevindt. En nogmaals, ik heb het niet over het astrale vlak – dat is gewoon een meer verheven gebied van het Hologram van Deceptie.
Mensen met deze voorbijgaande storingen krijgen vaak de diagnose autistisch, of worden in extreme gevallen als schizofreen beschouwd, maar omdat de storing tijdelijk is, komen ze langzaam terug in het menselijke hologram en missen de contextuele betekenis van wat ze toch zagen. Ze leren te vergeten. Het programma haalt ze weer binnen.
Maar voordat ze vergeten, voordat ze terugkeren naar normale overtuigingen, delen ze hun ervaring met het onderbewustzijn, voordat ze gedrogeerd of in quarantaine worden genomen. En dit begint zich te uiten door middel van cultuur. Het komt tot uiting in films, boeken, theater, kunst, poëzie en veel van deze uitingen zullen helpen om het onderbewustzijn te voeden en het open te stellen voor de mogelijkheid dat de omvang van onze gevangenis zelfs het licht, zelfs de wetenschap, zelfs engelen … en zelfs god omvat.”
> Binnenkort deel 8 van het vijfde Neruda-interview, over avatars zoals Jezus, het ontstaan van wereldreligies en het reddersmodel
Ella Ster* | bron: wingmakers.com | vertaling: Koen van Klei
Artikelen door mij geschreven mogen alleen 1:1 elders gepubliceerd worden mits de auteur Ella Ster* duidelijk bovenaan of onderaan het artikel staat vermeld. Daarnaast moet er onderaan de vermelding staan:
 “Bron: www.ellaster.nl
Meer lezen?
Lees in de inleiding over de achtergrond van het Ancient Arrow project, als ook over de Neruda-interviews. Onderaan dit artikel staan bovendien links naar de originele WingMakers website en schilderijen.