Wie zijn de Aartsengelen?

Wie zijn de Aartsengelen? 

AARTSENGEL MICHAEL

Naam betekent: Wie is als God of wie lijkt op God

Kristal:  Sugalite

Kleur: Blauw Engel van Moed, Kracht en Bescherming

Aartsengel Michaël biedt bescherming, moed, sterkte.
Hij helpt u uw taken en hulpmiddelen te voltooien in het helpen bereiken van uw leidinggevende kwaliteiten door u te helpen om sterk, krachtig te zijn en gefocust te blijven.

Michaël ’s belangrijkste functie is om de aarde en haar bewoners van angst te bevrijden. Michaël geeft leiding en begeleiding aan mensen die hulp of assistentie nodig hebben bij het ​​doel van hun leven of loopbaan….. te verduidelijken of om wijzigingen aan te brengen. Verdediger van vuur en van het zuiden. Leider van de aartsengelen, hij is de Engel van bescherming, rechtvaardigheid en kracht.

Als uw huis of ruimte nodig opgeruimd moet worden roep Aartsengel Michaël aan. Aartsengel Michaël ’s aura is koninklijk blauw gemengd met koninklijk paars. Michaël kan u helpen herinneren wie u werkelijk bent. Hij kan u zegenen met liefde, macht, kracht en onwankelbaar geloof.

Michael wil heel graag met u communiceren via uw dromen. Zijn belangrijkste rol is om angst uit uw leven te verwijderen. Hij kan ruimten, gedachten, en de mensen van een negatieve of lagere energieën bevrijden. Hij is de Bescherm Engel van rechtshandhaving en het leger.

Aartsengel Michaël is mijn persoonlijke lijfwacht.

 __________________________________

AARTSENGEL RAPHAEL

Naam betekent: God heeft genezen of God geneest

Kristal: Emerald en malachiet Engel van Genezing en Overvloed

Aartsengel Raphaël kan alles wat genezing nodig heeft met smaragd groene energie omringen. Raphaël helpt ons ademen en een gezondere levensstijl te creëren. Raphaël kan je helpen jezelf te helen of een genezer te vinden die u kan helpen genezen.

Raphaël is bekend als de helende engel, en hij geeft begeleiding via onze intuïtie, gedachten, ideeën, dromen en andere innerlijke impressies.

Mensen die lijden aan verslaving zouden kunnen profiteren bij het vragen van Aartsengel Rafaël voor hulp. Raphaël heelt de ziel en helpt de ontwikkeling ervan te begeleiden. Bescherm Engel van allen die in de sector van de geneeskunde werkzaam zijn. Aartsengel Raphaël heelt mijn leven in alle opzichten. En dat blijkt!

___________________________________

 AARTSENGEL GABRIËL

Naam betekent: Boodschapper van God Engel van kinderen, Creativiteit en Goed Nieuws

Kristal: Amethist Bescherm Engel van allen die werken op het gebied van communicatie, postbodes en de geestelijkheid.

Aartsengel Gabriël is de boodschapper Engel. Ze ondersteunt schrijvers en journalisten. Gabriel ondersteunt het publiceren van artikelen en boeken.

Gabriel helpt u ook profiteren van de kracht van Gods liefde die door je heen stroomt. Ze helpt je veilig in je kracht te voelen en beschermt u op alle mogelijke manieren. Gabriel werkt ook met moeders en kinderen. Ze is bij conceptie, bevalling, adoptie en ouderschap.

Gabriel helpt u verbinding met je innerlijke kind.

_____________________________________

AARTSENGEL HANIËL

Naam betekent: Glorie van God Engel van Passie, gratie, schoonheid en harmonie

Kristal: Maansteen Bescherm Engel van Vrouwelijke Bijstand.

Ze is een verzorgende moeder staat voor de zorg voor u en het creëren van wonderen. Haniel toont u hoe te leven tot aan uw hoogste potentieel. Ze kan ook helpen bij het vinden van verborgen talenten en u helpen vaardigheden op te poetsen.

Haniel laat zien hoe u uw natuurlijke cycli, stemmingen en ritmes kunt eren. Vraag Haniel om u te helpen wanneer je je slecht over jezelf of onzeker voelt over een beslissing

___________________________________________

AARTSENGEL ARIËL

Naam betekent: Leeuw van God Engel van Dieren en Vertrouwen

Kristal: Rozenkwarts Bescherm Engel van de Dieren.Aartsengel Ariël is bezig met genezing en bescherming van de natuur en dat is inclusief de dieren, vissen en vogels, vooral de wilde dieren. Leefmilieu.

Aartsengel Ariël geeft ons moed, focus en vertrouwen. Ze is betrokken bij goddelijke magie, manifestatie en welvaart. Ze ondersteunt mensen die genezers, leraren en service werknemers zijn, en van milieu-oorzaken.Om haar te eren, neem deel aan milieu- activiteiten of het geven van anderen.

________________________________________________

AARTSENGEL RAZIËL

Naam betekent: Geheim van God

Kristal: Bergkristal

Angel of Spirituele inzicht.

Aartsengel Raziël is de aartsengel van helderziendheid, geestelijk inzicht, en van in het terugwinnen van je kracht. Zijn aura heeft alle kleuren van de regenboog als een mooie prisma van licht.

Hij is een tovenaar en een alchemist. Roep Raziël aan ziels reizen in je dromen. Raziël kan je ook helpen te begrijpen esoterische spirituele ideeën en ze toe te passen op praktische manieren.

______________________________________________

AARTSENGEL URIËL 

Naam betekent: God is licht of vuur van God

Kristal: Amber / Citrine

Engel van ideeën en Intelligentie Aartsengel Uriël verlicht situaties en geeft profetische informatie en waarschuwingen. Uriel is de aartsengel die helpt bij natuurrampen.

Roep Aartsengel Uriël aan omte helpen bij deze gebeurtenissen, of om te genezen en te herstellen in hun nasleep.

Verdediger van het element van de aarde en van het noorden. Engel van de natuur, visies en instructie en de bewaarder van profetie, spiritueel inzicht, studenten en kan worden opgeroepen om te helpen met hun tests, onderzoeken en oplossen van problemen.

Aartsengel Uriël is de aartsengel van helderwetendheid. Hij kan onze geest verlichten met goddelijke inspiratie. Als u steeds terugkerende gedachten of ideeën hebt die positief, liefdevol en behulpzaam zijn, is het Aartsengel Uriël die tot je spreekt.

Aartsengel Uriël wil dat je weet dat je al weet wat je moet doen. Hij zal het licht elke stap langs de weg helpen, een voor een. De Engel van Wijsheid en ideeën. Hij is de Bescherm Engel van literatuur en muziek.

_______________________________________________
 

AARTSENGEL JOPHIEL

Naam betekent: schoonheid van God

Kristallen: Donker Rose

Engel van Geduld, Wijsheid en Verlichting

Aartsengel Jophiël is een mooie, liefdevolle en zorgzame Aartsengel. Zij helpt u duidelijk ruimtes en maakt ze nieuw. Aartsengel Jophiël ziet schoonheid in alles en iedereen en inspireert je om hetzelfde te doen. Besteed meer tijd buitenshuis dicht bij Aartsengel Jophiël.

Aartsengel Jophiël zegent ons met genade en vrede in ons leven. Ze raadt u aan om te proeven en te genieten van elk moment, vertragen, en waardeer het leven van dagelijks wonder.
Aartsengel Jophiël helpt u met studie en examens Bescherm Engel van kunstenaars.
Aartsengel Jophiël creëert mijn hartenwens.

___________________________________________________

AARTSENGEL AZRAËL

Naam betekent: wie God Helpt Angel of Comfort en Grief

Kristal: Gele Calciet

Bescherm Engel van de geestelijkheid.

De rol Aartsengel Azraël is voornamelijk om mensen naar de hemel te laten oversteken op het moment van de fysieke dood. Azraël troost mensen voorafgaand aan hun fysieke dood, zorgt ervoor dat ze niet lijden tijdens de dood, en helpt hen te assimileren aan de andere kant.

Roep Aartsengel Azraël voor ondersteuning en comfort in het verlies van een dierbare. Azraël ondersteunt helpers, genezers en hulpverleners. Hij is geduldig en barmhartig. Vraag Azraël voor assistentie bij het contact op te nemen met overleden dierbaren.

_________________________________________________

AARTSENGEL ZADKIEL

Naam betekent: Gerechtigheid van God Engel van Compassie en vergeving

Aartsengel Zadkiël brengt ons mededogen. Hij helpt ons anderen te vergeven en onszelf. Aartsengel Zadkiël kan emotionele genezing brengen op wonderbaarlijke wijze. Hij is de aartsengel van helderhorendheid.

Aartsengel Zadkiël kan ons helpen informatie herinneren, verbetering van het geheugen in het onthouden van namen, figuren of andere belangrijke informatie, leren ons nieuwe dingen, en toegang tot alle kennis. Stel hem vragen wanneer je hulp nodig hebt. Hij helpt ook studenten bij hun studie.

Aartsengel Zadkiël helpt houden barmhartigheid en mededogen voor jezelf en anderen, en bij het los te laten van oordelen en vergeven. Aartsengel Zadkiël zal u helpen als u hulp nodig heeft om jezelf of een ander te vergeven.

Hij is de aartsengel van aanroeping en transformatie. Hij is de engel van vrijheid, goedheid, genade