Wat zijn Orbs(en) 08 april 2013

Wat zijn Orbs(en)   

 Door Tom T. Moore – Geplaatst op 08 april 2013  

Misschien heb je foto’s met Orbs gezien van je vrienden of in dit tijdschrift over Orbs. Sommige zijn heel simpel, ze verschijnen als duizend lampen, opgehangen in de lucht. Anderen zijn vrij complex, met ingewikkelde ontwerpen en vormen. Dus wat zijn “orbs?” Je zult worden geïntrigeerd door de antwoorden die ik kreeg in mijn meditaties.

Orbs zijn geesten in vele verschillende vormen. Ze zijn energie met een bewustzijn. Hun energie ligt net boven het menselijk oog spectrum, dat is de reden waarom ze normaal alleen te zien zijn op foto’s. Weinig mensen hebben de mogelijkheid om ze met het blote oog te zien. Ze kunnen niet worden aangeraakt – je hand zou dwars door hen heengaan.

Laten we beginnen met de meer complexe Orbs. Dit zijn gidsen en meer geavanceerde zielen. Ze kunnen rond zijn met gecompliceerde ontwerpen, die aangeven hoe geavanceerd hun ziel fragment is. Ze kunnen van vorm veranderen naar zeshoekige, met een platte kant, of zelfs een smiley gezicht om te pronken voor de camera. Ze kunnen de grootte van een zachte bal of de grootte van een basketbal hebben. Ze kunnen verschillende kleuren hebben om aan te geven hoeveel levens ze op aarde hebben geleefd. Ze verschijnen vaak bij het fotograferen, maar zijn eigenlijk energieballen.

Ze kunnen gidsen voor de mens zijn, en dezelfde Orbs worden vaak gezien in foto’s gemaakt door diezelfde persoon. Anderen zijn gewoon gefotografeerd als ze van de ene locatie naar de andere bewegen en interactie hebben met elkaar indien zij dit wensen. En om een voor de hand liggende vraag te beantwoorden, deze bollen zijn niet van zielen die overgegaan zijn na de dood, hoewel een fragment van de ziel fragment kan blijven en uitgroeien tot een van je gidsen voor leerdoeleinden. Slechts één procent van de lichtbollen zijn gidsen.

En wat zijn de andere 99% van de lichtbollen die we op foto’s zien? De meeste zijn de ziel fragmenten van honden, katten, vogels, insecten en andere dieren, die net klaar zijn met een aards leven en worden geleid door energie buizen van menselijke ziel Orbsen. De menselijke ziel fragment Orbsen vergaren kennis door middel van het doen van deze dienst. De hond en de kat Orbsen, als voorbeeld, zijn naar zogenaamde “rustplaatsen” geloodst, waar hun groep zielen deze toegewezen krijgen aan hun volgende aardse moeder. Ze besteden weinig tijd in de geest vorm voor hun volgende leven. Houd dit in gedachten wanneer uw geliefde kat of hond of ander huisdier overlijdt, dan kunt u zeggen: “Ik vraag een Meest Welwillende Resultaat voor mijn (geliefde huisdier de naam) om terug te keren naar ons, dank u!” Merendeel van de tijd zal uw wens worden toegekend door de hulp van uw eigen beschermengel.

Er zijn aparte rustplaatsen voor honden, voor katten, vogels, insecten, enz., en deze rustplaatsen worden zowel energetisch als geografisch opgezet. Als voorbeeld kunnen er verschillende rustplaatsen voor honden zijn in een dichtbevolkt gebied, zoals de Oost kust, maar weinig in een dunbevolkte regio als Montana. Deze rustplaatsen zijn het, waar letterlijk duizenden Orbsen te zien zijn op foto’s.

In de toekomst is mij verteld, zal iemand foto’s nemen van een complexe Orbs en beginnen met de foto’s op te blazen en met vergelijken van wat hetzelfde is en wat de verschillen zijn tussen de bollen. Zij zullen dan beginnen om de geheimen van de lichtbollen te ontgrendelen. Ik kon ook zien dat mensen deze rustplaatsen in kaart brachten en andere mensen betaalde met een kleine vergoeding aan mensen die naar hun eigendom kwamen om de avond door te brengen met het fotograferen van duizenden bollen als ze bewegen door hun gebied.

Indien u zelf wenst te experimenteren met dit, of bijeenkomt met twee of drie vrienden op een avond, en je zegt luid : “Ik verzoek om een Meest Welwillend Resultaat voor onze gidsen om zich te laten zien op deze foto’s, dank je wel!” Kies een donkere omgeving, welke een goed contrast zal geven aan de orb beelden en neem enkele foto’s. Wie weet, kunt u in het midden zijn van een rustgebied, maar op zijn minst kun je je gidsen bekijken. Veel plezier!

OVER DE AUTEUR:

Tom T. Moore is een entertainment-industrie CEO, auteur en spreker. Hij is de auteur van DE ZACHTE WEG boeken. Zijn nieuwste boek, GESPREKKEN MET EEN E.T .- Eerste Contact! wordt in juni gepubliceerd door Light Technology. Hij publiceert een wekelijkse nieuwsbrief. Bezoek zijn website op www.TheGentleWayBook.com.

Vertaald door wakkeremensen